2 senedir yalnızlık ruhuma işledi aslında çok memnunum ama yazın herkes evlenirken bir hüzün çöküyor 😢😢😂😂😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGurur duyman gerek biraz beynini kullan erkeklerin çoğu nefes alsın yeter diyen bir devirdesin bu devirde bu yaşına kadar yalnız kalman ve yazdığına göre meslek sahibi kendinide bir miktar geliştirmiş bir kız olman güzel mutlu bir yuvan olacak demek ama heyecan istiyor içimde kalmasın tekrar genç olmayacağım diyorsan önce gerçekten sevdiğin birini bul senin gibi geçmişi olmadığından emin ol ilk birlikteliğinizi beraber yaşayın ve bir anlaşma yapın 1-2 sene özgür olmak sonra ona geri dönmek istediğinden isterse onunda bu isteğinden rahatsız olmayacağını söyle seni gerçekten seviyorsa bunu kabul edecektir diye düşünüyorum ya da tamamen insan olarak geçir ömrünü bu kararın farkındalığını sen yaşayacaksın benim ki belki uzaktan sadece ufak bir etki bu arada 24 yaşıma giricem sonradan oluşmuş takıntılarım ve saymakla uğraşmayacağım bir sürü sebep sonucu insanlardan zaman zaman nefret etmem ile daha 12 yaşındayken ateşli uzun boylu bir sarışın tarafından masumiyetimi kaybedebilecekken çok tatlı pamuk gibi bir çocuk olduğum için korkup sevgilim var deyip gerçeği öğrendiklerinde utanarak oradan gittiğim hiçbir fırsatıda değerlendirmemem ile evet var pişman mıyım hayır çünkü zihnimizde oluşanı deneyimlerizz sahhdecee... yazılımının doğrultusundan çıkamayacak bir robottan farksız bir şekildeee... belki biz insanların tek farkı yazılımımızın çok basit uyaranlarla bile sürekli değişiyor olması...
04 Yorumla
Soran+1 yılCokk haklısın kendini geliştiriyorum evet herkes nefes alsın yeter modunda birşeyine bakmadan geleceği düşünmeden evleniyor ben düşündüğüm için zaten yalnız kalmayı tercih ettik doğru insan gelene kadar. İstiyorum ki karşıma çıksın sosyal medya cart curt samimiyetsiz herkesin birbirine yazdığı ortaklardan uzak çıkarsız olsun istiyorum çok mu büyük bu isteklerim bilmiyorum ama
- +1 yıl
Önce yanlış kelimeler kullandığın için bu kadar gerildiğini fark et herkes diyorsun ama herkes nefes alsın modunda değil genellikle göz önünde daha çok olan şeyleri genellemeye meyilliyiz sosyal medyada nefes alsın modundakiler daha hızlı samimiyetsiz menfaat ilişkileri ile ilerlediği için daha çok kişinin gözünün önüne geliyor buda hatalı genellemeye sebep oluyor bazı insanlarda kendini yanlış olan gibi hissetme her şey normaldir herkesin zaman dilimide gerçekliğide farklıdır ve isteklerin çok büyük değil çevreni gözlemle incele senin istediğin erkek günümüzde modası olmayan bu sebeple göz önüne pek gelemeyen iyi adam modeli onları şu an ki zaman diliminde Türkiye şartlarında düşük enerjili yerlerde bulabilirsin düşük enerji sende zayıflık algısı yaratmasın potansiyel enerjiden bahsediyorum onların bu potansiyel enerjisini kinetik enerjiye çevirebilirsin ve kendi sadık enerjik erkeğini elde edebilirsin ama başlangıç kolay olmaz sonrasıysa kendiliğinden gelir o kişiyi potansiyelden kinetiğe çeviren kişi şayet sen olursanda hatalar yapıp onu üzmedikçe seni bırakamayacaktır emin olabilirsin
Soran+1 yılKatılmıyorum ben kimseyi uzmedin ama sosyal medyadan tanıştığım son iki kişide de malesef istemediğim haketmedigim muamele gördüm neden çünkü ellerinin altında çok kişi var gözüyle bakıyorlar biri olmazsa biri olur mantığı var artii birine ulaşmak konuşmak malesef çok kolaylastigi için işleri bu hale getirdi. Bilmiyorum o soyledigun enerjide bir insan bulunur mu benim genelde yüksek bir enerjim var gerçi beni aşağı çeken birini istemiyorum yüksek olmalı enerji bakımından 😂
- +1 yıl
potansiyel enerjinin ne olduğunu bilmiyorsun sanırım :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman biraz kendini sorgula. dısardan nasıl görünüyosun acaba? yalnızlık zordur ve yas ilerledikçe daha zorlaşır. daha kötüsü ilişkiye adapte olmakta zorlanırsın. sen fazla ağırsın sanırım, erkek karısında hiç taviz vermez gibisinn. böyle güçlü sağlam durursan erkekleri cekmezsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynı beni anlattın 😂 napiyim güçlü olmak kötü birşey mi
Cevap sahibi+1 yıle zaten seni anlattım :)
güçlü ol evet ama katı olma mesela. gücü yanlış algılamamak lazım. ve ne kadar güçlü olursan ol ladın olarak erkeğe muhtacsın, erkek te sana. esnemeliisn. insanlara en cok verdiğim tavsiye heralde budur, "esnek olmak"
Soran+1 yılDediğim dedik bir tıp değilim ama gururluyum bir erkek bitti dediyse asla bakmam arkama ya da istemiyorum dediyse ya da istemiyorum demeden istemediğini belli edecek şeyler yapıyorsa 😂 aşkımdan ölsem de dönmem mesela kızlar ağlayıp zorluyorsa o ben de yok 😂
Cevap sahibi+1 yılo yüzden ddedim ya esnek olmalısın diye :)
seni tanıyorum ben
Soran+1 yılNerden tanıycaksn 😂
Cevap sahibi+1 yılhayatın biyerlerinden. tek olduğunu düşünme, senin gibi olup bişeylerin farkına varanları da gördüm, bi ömür öyle yalnız yaşayanları da.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çökmesin ya yalnızlık inan bana çok tatlı bir şey. Sana tavsiyem başka bir ülkeye göçmen olarak git ve orada çalışıp kendine okyanusa açılabileceğin bir yat al ve o yatla ömrünün sonuna kadar gez, ne uğraşacaksın sapan saçma ilişkililerle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanal ortamda yazan çoktur ama gerçek hayatta uzak duruyorlardır. Bunun sebepleri ya itici birisin ya da insanlar seninle konuşmaya çekiyor olabilir. Biraz güler yüz biraz insanlara içten davranırsan olayı çözersin =)) birde şu düğünler mevzusu biyolojik saatin çalışıyor vaktin daralıyor ilerleyen süreçte daha çok baskı hissedeceksin.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.24 Yorumla
Soran+1 yılSanal ortam umrumda değil hicbiriyle konuşmuyorum bana yazan başkasına da yazar nokta 😂 aminn inşallah normal hayatta itici de değilim neggqtif ya d somurtkan da değilim ama çevremde bekar yok iş ortammda mesela bahtsizim sadece 😂
- +1 yıl
Sanal ortamda sana yazan başkasına da yazar doğru fakat reel hayatta sana yürüyen başkasına yürümez mi? :) elbette yürür. Sanal reel yok artık millet sanalda tanışıp ilk buluşmada birlikte olsam ucuz görünür müyüm diye soruyor. Sen sanaldan tanışmaya korkuyorsan yalnızlıktan ölmeye mahkumsun maalesef =((
Soran+1 yılSanal ortamın samimiyetsizligindense yalnız kalırım daha iyi 😁
- +1 yıl
Yalnızlığın tadına bakayım derken yanlışlıkla yuttum diye soru açarsan davet et beni 😜 Bunu değerlendir güzel soru
+1 yılbir düğüne gidince mutsuz hissetmen doğal
bence artık hayatına birisi girmeli biraz mutlu olmaya seninde hakkın var122 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢o kadar haklısın ve çok hakediyorum aslında güzel ve meslek sahibi de bir kızım ama kimse çıkmadı karşıma
- +1 yıl
belki vardır karşında birileri
sen fark etmiyorsundur olabilir mi?
kendini kapattığın için
Soran+1 yılYok bekar bile yok ki
- +1 yıl
belki vardır da farkında değilsindir diye düşünüyorum yine :)
Soran+1 yılSosyal medyada 500 tane var onlardan bahsediyorsan onları ben insan yerine koymuyorum herkes önüne gelene yazıyor ediyor ben almayayım 😂 ama etrafımda gerçekten yok
- +1 yıl
düşünce yapını değiştirmen lazım o halde
belki o sosyal medyada yazan birisi gerçekte seni mutlu edebilir
ya da arkadaşlarına artık yalnızlıktan sıkıldığını ima et belki sana birilerini önerebilirler
ben olduğum yerde gelsin birisi demek biraz hayal
Soran+1 yılArkadaşlarım kiskanc fesat tipler ben kimseye güvenip de demem yani gökten inmesini bekliycez artık mecbur 😂
- +1 yıl
bir sürü bahanen var
birazda yalnızlığa kendini iten sensin
Soran+1 yılHahah aslında çok haklısın
- +1 yıl
benim haklı olmam senin durumunu değiştirmiyor
biraz gayret :)
Soran+1 yılÇok zor geliyo canım istemiyo içimde isteksizlik var büyü falan yapılmış olabilirmi
- +1 yıl
sanmıyorum..
içinden gelmiyor olması belkide 2 yıl önce hayal kırıklığına uğramış olman olabilir
güvensizlik var ve kendine güvenmiyorsundur
Soran+1 yılGuvensizlik aşırı var 😂
- +1 yıl
hah
sorunun temeli bu
ancak zaten birisine bir anda güvenemezsin
adım adım güvenirsin ki..
bir şans vermelisin belki de birisine
Soran+1 yılSana vercemde herşeyi kendini baştan anlat baştan yaşa çok zor geliyo 🤦🏼♀️
- +1 yıl
bazı şeyleri yeniden yaşamak zor olsa da
yeniden yaşayarak daha farklı güzelliklerini keşfedebilirsin diye düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısın ama içimden birşey istemiyor itiyor sanki beni
- +1 yıl
e alışmıssın yalnızlığa tabi iter..
güvenli ortamından çıkmak istemiyorsun
ama böyle de nereye kadar
Soran+1 yılNeyse işe başlayınca biraz zorlayayim en iyisi kendimi 😂 bu yaz dinleneyim de sporda da isteklerime ulasayim 😂
- +1 yıl
iyi bakalım
umarım güzel bir şeyler olur hayatında gizli
Soran+1 yılAmin cokk teşekkürler bu arada tavsiyeler için 😊
- +1 yıl
rica ederim iyi geceler
+1 yılVar ben. gerçek anlamda bir kişiden hoşlandım ama henüz 20 yaşımda olduğum için mantığımla hareket ederek kendimi durdurdum. hiçbir şey olmadı. 20 yaş evlenilecek bir yaş değil, evlenmeyeceğim adamla da gönlümü yoramam. ben biraz eski kafalıyım galiba, teklif eden oldu ama gelecekteki eşime ihanet ederim diye düşündüm. Zamanı gelince zaten nasip neyse olur.
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım bu zamana kadar sevgilim olmadı ve halada yalnızım, benim gibi dürüst, hoşgörülü, eşit, ciddi, centilmen, güvenilir, iyi bir aile terbiyesi ve kültür almış insanlar her zaman yalnızdır 😞
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle valla
+1 yılBanada çöküyor sonra gamsız gibi o düğünlere gidip karnımı doyurup oyun havası oynuyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılSghdhds yaşın 21 değil mi d
- +1 yıl
Evet ama bende yalnızım kaç senedir
- +1 yıl
Allaha şükür cahil değilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bizimle aynı durumda olan çok sayıda kişi var olduğunu hissediyorum zaten neredeyse 2 yıldır bu pandemi de tuzu biberi
12 Yorumla
Soran+1 yılAyben bence decondan oldu hep evdeydik ki😂
Bu sorudan sonra sevgilin olmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla olmuştur 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılUmrum disi ben sosyal platformlardan bile kimseye cevap verip konuşmuyorum 😂
Doğru insan çıkıyor bekle çel çöple zaman geçireceğine yalnızlık iyi.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüğüm için yalnızım zaten boş insanlarla üzmek istemediğim için bekliyorum da boşuna bekliyor gibiyim sanki 😂
- +1 yıl
Üzeceksen hemen başla 😄üzülürsün belki diye dedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa çok güzelsin ya da çok çirkinsin ya bahtın yok ya da çok insanlara soğuk davranan kişisin ya da sosyal çevren yok veya ortamın uygun değil böyle şeylere
17 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim sosyalim soğuk değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılGüzelim lafınızı hemencecik düzelteyim bir insan bu konuda kendine yorum yapamaz. Ancak insanlar bile bilir güzel olup olmadığını ayrıca. Bunlar gerçek ise kusura bakmayınız fakat demek ki bahtınız yok hanım efendi 🤷🤷😄
Soran+1 yılBahtimi açmak için ne yapmam lazm 😂
Cevap sahibi+1 yılDua etmekten başka bir çare yok. Derdi de veren Allahtır. Derdi alan da Allahtır. Allaha dua edersen senin razı olacağın gönlüne göre bir hayat verebilir sana. Ayrıca güzelim dedin. Gerçekten yanlış anlama yaşım zaten çok genç 19 20 civarı birşey. Gerçekten güzel olup olmadığını merak ettim.
Soran+1 yılGüzel bir kızım yani etrafimdakiler de öyle diyor bekar olmama sasiriyorlar hatta ne yapabilirim baht meselesi dua ediyorum her gece artık 😂
Cevap sahibi+1 yılBunu bir sınav olarak düşün. Bir insan sınava çalışıp Allaha tevekkül eder ben çalıştım sınavımı kazanmak istiyorum diye. Sende sosyal çevren edinip arkadaşlıklar kuracaksın. Sonra Allaha dua edeceksin. Çaba gerekir biraz da ben daha 19 yaşındayım kanım kaynıyor bazı şeyler için sen 26 yaşına kadar Durmuşsun helal olsun
Soran+1 yılHiç olmadı demedim ki oldu ama birsekilde bozuldu 2 senedir de bir kez flört meselesi oldu. Flört kelimesinden de nefret ediyorum artık böyle birşey attılar ortaya sosyal medyadan da asla sans vermiyorum kimseye
+1 yılŞştt fıstık çiki çiki diyen de mi olmadı arkandan bkm ibo gibi:(
113 Yorumla
Soran+1 yılYa kimseyi gördüğüm yok kim desin
- +1 yıl
Okyanusun dibinde mi yaşıyosun acaba inci misali lol.
Soran+1 yılAhahah okyanusun dibinde sayılırım ya erkekli sosyal ortamım yok ki işte de herkes evli bahtsızim ben
- +1 yıl
Öyle görme kendini mutlaka seninde etli sarmanın üzerindeki yoğurdun, kahvenin yanındaki çikolatan, televizyonun üzerindeki dantelin vardır bir gün karşına çıkar evlere şenlik kızınız var marşıyla istemeye gelirler lol.
Soran+1 yılAhahah isteme şarkısı modu aslında bir yandan da çok itici geliyor böyle şeyler biri büyü mu yaptı ne 😂
- +1 yıl
Gel seninle o zaman anlaşalım maaştan bağımsız aylık; iki kez kredi kartı istilası yapman+on kez dışarda yemek yeme+sınırsız sinema, konser, tiyatro gibi etkinliklere katılma karşılığında bonservisini görüşelim küçük detaylarla uzlaşırız gibime geliyor 😄
Soran+1 yılHahah bonservisini görüşelim ne desem çok mu çağıl gözükürüm
- +1 yıl
Anlaşırız imzalarız yani sözleşmeyi ömürlük, şaka yapıyorum bende zaten gelenekçi biri gibi olmadığını görünce tam benim kafadan o yüzden yaptık 😅
Soran+1 yılAynen gelenekçi değilim hiç sevmiyorum saçma sapan şeyleri 😂 düğün bile kusmuk geliyor ama gerekiyo da wrtik 😂
- +1 yıl
Biraz daha zorlarsan ıslak imza ile işlemlerimizi başlatıyorum hemen 😂 Gerekiyor kısmını bir salon tutup içinde tepinme yerine toplu bir yemek verme özel olan çocuklarla mesela biraraya gelip en yakın çevre ile birlikte daha mantıklı gibi geliyor cepte kalan parayı da böylelikle tatil veya aile bütçesine aktarılabilir diye illa batmadan maddi olarak adım atılmayacak durum bu 😄
Soran+1 yılYa ruhumu gözüme gönlüme hitap eden birini bulsam bu düğün meselesi o kadar küçük ki 😂
- +1 yıl
😃 Bulursun sende karartma o kadar içini hayırlısı diyelim artık.
Soran+1 yıl😂😂inşallah diyelim
merak etme yalnız değilsin 1 veya 2 yıldır bende öyleyim ama gayet akışında şu an birinin olmasına ihtiyacın olmadıkça ilgi görmek başının okşanması sevilmeyi hissetmek gibi şeylere pek takılmıyorsan zaman hızlıca geçiyor ve doğru kişi elbet seni buluyor
10 Yorumla
+1 yılBen gibi 26 yaşında olup hiç sevgilisi olmamış olan var mı?
123 Yorumla
Soran+1 yılO da değişik bir durum
- +1 yıl
Yani haline şükret ve yazın bitmesini bekle 😂
Soran+1 yılYaz bitse işimize dönsek düğünleri falan unutsak keşke 😂
- +1 yıl
Ve her sene başa dönen döngü.. 😂 belki denize ulaşır içimizdeki nehirler bir gün, yine yazı bekleriz ✨💫
Soran+1 yılSeneye de aynısı olmasın ya 😢
- +1 yıl
Olmasın dersen olur unut gitsin çıkar kafandan belki o zaman iyi birşeyler olur
Soran+1 yılÇıkarıyorum işte yaz malum sürekli evlilik muhabbetleri düğün ee bekâr atanmış güzel bir kızsın dikkat çekiyor millet de soruyor habire
- +1 yıl
Atanmak ve bekar olmak teyzelerin en büyük hedefisin şu an 😂
Soran+1 yılÖyleyim de bekâr oğlu olan yok 😂😂 hatta biri dedi keşke biraz erken tanisaydim seni keşke sgdhhd
- +1 yıl
Eli kulağındadır senin evlilik işi 😂 bu kriterlere sahipken seni boş bırakmazlar 😂
Soran+1 yılZaten herkes bekar olmama çok şaşırıyor ama bahtsizlik nedir bilmiyorsun sen 😂
- +1 yıl
Bilmiyor muyum ben mi 😂😂
Soran+1 yılGerçi senin de hiç sevgilin olmamış ama bulursun erkekler için sorun olmuyor ki böyle şeyler😂
- +1 yıl
Sorun olmuyor mu birşey demiyorum sana ben peki 😂
Soran+1 yılSorun olmuyor derken geç evleniyorsunuz ya ondan diyorum 😂
- +1 yıl
Geç evlenmenin bir erkek için ne derecede büyük bir sorun olduğunu tahmin bile edemezsin 😂 yani demem o ki sorun olmuyor diye asla düşünme çünkü oluyor
Soran+1 yılHı anladım 😂 ne bileyim ben erkeklerin çoğu istemiyor diye düşünüyorum hep sorumluluktan kaçmak vs
- +1 yıl
Düzenli ve yeterli bir gelirim olsa hayatımda biri olsa şu dk evlenmek isterdim bu kişilere bağlı biraz
Soran+1 yılAynen inşallah olur yakında 🤗
- +1 yıl
Kısmet sağol iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler bana da dua et 😂
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılAminn, 🤲🏻☺️
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. 2 senelik yalnızlımı dedin ben napam tam 9 senedir yalnızım yaş 30 daha tanışcam anlaşcam sonra aileler tanışcak evlencemde ohooo o yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayız ama çözüm mücadele etmek yani tanımak tanışmak burada bile tanısamiyoruz korkuyoruz
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen sosyal medyaya baksam 500 tane bulurum ama abuk subuk insan dolu o yüzden inanmıyorum onlara
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kişi artık sosyal medyadan buluyor bence normal konuşup ilerleyen zamanda neden olmasın ki
Soran+1 yılYok ben almayayım midemi bulandırıyor sosyal medya
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Hayatına girecek kişi iyi biri değilse hiç olmasın daha iyi
10 YorumlaTalma kafana nasip varsa bulur seni zaten kimseye bakma
10 Yorumla
+1 yılYaz arkadaş olalım kafamız uyuşursa zaten alıp gider o iş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılben 30 yaşındayım bırak flörtü selamlaştığım bir karşı cins arkadaşım bile yok 2 senedir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilsin karşıma dürüst bir kişi çıkmadığı için yalnızım 🤦
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Insanları yanına yaklaştırmıyor olabilir mısın acaba? Bir sebebi vardır böyle olmanın, tabi senin kendi tercihinse ona bisi diyemem...
10 Yorumla
+1 yıl25 im bir elmanın sapiyim
43 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ben de öyleyim napcaz bilmiyorum 😢😂
- +1 yıl
Kaderimin minakoyim deyim yarışmacılara başarılar diliyorum dkfkky
Soran+1 yılSghdhds en bahtsız olan kazanır. d
+1 yılEvlilik güzel bir şey ama doğru kişiyle olunca şu anda hayatına pata küte aldığın kişi seni mutlu edemez zamana bırak ama insanlara karşı çok önyargılı olmamaya çalış
10 Yorumla30 a yaklaşınca sizde biyolojik bir şeyler oluyor direk evlenme isteği üzerine oluyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. hee ben 29 um yok haline şükret :D
14 Yorumla
Soran+1 yılAma kızların bekar olması daha ilginç hele güzel bir kızın 😂
Soran+1 yılEvlenmeden önceki aşamada ne olunuyor acaba 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışmışsın sen böyle gider bu gidişle 😅
14 Yorumla
Soran+1 yılAhaha valla iyi bildin 😂
- +1 yıl
Tanıdık geldi valla bu düşüncen niyetse 😂
Soran+1 yılKendinden mi acaba 😂
- +1 yıl
Yok ya 😂
+1 yılAnnene sana görücü bulsunlar
16 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulsun
- +1 yıl
Sağdan soldan araştırsın sen hangi sehirde yaşıyorsun
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun söylesene
Soran+1 yılÖzel söylemek istemiyorum
- +1 yıl
Sadece şehir ismi söyle
Soran+1 yılHayır söylemiycem 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl34 yaş rekor bende ses çıkartma
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah 😢
- +1 yıl
Susss gı sessiz ol gülme
+1 yılBu saatten sonra sevgili bulacağım diye zorlamanın bir mantığı yok.
Evde Masaya fazladan kaşık koy , pilava kaşık sapla. Bu tür evlilik belirtilerinde bulun 🙄 görücü usulü …
Yoksa evde galcan gızz00 Yorumla
+1 yılYanlızlık bir yere kadar güzel ama ilerleyince yaş sorun olabilir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatına bak ben öyle yapıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de bakıyorum kendimi geliştiriyorum kitap spor vs ama bir yere kadar
Cevap sahibi+1 yılÖyle de ne yapcan
Şunun gibi isen
Bul beni yavrum 😝
07 Yorumla
Soran+1 yılHer yorumda böyle salak şeyler paylasiyorsun hatta engelleyeyimnya daha iyi 😄
Soran+1 yılBir de gitmeden söyleyeyim böyle birini rüyanda görürsün sen hayallerde yaşama gerçeklere dön 35 yaşına gelmissin aradığın kritere bak sfgdfdg
Soran+1 yılBen değil de bunu ararken çatlayacak olan sensin. sgdggdf
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZeki kadınsın vesselam
12 Yorumla
Soran+1 yılSfgfss böyle düşündüren şey nedir
- +1 yıl
Evlenmemen
Güzel şey be, boşver, kafa inanılmaz rahat
10 Yorumla29 yaşımdayım ben de senin gibiyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben 3 yildirdir yalnizim boyle daha iyi sanki
10 Yorumla
+1 yılEvet ben varım gerçekten
10 YorumlaYalnızlık. Allah hayrı yaşatsın 🤗
10 Yorumla
+1 yılDertsiz başım var işte ne yapacaksın förtü.
10 Yorumlauzun zamandır bende yalnızım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıl sonra görüşmek dileğiyle
10 Yorumla
+1 yılBen varım dert ortağım
10 Yorumla
+1 yılBu konuları çok takıntı yapmamak lazım diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBoyle sorular patliyor ya nedense
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben üç beş kişi ile dertleşelim diye açmıştım olana bak😂
Takılma bu kadar. Önce kendini sev.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum zaten çok 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıltakma bunu
16 Yorumla
Soran+1 yılBazen takmiyorum oh çok rahat diyorum bazen üzülüyorum
- +1 yıl
rahat olan kısmına bak sen evlilik her zaman harika degil
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum zaten ama kimse bekar değil şu zamanda en azından bir konuştuğu falan var üzülüyorum kendime
- +1 yıl
soyle bak konustugun dogru kişi olmazsa daha mutsuz olursun
Soran+1 yılEvet ben de o yüzden sosyal medyadan falan bulusmuyorum tanismiyorum güven olmuyor
- +1 yıl
haklısın
+1 yılGaliba bu ben
110 Yorumla
Soran+1 yılSgdhhds ya napcaz
- +1 yıl
Ne yapacağımı bilsem ben sen olmazdım
Soran+1 yılAslında kızlar hemen buluyor ne çirkinler evlendi baht meselesi bence sfgdhd
- +1 yıl
İşte biz kız değiliz siz yine bulursunuz bir kör topal bize kör olanıda bakmıyor
Soran+1 yılAhahaha aynen kızlar ne olursa bakıyorlar ben bakmadigim için yalnızım zaten 😂
- +1 yıl
Niye bakmıyorsun beyaz audili müteahyit oğlumu bekliyorsuj
Soran+1 yılParasında değilim Allah'a şükür çok güzel mesleğin maaşım var 😂 ama tipe bakıyorum biraz. Karaktere e bakiyorm tabiki. tabi düzgün bir işi de olsun kafi 😂
- +1 yıl
Tamam kardeşim sen bi 26 sene daha evdesin
Soran+1 yılSfghsd ne yapalım bee ben de gezer dururum ölene kadar 😂
- +1 yıl
Senin seçimin
+1 yılBu ben kanka soruda kendimi gördüm
17 Yorumla
Soran+1 yılSghdhd napcaz dikkat ettim de yalnızların hepsi erkek tek kız benim galiba 😢
- +1 yıl
Yok vardır da söylemiyorsun jdjd
- +1 yıl
Söylemiyorlardır
Soran+1 yılBilmiyorum herkes birşeyine bakmadan evleniyo ben çok bakıyorum herşeye 😂
- +1 yıl
Sen ozaman evde ölürsün kanka🤣
Soran+1 yılSghdhds ne yapalım bee ben de gezer dururum ölene kadar 😂
- +1 yıl
Oda iyiymiş🤣
Eyvah 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılNapcam😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur olur, zamanını bilemezsin. Tecrübe esastır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 27 maalesef yalnızım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO halde tanışabiliriz
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok mu çevrede erkek
12 Yorumla
Soran+1 yılYok olsa zaten boş kalmam asla 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşım 20, benim de olmadı. kızların gttü tavan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de yok
21 Yorumla
Soran+1 yılKardeşimmm 😂
Flört nedir yaa zırvalık
00 Yorumla
+1 yılNeden yalnız olduğunun asıl sebebi ortada
00 Yorumla
+1 yılBoş işlerrrr ghjhfjjgfhjg
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşındayım ve flörtum yok :(
10 YorumlaBenim de olmadı
10 YorumlaCokmu anormal bi durum bu sence?
10 Yorumla32 yim direk evlendim hiç zina yapmadım
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026