Kocamin yalanlari Ne yapsam?

Hayirli gunler , benim bir sorunum var size danismak istedim. Benim kocam yalanci, babam bize is yeri verdi mal verdi her sey verdi Bu donemdr Ben hamileydim yine beraber calisip ona yardim etim sonra cocuk dogsuktan sonra bende onunla beraber ise gidemedim ozaman malar eksilmeye basladi para yok olmaya basladi ama kimse ona bisey solemedi bende soylemedim. Ikinci cocugmuz oldu virusten dolayi isler cok kotu oldu paramiz kalmadi hep aylem her seyimizi odedi interneten satip kutulari ben gonderiyordum hamile halimle calisip gonderiyordum simdi isler yavas yavas iyi olmaya basladi 1 ay once ablam ona sormus bugun satis yaptin mi hayir demis satis yok demis meyersem o gunu satis yapmis Ikinci gunu o musteri ablama gitmis tanidik cikmislar kadina demis bana aldin yeri goster sana hediye verjek onu kadin onun yanina goturmus ablam esime sormus niye yalan soyluyorsun satis yapisin yapmadim diyorsun ablamin buna hakki var cunku herkes bize yardim ediyor mal alip Kira falan oduyor sormasi normal ben hamile halimle ugrasip bisheyler yapmaya calisirken o aylesinden para calmasi cok zoruma gidiyor bunu ona soylemedim babam onunla konusmus simdi isine daha iyi bakiyor ben ayrilmayi dusunuyorum cunku Ben cocuklarima onsuz daha guzel. Gelecek verebilirim o bizi yedi bitirdi sizce Ben Ne yapsam babam otur bisey soyleme Ben dogrutucam dogrulur diyor iki cocugun var diyor ama bilmiyorum ona hic ama hic guvenmiyorum. cevaplarsaniz sevinirim
Kocamin yalanlari Ne yapsam?