Seven erkek terk edilirse ne olur?

Merak edip, sürekli soranlar için yazıyorum bu yazıyı. Erkek eğer çok aşıksa ve terkedilmişse... O kız yansın dursun. Çünkü asla bir daha onun kadar erkeğini, onun kadar huzur verenini, onun kadar mutlu edenini bulamayacak. O erkek her akşam acısını çeker, ağlar, canı çıkana kadar ağlar. Her yerde onu görür, o çok sevdiği kokusu nasıl oluyosa geçer burnunun önünden. Aşk işte... Kızlar size bir gerçek söyleyeyim. Bir erkek sevmeyi bilirse her zaman bir kadından daha çok sever. Ama şunu da bilin, eğer sizi o çok seven erkeğinizi isteğinize göre terkederseniz o erkek bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü o gece boyunca ağlamaların, her şarkıdan bir şekilde bir yerden sizi çıkarışının, her yerde size benzeyen kızları görüşünün acısını en beter şekilde çekecektir. Ve bu acıyı eğer erkek çekiyorsa öyle bir öğrenir ki hayatı, öyle bir olgunlaşır ki, öyle bir değişir ki bakış açısı zamanla o ağlayan, benim için ölen erkek nerede dersiniz. Çünkü artık ağlamak yok, çünkü artık yokluğunuza alışmış olur. Ve eğer alışmışsa o sevgilinin yokluğuna bir erkek artık siz onun için eskisi kadar anlam ifade etmez olursunuz. Bu demek değildir ki hemen gününü gün edecek kızlar bulacak, eğlenecek, karı kız kesecek. Merak etmeyin o erkek bir kızın yanından geçerken kafasını bile eğecek. Tek bir kızın ismini ağzını bile almayacak, siz hariç. Çünkü alışsa bile sürekli ''o, o neden terketti ki? çok sevdim işte neden terketti be abi?'' diyecek. Daha çok sevecek, ama üstü kapalı sevecek. Her erkek hayatını ve hayallerini tek bir kadın süslesin ister. Ama her zaman bir şanssızlık olur ki hayallerini süslediği kadın, ilk aşkı olan kadın çeker gider işte... size çok değer veren, sizi çok seven erkeklerinizin değerini bilin. Çok arayacaksınız sonra... Ne düşünüyorsunuz?
Seven erkek terk edilirse ne olur?