AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Renkli gözlü kızlar güzel oluyor ama bir taraftan da soğuk geliyor bana
Ama sana şöyle söylüyim evet renkli göz biraz itici gelebilir ama sakin hanım efendi saygılı yılışıklık yapmayan bir kız olsa karakteri o zaman itici gelmez dimi erkeklere? Yani kız iri yeşil gözlü ama sakin hanım efendi bir kız o zaman itici gelmez dimi erkeklerin gözüne?
Zaten normalde de itici değil sadece soğuk yani pek sıcakkanlı değil. Bu da saydığın özelliklerle düzeltilecek bir şey değil ki. Kişinin hal ve hareketlerine göre düzeltilir
İşte bende diyorum ki kibirli egolu olmasa şımarık olmasa iyi olsa hali hareketleri düzgün olsa erkekler sever mi?
Böyle bir kız renkli gözlü Olmasa da sevilir olursa daha çok sevilir 🙄 mesela ben sevdim dfsdadsda
Heee tamam şimdi anladım dediğini
Sonunda 🙏
Siyah ve kahverengi dışında ki gözlerden hiç haz etmem
Zaten tüm erkekler senin gibi düşünüyorlar yeşil gözlü olmayı ben seçmedim ki sevilmeye hakkım yok mu
Ben sevmiyorum. Böyle olan birkaç kızdan kaçtım da.. belki senide yeşil gözlü biri sever kendi gibi birini inan bir kız arkadaşım vardı iş yerin. Bir kez bile kızların gözüne bakıp konuşmadım. Hep kafamı çevirdim elimde değil. Değişik geliyor ben kahverengiyim ama siyah da normal gelir ama 2 tane. Yeşil gözlü arkadaşım oldu öyle biri ile 3 sene biri ile 6 sene Allah seni inandırsin hiç birinin 1 kez bile göz göze gelmedim
Ama sen yeşil gözlü insanlara yaratık muammelesi yapıyorsun o kadar da değil
Ben yaratık muamelesi yapıyorum demedim ki. Bakamıyorum tuaf geliyor.. göz göze gelmiyor. Ve bunu başka sekilde kesinlikle karşı tarafa hissettirmedim yanlış anlama. Sadece bana böyle geliyor. Kırılma lütfen. Özür dilerim bak
Aaaa olurmu böyle gözler dışarı çıkçak gibi oluyor çok fena elektirik alıyorum öylelerinden hele şu dönemde maske takan kızlarda sadece gözlerin ön plana çıkması beni benden alıyor
İri göz derken çok öyle dışarı fırlamış gibi değil çok itici değil yani. Türkan şorayın gözleri gibi ama yeşil göz.
Ama şey ben 22 yaşımda bir kızım 1.55 boyundayım 50 kiloyum. İri yeşil gözlüyüm ama iri göz derken öyle fırlamış gibi değil normal iri göz. Uzun kahverengi gür saçlıyım. Fahriye evcen tarzı bir yüzüm ve saçlarım var okka gibi burnum var ama bu zamana kadar hiç çıkma teklifi almadım kimse bana aşık olmadı. Sakin hanım biriyim kibirli egolu değilim neden beni seven biri olmadı ki?
Aynı durumdan bende şikayetçiyim maalesef insanlar şerefsiz seviyor düzgün kişiler kendileri gibi insanlarla karşılaşamıyor göz tarifinede gelicek olursak benim hoşuma giden tarzda gözler tarif ediyorsun dışarı fırlamasa da olur 🙈🙈
Evet haklısın özellikle de erkekler saçma sapan kibirli havalı egolu şımarık kızları seviyorlar. Ben çok üzülüyorum ama alışmak zorundayım bu duruma kimse beni sevmeyecek çünkü.
Aynen öyle bu erkek kadın olayı değil karakter ve insanlık meselesi kızlarda da aynı gerçekten seven adam gibi adamlarla arkadaşlık etmezler nerde at hırsızı it kopuk var onarla takılıyorlar sonra sonuçları belli yapçak bişi yok 🤷♂️
Haklısın olan bana oluyor sevilmek ne demek hiçbir zaman yaşamadan öleceğim😭
Nerde oturuyosun?
Yuzune gore yorum yapmak gerek
Ama şey ben 22 yaşımda bir kızım 1.55 boyundayım 50 kiloyum. İri yeşil gözlüyüm ama iri göz derken öyle fırlamış gibi değil normal iri göz. Uzun kahverengi gür saçlıyım. Fahriye evcen tarzı bir yüzüm ve saçlarım var okka gibi burnum var ama bu zamana kadar hiç çıkma teklifi almadım kimse bana aşık olmadı. Sakin hanım biriyim kibirli egolu değilim neden beni seven biri olmadı ki?
Yorumunuzla tanıminizla size birsey söylemem hata olur. Insan gormeden bilmediğinbiri. hakkinda soyleyecekleride istesenizde gercek olamaz. Teklif almadiniz. sorun guzellikte olmayabilir cevrenizdeki duruşunuz belki soguklugunuz ya da cekingenliğinizde olabilir. Detayli. yorum yapmak gerekir
Erkekler beni çok çirkin buluyorlar ama bir kız çirkin olsa bile sakin hanım saygılı edepli olduğunda sevilmesi gerekirdi bence. Yılışık cilveli kızlardan daha çok hak ediyorum sevilmeyi.
Haketmek kriterini aldiginiz teklif yda ilgiyle kiyaslamaniz hata olur.
Haklısın ama hiç sevilmemek de çok üzücü
Evet bunun bence iki nedeni vardir. Birinci olarak asosyal ya da aşiri utangaç olmak ya da ijinci olarak herkesten kendini ustun gormen kendi dunyanin başı olmaktan kaynaklidir
Ben hiçbir zaman kibirli egolu havalı değilim ki. Asosyal de değilim geliba kaderimde hiç evlenmek yok
Kader boyle diye hayata kusmeyin kaybeden olursunuz. Birakin kovalamayi kendinize bakin.
ince ve uzunsa niye öyle gelsin.
Çok iyi neden itici olsun
Çoğu erkek iri yeşil gözü çok itici buluyor iyi yeşil gözlü kızları sevmek ya da evlenmek istemiyorlar ne yazık ki
Benim için alakası yok çok güzel bence
Oradaki erkekler seni kesfedememisler ben bırakmazdim snei
Bencede beni keşfedemediler. Ne lisede ne üniversitede kimse yüzüme bile bakmadı. Hep kibirli egolu kızlarla ilgilendiler
Boşver mutlaka çıkar senin kısmetin de
Sanmıyorum ama yine de saol
Sıkma canını kız kimse almaz sa ben alırım
Kız kendini soruyor hadi bakalım
Bulursun elbet
Kaderimde evlenemek yok. Keşke bu zamana kadar seven biri olsaydı da sevilmek ne demek yaşamış olsaydım
Arkadaş arıyorsan yaz kanka dertleşmek istediğinde
Arkadaş aramıyorum sadece namusuz kızların her koşulda sevilmesine üzülüyorum
Üzülme kardeşim bu hayat işte herkesi vurur biyerden
Çekici, iri göz iyidir.
Erkekler genelde itici buluyorlar iri gözlü kızları. Ama iri dediğim normal iri öyle dışatı fırlamış gibi değil yani
Evet öyle anladım zaten. Zevk meselesi. Hem yeşil hem iri daha ne istiyorsun.
Belki onların standartlarının üzerindesin? Belki onlar kibir ego yapmakta, belki onlar ezikçe davranıp yanına yaklaşmamakta. Genel olarak "bu bana bakmaz" kafası hakimdir insanlarda. O yüzden de böyle yalnız kalmışsındır.
Olabilir ama yine de hiç sevilmemek çok üzücü. Bence erkekler beni çirkin buluyorlar. Ben zaten asla kendini mükemmel sanan biri değilim ama arkadaşlarım hep sevildi teklif aldı ben kaç yaşıma geldim hiç adım atan olmadı
yooo
ben görsem severim belki
Yoo neden gelsin
Çoğu erkek iri yeşil gözü itici buluyor ama iri göz derken dışarı fırlamış gibi değil yani itici değil
Bence renkli göz candır
Kısmet bu işler bence
Haklısın tabikide ama kaderimde hiç evlenmek yoktur belki buna kendimi alıştırdım ama hiç sevilmemek de çok zor oluyor. Sürekli kendimi suçluyorum çok çirkinim diye üzülüyorum
22 yaşında bu düşüncelere kapılma hemen
Çok umutlu ve pozitif olduğumda da paramparça oluyorum😭
Duygusal bir yapın var sanırım
Evet çok duygusal bir insanım vicdanım çok yüksek. Bana kötülük yapan insanların iyiliği için bile dua ederim çok yardımsever bir insanım insanlara elimden geldiği kadar yardımcı olur ve hiçbir karşılık beklemem. Ama hiçbir zaman bana değer veren olmadı. Sevdiğine sadık biri oldum için beni sevilmeye layık bulmuyorlar. Kibirli egolu havalı şımarık insanlara değer veriyorlar
Sen doğru bildiğinden şaşma Allah senin değerini bilecek insanlar çıkaracaktır karşına elbet
Saol teşekkür ederim
Rica ederim
Biraz
Çekici gelir
Çoğu erkek çok itici buluyor. Ama mesela kız iri yeşil gözlü ve sakin hanım efendi bir karakterdeyse itici görünmez dimi?
Tan9ımak ve görmek lazım. Bana çekici görünür gibi geliyor.
Tarifiniz oldukça ilgi çekici. Ben olsam düşerdim gibi görünüyor.
Ama işte kimse beğenmedi. Kaderimde büyük ihtimalle evlenmek yok buna alıştım ama sevilmeye layık olmamak çok üzücü
Bence sadece sabırsız davranıyorsunuz
Ama bu zamana kadar arkadaşlarım hep sevildi değer gördü ben neden sevilmiyorum benim neden sevilmeye hakkım yok ki
Sadece denk gelmemiş, bu olmayacak anlamına gelmez.
Bilmiyorum ben de anlamadım😭
evet camgöz😂😂😂
Yoo cekici
Çoğu erkek çok itici buluyor. Ama mesela kız iri yeşil gözlü ve sakin hanım efendi bir karakterdeyse itici görünmez dimi?
Görükmez
Teşekkür ederim
Olur mutlaka güselsin
Ben beğeniyorum
Öncelikle fiziğini anlattığın için teşekkürler şirin birisin diyye canlandı gözümde umarım istediğin birini bulursun kalbin temiz açık sözlü biri gibi konustun sıkma canını aynı durumdayız
Gerçi yeni fark ettim herkese aynı şeyi yazmışsınız bana ulaştırma ihtimaliniz var mı acaba
Neyi ulaştırma ihtimalim var mı?
Pardon ulaşma olacak o
Yooguzeller
Dogru kısı cıkmamıstır karısına bi resım atarsan daha iyi olur
Karşıma kimse çıkmadı ki doğru veya yanlış kişi ayrımı yapmaya bile fırsat olmadı kimse olmadı kimse sevmedi hiç adım atan olmadı
Nerde oturuyorsun sen
Yoo xd