Hayatımda hiç bu kadar aşık olmadım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba bu mesajı gören ya da okumaya üşenmeyip cevap veren olur mu bilmiyorum ama içimi dökmeliyim. Ben bir kıza 2 senedir aşığım ama 2 senedir aşık gibiydim sevgilisi olsa umurumda olmazdı fakat son 3 haftadır aklıma geldikçe karnım ağrıyor gözlerim kararıyor kalbim acıyor biri eliyle kalbime bastırıyor gibi acıyor gece uyuyamaz oldum sürekli Whatsapp ı açık bırakmaya başladım mesaj atarım ya da o bana mesaj atar diye bütün hedeflerim hayallerim durdu bir şey yapmak istiyorum ama o aklıma geliyor bütün moralim bozuluyor benle sevgili olmayacağını biliyorum çünkü aklıma bir geliyor hemen moralim bozuluyor ağlamaya başlıyorum hayatımda hiç bu kadar güçlü bir duygu hissetmedim arkadaşlarım arada sırada gelin gezelim diyor onu da çağırıyorlar ben onu gördüğümde kötü hissettiğim için dışarıda çıkamaz oldum iyice asosyal duruma düştüm çok canım acıyor eskiden aşk dediğin nedir unutursun gider diyordum ama öyle olmuyormuş gidip konuşamıyorum çünkü olmaz derse herkese söyleyecek ve olan arkadaşlarımda benden soğuyacak okulda dalga geçiliyor böyle durumlarda gidip konuşamıyorum da kız ile ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı? Acil yardım lazım çok canım acıyor.
Hayatımda hiç bu kadar aşık olmadım ne yapmalıyım?