Arkadaşlar 2 buçuk senedir çok güzel giden bir ilişkim var ancak sevgilimin annesi memur olmadığım için istemiyor ilişkimizi ilk günden itibaren hiç onaylamadi 1 ay önce kendisiyle tanıştım bana karşı çok nazik davrandı ancak sonrasında memur olmadığım için aramızda farklar var gibi laflar söyledi sevgilimde atanirsan evleniriz yoksa ayriliriz diyor ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Memur olup tekmeyi bas ona da annesine de.. nasıl bir terbiyesizlik bu anlamıyorum memur gelin avına çıkmış ana oğul bunlar.
Memur olabilsem keşke ama alımlar az benim de yapabileceğim bişey yok anlatamıyorum işte derdimi
anlıyorum şu an için yapacağın tek şey ayrılmak paran için resmen seni isteyecekler.
Kaç kurtul deli misin. Cidden bunu bide kabullenerek soruyorsan tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Ayrılmalı miyim sizce
Sevgilin beraber olmak için sana şart koşup yapamazsan ayrılırım diyorsa zaten aslında samimiyete dayanmayan bir ilişki yaşıyorsunuz demektir. Patlayacağı varmış burda patlamış. Senin yerinde olsam memur olsam da olmasam da ayrılırdım.
Sevgilim önceden böyle değildi memur olamazsan bile önemli değil diyordu ben yanındayım diyordu ama şimdi ayriliriz lafı çıkmaya başladı son zamanlara
ve bu adamla sevgilisin...
ne diyim ki ben şimdi
Sevgilimle aramızda en küçük sorunumuz bile yoktu ama annesinin gönlü olsun istiyor senin uzulmeni istemiyorum ömür boyu diyor
adam sana memur olmazsan ayrılırız demiş nasıl üzülmeni istemiyor lan
Evlenirsek annem hep senin yüzüne vuracak memur değilsin diye dedi
iyide bunun çözümü ayrılmak değil ki sevgili kalın olsun bitsin memur olunca noluyor
Bende memur olursam maddi problemimiz olmayacakmış kendimi ezik hissetmeyecekmisim
Bu annesinin lafiyfi
of annesi g*rizekalı falan sanırım
Kendini beğenmiş birisi çok
bune ya çocuğun sana karşı olan tavrı saçma salak bişey, ben olsam böyle biriyle evlenmek istemezdim
Yani 2 yıldır çok şey paylaştık bu güne kadar hep yanımda oldu her derdimde sıkıntımda ama bana demiyor şimdi de memur olamazsan da senin yanındayım diye en çok bu üzüyor beni
çok saçma, daha iyilerine layıksın
İnanın aramız o kadar iyiydi ki artık bu sorunlar çıktığı için bı soğukluk var
2 senelik sevgilin sırf memur değilsin diye seni istemeyen annesinin lafını bu kadar dinleyip atanırsan evleniriz diyosa bence koşarak uzaklaş o adamdan
Kendisi benim senin memurluğuna ihtiyacım yok diyor ama annesinin evlenirsek hiç bir zaman bana huzur vermeyeceğini düşünüyor
Bizede ev tutarken illa memur olacak diyorlardı kiraları hep gününden önce bazen iki aylık verince herkese bizi anlatiyorlarmis ev sahipleri
Ne saçma bı ilişki seni resmen degersizlestiriyorlar.. sevgilim bile demen saçmalık
Evet haklısın beni insan olarak değil isim olup olmamasiyla yargılıyorlar
Bu Kaynanalar beni delirtiyor. Kendi ne haltmış pardon
Kendisi memur annesinin o yüzden beni ezmeye çalışıyor memur olmadığım. icin
O daha vasat fhsk. Herkes memur olacak diye bir şey yok.
Evet bende bunu anlatamıyorum ki sınava girip güzel bı puan aldım ancak hala atanamadim
Olabilir yani dünyanın sonu değil sıkma canını bence oğlu olduğu için öyle kadında kıskanıyor siz evlenince düzelir
İşte ilişkimiz evliliğe gider mi artık hiç umutlu değilim babası beni çok sevdi ama annesi onaylamiyor bı turlu
Gider inşallah
Assiktirrr ulan sunepeler de defet
Sende sevgiline söyle annen böyle şeyler söylüyor
Söyledim tabi ki bana söylediği şeyleri ama oda çocuğunu düşünüyor diyor kendince annesine hak veriyor
Sevgilin seninle ilgileniyor mu pki her zaman ki gibi
Evet bana karşı bı değişim yok ama ben biraz soğudum annesinin tavrından dolayı
Ana kuzusu çıkarsa hiç şaşırmam ilerde sorun olabilir. Annesini sevsin sevmesin diyen yok. Da evliliğinize karışırsa olmaz
Bende böyle söyledim sonuçta ikimiz bı aile yuva kuracağız aile olacağız ama annesine beni ezdirirse diye soğumaya başladım artık bu ilişkiden
Gayet normal soğuman inşallah bu hayırlısı ise olsun değilse gönlüne göre versin Allah..
Ammk memur olunca noluyor mus
Memur olmayanı istemiyormus sınava girip iyi bir puan da aldım ama atanamadim hala ne yapacağımı bilmiyorum
O zamanda ben seni de senin sumuklu oglunuda istemem de. Ayrica su vakitten sonra intikam icin calis. Ayril gitsin