Yanlış anlamayin ama iki yıllık sevgilim var. Ondan once dört yıl karşılıksız sevdiğim biri oldu. Ve icimde ukde olarak kaldi. Arada bir aklima geliyor sadece. Onunla su an olabilir miydim diye düşünüyorum ama ben istemezdim galiba çünkü o beni benim onu sevdiğim kadar sevemezdi ve hakketmemisti. Her seye ragmen mutlu olmasini isterim onun da umarim olur
@dertliadambenim kötü düşünmek bana yakışmaz. Beni mutlu etmedi belki ama kendi mutlu olur umarım ama tek şeyden eminim o da kimsenin onu benim kadar sevemeyecegi. Cok şükür su an onun beni sevmediği kadar seven sevgilim var cok şükür
Rossalindaa | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Geçmişe ait olan, böyle düşündüren biri olmadı hiç. Nasıl olur diye düşündüğüm an bunun için çabalarım da. Bunun sonunda olmasa dahi olsaydı nasıl olurdu cevabını az çok görürüm.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
superpsikolog | Aşk İlişkileri konusunda 17,6b görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Hayır, olmadımı vazgeçiyorum. Aklım kalırsa hayatıma devam edemem veya hayatıma giren kişiye ihanet etmiş olurum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7832İllaki aklımdan geçen oluyor , genciz sonuçta ama bir türlü mantık odasına buyur edemiyorum
İşte bu yüzden kalbimin devreye gireceği anı bekliyorum
Önemli olan aklımda değil yüreğimde kalması yüreğimde kalmıyorsa aklımda kalmasını hiçbir anlamı olmuyor
Yanımda olmayan biri için nasıl olurdu diye düşünmem. Bi oluru olsaydı yanımda olurdu sonuçta..
Arkamı dönüp baktığımda keşke dediğim hiç kimse yok.
Aklıma takılan biri yokta, kaybetmekten korktuğum aklımın çıktığı biri var.
Hı hı Stephan işte 😃
Hayır yok.
Aklım tüm biskolata erkeklerinde 🙄😬😂😂😂 öyle bir fikri barındırmıyorum çünkü bu beni geriye çeker nasipse olur diyip geçiyorum.
:D
👊🚬😃
Yanlış anlamayin ama iki yıllık sevgilim var. Ondan once dört yıl karşılıksız sevdiğim biri oldu. Ve icimde ukde olarak kaldi. Arada bir aklima geliyor sadece. Onunla su an olabilir miydim diye düşünüyorum ama ben istemezdim galiba çünkü o beni benim onu sevdiğim kadar sevemezdi ve hakketmemisti. Her seye ragmen mutlu olmasini isterim onun da umarim olur
Gerçekten yürekli bir bayansın, helal olsun..
@dertliadambenim kötü düşünmek bana yakışmaz. Beni mutlu etmedi belki ama kendi mutlu olur umarım ama tek şeyden eminim o da kimsenin onu benim kadar sevemeyecegi. Cok şükür su an onun beni sevmediği kadar seven sevgilim var cok şükür
Senin adına sevindim, Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Geçmişe ait olan, böyle düşündüren biri olmadı hiç. Nasıl olur diye düşündüğüm an bunun için çabalarım da. Bunun sonunda olmasa dahi olsaydı nasıl olurdu cevabını az çok görürüm.
Hayır, olmadımı vazgeçiyorum. Aklım kalırsa hayatıma devam edemem veya hayatıma giren kişiye ihanet etmiş olurum.
Kişilere, olaylara, olgulara takılmıyorum. Kafama göre yaşıyorum. Aklımı takılı kaldığı biri olsaydı şu an yanımda olurdu.
Aklımda olan birisi var ama yanımızda değil uzaklarda, sadece hayallerimiz ile yetiniyorum ona karşı, bazı şeyler imkansıza yakın..
Var, maalesef. Bir seneye yakındır görmüyorum, yüzünü unutacağım diye resimlerini çizmeye başladım artık.
Tam aklımın kaldığı olmasa da nasıl olurdu acaba diye düşündüğüm oldu, bazı şeylerin yaşanması için fırsat olsa güzel olurdu.💫
Hayır yok ilişkide düşünmüyorum evlilikte düşünmüyorum hayattan beklentilerimide kestim çocuğuda evlat edinirim benim canım o olur.
Var evet ama mümkün değil artık bir daha da göremem onu🤧
Yarım kalan şeyler insanın icinde hep ukte olarak kalır. Tamamlaninca da bütün keyfi kaçar.
Hayır düştüğü yerden kalksın ve kurtulayım diye bekledim sadece.
Ben geriye bakmam, geride kaşmışsa biri hakettiği içindir.