25 yaşımda bir kızım bu yaşıma kadar ne lise ne üniversitede asla ama asla beni seven biri olmadı. Hiçbir zaman sevilmedim hiçbir zaman değer görmedim hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. İri yeşil gözlü küçük burunlu uzun gür saçlı bir kızım beni uzaktan tanıyan kızlar bile çok güzelsin keşke senin gibi gözlerimiz olsa çok sevimlisin tatlısın çok güzel saçların var falan diyorlar ama iltifat anlamında değil gerçektende beni kıskandıklarını çok beğendiklerini söylüyorlar ama erkekler beni beğenmiyorlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum herkesle iyi geçinen zararsın biriyim. Ama hiç beni seven biri olmadı. Çocukken de çok kez kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde bir sorun yok ama vücudumda çok ameliyat izleri var bu durum beni zaten bitirdi hiçbir zaman evlenme şansım yok tek çocuk büyüdüm ölene kadar yanlız yaşamak zorundayım nasipsizlikten çok yoruldum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle küçükken rahatsızlık geçirmiş olmak, talihsizlikler yaşamış olmak evlilik yapmaya engel değildir bunu unutma.
Sen kendini o psikolojiden çıkar önce.
Diğer taraftan etrafında düzgün ilişki isteyen erkekler olmamış demektir, ki senin düzgün bir kadın olmandan ötürü sana yaklaşmamışlar.
Keşke etrafımızdakiler tarafından beğenilecek kadar yakışıklı ya da güzel olmasaydık. Karşımızdakilere iyi niyetli olmasaydık belki bize de kıymet verenler olurdu diye düşünüyorum ben de...06 Yorumla
Soran+1 yılSaol ama ben hiçbir zaman evlenemeyeceğim hiçbir zaman sevilmek ne demek yaşayamayacağım buna çok ağlıyorum hep yanlızlığa mahkumum
Cevap sahibi+1 yılDur yaa, dur ne alaka?
Nereden vardın bu kanıya ve nasıl bu kadar emin olabilirsin?
Cevap sahibi+1 yılYalnızlığa mahkum etmek de ne demek?
Ağlayıp gözlerine niye yazık ediyorsun?
Çıkar o fikri zihninden.
Soran+1 yılBu kadar emin olmamın sebebi erkekler. Bu zamana kadar üniversite ve lise okurken erkeklere kızlara hep yardımcı oldum derslerden yüksek notlarla geçtiler ama beni seven biri asla olmadı erkekler beni asla sevmediler
Cevap sahibi+1 yılBu emin olmak için geçerli bi sebep değil. Her erkek iyi kadınları sevmez.
Faydalanacağı kadınlara ilgi duyan erkeklerse çevrendekiler onların sana bakmaması senin suçun değil.
Ben de dediğin şekilde aşkta sevdada hep en çok seven taraf oldum ama beni de hiç bir kadın istemedi..
Ve çirkin bi adam da değilim. Emin ol çevremde senin yakışıklılığının yarısı bende olsa kimse geçemez önüme diyenler var hep.. şimdi kadınlar beni hep ikinci plana attı kimse gerçekten sevmedi hep kullanıldım diye ölene kadar yalnız kalacağımı mı düşüneyim.
Cevap sahibi+1 yılUmarım fikirlerin değişmiştir..
En İyi Cevaplar
Yeşil gözler çok güzel gözüküyor bence.. Hoşlandığım bir kızın da gözleri yeşildi..
Hiç sevilmemiş olman üzmesin seni. Emin ol hoşlandığı halde, reddedeceğini düşünerek konuşmamış olan çok kişi olmuştur.
Ameliyat olmuş olman da hiç bir şeyi değişmez. Her kesin sağlıkla ilgili sorunları ola biliyor.
En önemlisi kendini sev. Bundan sonra her şey daha iyi olucak.
Kendini geliştir. Kendini mutlu edicek şeyler yap. Rahat ol.07 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah herşey düzelir bu zamana kadar beni seven beğenen söylemeye çekinen biri olmadı ama inşallah bundan sonra sevilmek ne demek bende yaşarım
Soran+1 yılMaalesef bu zamana kadar beni seven olmadı gerçektende olmadı eminim
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Üzülme senin durumunda olan insanlar var bir tek sen değilsin. Hayat bu hiç beklemedigin anda en yakışıklısı bulur seni 🙂 gönlünüzü temiz tutmaya devam edin herksin karşısına er ya da geç birileri çıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol ama nasibim olmadığı için çok acı çekiyorum
+1 yılbiz kızları namusuna göre ayırmıyoruz karakterine bakıyoruz güzelliğine bakıyoruz
sana çıkma teklifi eden olmadıysa o senin şansın yanlız yaşamazsın merak etme03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum namusuz kötü kalpli her erkekle sevgili olan kızlarla evleniyorsunuz cilveli yılışık olmasına da samimi sıcakkanlı diyorsunuz
- +1 yıl
Ben namussuz biriyle birlikte olmak 27 yaşındayım ve hala bekarım seçiciyim bu yüzden evlenmedim hala ve cilveli yılışık kızlardan nefret ederim
- +1 yıl
Ben senin diğer soruna da cevap verdim ona bakmadın hanfendi orda yazdım seninle sohpet edelim dertleşelim diye sana iyi gelecekse 😊😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
45Cevap
+1 yılBu işler tiple olmuyor konuşkan cilveli olanları seviyorlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekler namusuz kızlarla evleniyorlar
- +1 yıl
Alakası yok sana bakmadılar diye böyle bir şey söylemen çok yanlış.
Sen daha sosyal medyadan ego kasma taktiğini öğrenmemişssin. Türk kızlarının bir numaralı taktiğidir. Dene, kendini afrodit gibi hissedeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte siz erkekler kibirli yılışık kızlara aşık oluyorsunuz namuslu kızlarla evlenmek istemiyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Açıklama uzun olduğu için okumadım ama yeşil gözün sevilmekle ne ilgisi var?
19 Yorumla
Soran+1 yılErkekler yeşil gözlü kızları beğenmiyorlar sevmiyorlar ilgi duymuyorlar itici buluyorlar. Ve kalp ameliyatları geçirdiğim için hiçbir erkek benimle evlenmek istemiyor
Soran+1 yılEvet bende çok özgüvensizlik var kendimden nefret ediyorum hiçbir zaman beni beğenen biri olmadı bu çok üzücü
Soran+1 yılKendimi seversem pozitif olurum mutlu olurum evet haklısın ama bu bana yetmiyor ben karşı cins tarafından değer görmek evlenmek isterdim çünkü kalp ameliyatları sebebiyle zaten evlenmeye hakkım yok. Bide hiç sevilmedim bu daha da çok üzüyor beni.
Soran+1 yılSenin dediğini anlıyorum seni kimse sevmek zorunda değil kendine yetebilen gerekiyor diyorsun haklısın zaten ama ben kalp ameliyatları geçirdiğim için çok üzülüyorum psikoloğa gitsem nasipsizliğime çare bulamaz ki
Soran+1 yılEvet işte psikoloğa gitsem mutlu olurum ama ben mutlu olduğumda bu bana yetmiyor benim sevilmeye ihtiyacım var yanlız ölecek olmak çok üzücü
Karşıma öyle biri çıksa kendimden çok onu severdim ama seven birini bulamadım malesef
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bir erkeğe aşık olmuştum lise okurken ve 5 yıl onu sevdim onun haberi yoktu ve o da başka bir kızı seviyordu. Onu şu an hâlâ daha unutamadım seviyorum o beni hatırlamıyor bile. Ama çok acı çekiyorum beni genel olarak seven biri yok keşke o çocuk beni sevseydi de sevilmek ne demek yaşamış olsaydım
Soran+1 yılO çocuk beni hiçbir zaman sevmeyecek onun sevmesini beklemiyorum o beni asla sevemez. Ben onun dışında da kimse beni sevmeyecek diye üzülüyorum
+1 yılEgolu ergen biriysen sevilmezsin ama olgun biriysen illaki sevilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olsaydı da nasipsizliğe hergün ağlamasaydım
- +1 yıl
Bu sorunu aşman gayet kolay dilersen takip et napcağını detaylı anlatim
Genelleme yapmıyorum ama hepiniz aynısınız, soru başlığı harika
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm erkekler herkesle sevgili olmuş kızlarla evleniyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her kızın sevgilisi olacak diye bişey yok. Çoğu kız erkek bu yaşına kadar sevgilisi olmamış
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben sevgili istemiyorum ki ben evlenmek istiyorum
Soran+1 yılSaol inşallah bunu çok istiyorum 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılgenelleme yapmasan keşke kim bilir belki de doğru kişiyi yanlış durakta bekliyorsundur olamaz mi
014 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişi hiçbir zaman karşıma çıkmayacak çünkü kaderimde evlenmek yok
- +1 yıl
bunu sen bilemezsin ki kim bilir belki de seni senden daha çok sevecem birisi çıkacak karşına hergun şükür edeceksin ama o kişi öyle ya da böyle karşına çıkacak emin ol
Soran+1 yılSaol ama hiçbir erkek beni beğenmiyor sevmiyor nasibim yok maalesef ki
- +1 yıl
beğenmiyor değil de kim bilir belki de beğeniyor ama sevgilisi vardır ya da olgun gösteriyorsun dur diye evli sanıyorlar seni olamaz ki
Soran+1 yılMaalesef ki imkansız beni seven biri hiç olmadı
- +1 yıl
deme işte böyle bak mesela ben seni tanımam etmem adını bile bilmem ama sevimli birisi olduğunu düşünüp iyi niyetini ve düşünceni sevdim..
Soran+1 yılSaol ama işte hiçbir erkek beni sevmeyecek ilgi duymayacak. Sebebini bende anlamadım ama erkekler bende sevecek bişey bulamıyorlar itici ya da çirkin değilim ama nasibim yok bu yüzden de erkekler benden tiksiniyorlar yeşil gözlü olduğum için.
- +1 yıl
yeşil gözlü olmakla ne alakası var ya bence gayet güzelsin hiç boşuna o şekilde düşünme bence güzel olduğun için kimse yanaşamıyor sana korkuyor
Soran+1 yılÖyle olması imkansız çünkü ben çok iyi kalpli bir kızım erkekler iyi kalpli olduğumu biliyorlar onları kırmayacağımı üzmeyeceğim duygularıyla oynamayacağımı biliyorlar ve bunu bildikleri halde beni seven biri yok
- +1 yıl
peki tamam hadi öyle olsun ama seni sevmeyecekler ömür boyu yanlız kalacaksın evlenmeyeceksin anne olmayacaksın seni bu düşüncelere yönelten nedir niye böyle düşünüyorsun aksine pozitif düşünmen gerekmez mi ben güzelim ben başka kızlara benzemem diye düşünmen gerekmez mi
Soran+1 yılBen pozitif olduğumda mutlu olurum ama bu bana yetmez ki ben çok büyük acılar çekiyorum hiç evlenemeyecek olmak büyük bir acı. Zaten sevilmek ne demek bunu da yaşayamadım paramparça oldum ağlamaktan
- +1 yıl
şuanda ağlamam üzülmen ya da aklına gelen bütün sorulara negatif cevap vermek hepsinin sorumlusu sensin çünkü kendi kafanda kuruyorsun halbu ki akışına bıraksan pozitif düşünsen kim bilir belki de aşkların en güzelini sen yaşayacaksın ilk sevgilin ile evleneceksin başkaları gibi 5 10 tane sevgili yapıp en sonunda görücü usulü uada evlenip boşanmayacaksın ilk kez sevgilin olacak ve onunla da evleneceksin olamaz mı
Soran+1 yılKafamda kurmuyorum erkekler bana kötü davranıyorlar üniversite okurken bile herkese insan olarak yardımcı oluyordum hem kızlara hem erkeklere yardım ediyordum ama yılışık şekilde değil normal insan gibi yardım ediyordum kızlar hep teşekkür ediyorlardı ama hiçbir erkek teşekkür etmedi. Sorun teşekkür etmek değil ama davranışları saygısızcaydı. Lise okurken de herkese yardım ediyordum erkekler yine beni insan yerine koymuyorlardı. Erkekler hiç hak etmeyen kötü kalpli kızlara sonsuz sevgi besliyordu. Yani özetle bu acıyı hep yaşadım kafamda kurmuyorum.
- +1 yıl
ben ne desem boş çünkü sen kendin kabullenmişsin inanmışsın kendinin böyle olduğuna ben ne dersem diyim olmayacak..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse ki küçük koyu kahverengi gözlerim var da beni seviyorlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle koyu kahverengi gözlü veya açık kahverengi gözlü olan tüm kızlar seviliyor değer görüyor ben yeşil gözlü olduğum için ölene kadar yanlızlığa mahkumum
+1 yılöyle birini bulursan bana söyle dediğin gibi biri arıyordum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüntümü tarif edemem. Ben seni seviyorum. Sakın böyle düşünme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Peki bişe sorcam hiç seni sevmesi sana değer vermesi için hayatında bir kişiye şans verdinmi?
00 Yorumla
+1 yılBence gerçekten anlattığın tarzda güzelsen kesin bu bana bakmaz ya da hayatında biri vardır falan diye bakmıyor olabilirler ama dış görünüşü geçtim dürüst iyi niyetli biriysen bile seni tanısam etkilenirdim şahsen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam da bahsettiklerin Türk erkeklerinin %90ının muzdarip olduğu bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama benim nasibim yok bu yüzden hiçbir erkek benimle evlenmek istemiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatıyor lar çünkü, kendine güven leri tam. daha iyisini bulunca ona gidiyorlar.
bu yüzden00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibi ne teklif aldım ne biriyle çıktım uzun boyluyum tipimde var ama olmuyor işte
00 YorumlaGüzellik bana denk gelmemis sin yesil goz rengi benm favorimdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaramsar olmana gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKaramsar değilim nasipsizim
+1 yılGenelleöe yapmıyorum ama HEPİNİZ
👌02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle çünkü namusuz kızlarla evlenme smacındasınız hepiniz
- +1 yıl
Siz de nammusuz erkeklerle
Bunun gözle alakası ne? Cringe yaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılTeşekkürler genlleme yapmadığın için 😄✨
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilirsin neden tek yaşayasınki
00 Yorumla
+1 yılKim demiş ben bayılırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Saçmalama gel evlenelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen beğeniyorum
Tek hayalim senin gibi bir sevgili eş vs.00 YorumlaBeğeniyoruz neden beğenmeyek 😂
00 YorumlaBeğeniyorum ama oyle yazan yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. dert etme illaki seven biri çıkar karşına
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki nasibim olmadığı için kimse beni sevmeyecek hayatımın sonuna kadar yanlızlığa mahkumum😭😭😭
Soran+1 yılBende bunu diyorum zaten. Nasibinde yoksa yanlızlığa mahkumsun bu yüzden ağlıyorum zaten
Soran+1 yılHaklısın ama işte beni sevecek biri yok maalesef ki erkekler namusuz kızlarla evlenmek istiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil seven biri olmadi anlamadim cidden
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende asla anlamadım ben öyle kibirli şımarık egolu cilveli bir kız değilim sakin saygılı edepli düzgün bir kızım açığım başörtülü değilim ama çok açık kıyafet falan giymem sade düzgün temiz giyimli bir kızım ama asla sevenim olmadı erkekler yeşil gözlü kızları beğenmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılYoo yeşil gözlü kızları beğenir erkekler bence, takip isteği gönderir misin
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olabilseydi erkekler yeşil gözlü kızları sevseydi de bu kadar acı çekmeseydim
Cevap sahibi+1 yılCiddiye almadin ki beni
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamussuz kaşar seviyorum ben.
10 Yorumla
+1 yılBen beğeniyorum da keşke onlar beni beğense
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ümitsizsin. Sabah sabah enerjimi çaldın ya.
00 Yorumla Koca istiyorum diye bağırmışsın resmen...
12 Yorumla
Soran+1 yılSen ber koşulda sevildiğin değer gördüğün için sevilmemek ne demek bilmediğin için yaşadıklarımı anlayamazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen beğeniyorum beğenmeyenlerin sorunu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. gizli oldukları için göremiyoruz ki
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılNasipsizliğe yanlızlığa alıştım zaten
- +1 yıl
Bende
Keske arkadaşım olsan dertlessek en azından
00 YorumlaBo göstersene namuslu bi kız Allah askina
00 Yorumla
+1 yılNasipsizlik değilde sorun sende galiba
01 Yorumla- +1 yıl
Bence erken kararısın karamsar olma seni senden cok sevecek birisi vardır elbet
Kim demiş kesinlikle yalan ben burdayım kimse yok
00 YorumlaSaçmalamışsın
00 Yorumla
+1 yılBen beğendim bile😂😘💐
00 Yorumla
+1 yılBen seninle sevgili olmam isterim. tanisalimmi
00 Yorumlakeşke gizli olmasan
00 Yorumla
+1 yılBoy ve kilon kac
00 YorumlaSende bı yeşil ışık yakmadin belkide
00 Yorumlabrawu derim
00 YorumlaOy oy kuzum
00 YorumlaNasip bu işler
05 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden çok ağlıyorum zaten. Nasiple alakalı bizim çabamızla olmuyor ve nasibim olmadığı için ölene kadar yanlızlığa mahkumum
Soran+1 yılBende bunu diyorum işte. Nasibim yok. Eğer allah izin verseydi ben zaten düzgün ahlaklı temiz biriyle hayırlı bir şekilde evlenirdim ama allah bana nasip yazmadığı için yanlızlığa mahkumum
Soran+1 yılO zaman bana söyle erkekler neden namuslu kızlarla evlenmek istemiyorlar? Neden sadece herkesle sevgili olmuş ahlaksız kızlarla evleniyorlar neden?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsmin Sümeyye mi :(
01 Yorumla- +1 yıl
Yok başörtülü değilmiş :D
+1 yılyazabilirmsn
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler genelleme yapmıyorum ama hepiniz aynısınız yeşil gözlü temiz kalpli saygılı namuslu kızları neden beğenmiyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler