Arkadaslar 19 yasindayim universitede 2. sinifa gectim ve hayatimda kimseye asik olmadim bu yuzdende kimseylede cikmadim bircok cikma teklifi aldigim halde. Birini cilginlar gibi sevmek filmlerdeki gibi oyle cikmak istiorum onun disinda biriyle cikmakta istemiorum napicam ben bilmiorum asik olamicak miyim ben hic yalnizlikta sıkıyor insani bir noktadan sonra ama sevmedigim biriylede cikmak istemiorum napicam ben yalnizliktanda biktim bir taraftan :(((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanliz degilsin, bende daha 19 yasinda olmama ragmen daha hic asik olmadim, Sen yanlizlik yasamiyorsun.. sadece deliler gibi seni sonsuza kadar sevcek birisini ariyorsun.. ilgi istiyorsun, gunun nasil gecti diye sorcak birisini istiyorsun.. Yanlizligin ne oldugunu bilmek istiyorsan bide benim hikayemi dinle... ben şu an tek basima yurtdisinda hem okuyup hem calisiyorum ustenede hic bir sevgi, anlayis almiyorum sanki yetim oksuz gibi gurbetde yasiyorum. Kimseye derdimi anlatamiyorum, hep icime atiyorum. Ben senin yerinde olsam annemin dizine kafami yasliyayip filmlerdeki gibi degil hayalim deki insani dusunurum... Belki ne bilirisin bizim gibi insanlar bir arada olamadigi surece boyle asklar hep hayallerde kalir. Ama kader tabiki bunun icin bol bol dua etmek gerekir :) Yani sende hep dua et benim gibi anca oyle karsina cikar seni seven biri :)
25 Yorumla
Soran+1 yılAy uzuldum valla ben sadece ask konusunda yalnizim demek istemistim seninki daha farkliymis dua ediorumda hayirlisiysa diye ediorum olmuyo demem hayirsiz olcak die olursa senin karsina cikti mi anlamadi benim gibi dua et cikar karsina derken. d
Cevap sahibi+1 yılyok cikmadi ama ben sadece beni seven degil, bana es olabilen, cocuklarim annesin olabilen bir es istiyorum ve hep Allah a dua ediyorum... ve bugun ne yapiyorsam onlar icin yapiyorum... kimseyle duygularimi paylasamadigim icin gunluk tutuyorum ilerde kaderimde olan esime tarihinle beraber gostermeye... onu gec tanisam bile onu her zaman hayal ettidigimi gostermek icin
Soran+1 yılVay vay romantik bir dusunceymis baya insallah hayallerini gerceklestirebilirsin
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederim insallah... seninde boyle bir sey yapmani tavsiye ederim.. kucukken bir ogretmenim alistirdi beni burda.. biraz mazihi karistirsam 2004 senlerinde bile cikar ogun ne yaptigim ve gunumu nasil gecitigini :) romantik bulusunuda cok sevindim genelde hep asagilarla boyle bir seyi erkek yaptimi
Soran+1 yılGunluk tutuorum ama senin gibi romantik bir sekilde degil normal bir sekilde yaziorum :D yok ya niyeki sanane milletten sen nasil istiosan oyle yap onlar okuzmus sanalaf soluolarsa
En İyi Cevaplar
Aşık olmaman olmayacak anlamınıda taşımaz. Aşk bazen en beklenmedik bir anda çıkar karşına. ha deyince de sevmezsin ancak birseyler paylaştığında o sevgi aşka dönüşür, ama şunuda unutmaki hayat her zaman ikinci bir şansı tanımaz insana, aradiginı bulduğunda iki elle sarıl kazanmak zor ama kaybetmek çok kolaydır.
05 Yorumla
Soran+1 yılInsallah bir bulsam :D haklisinda insan artik sey die dusunuo bu duyguyu yasamadan olecekmisim gibi
- +1 yıl
öyle düşünme yaw bulursun inşallah. d oturduğun yerden dua edersen gökten ne altın yağar nede gümüş, unutmaki mutluluk seni almaz ancak sen mutluluğu alabilirsin ve kafanda bu insan doğru kişi olabilirmi diye düşündüğün an bir adım atmaya çalış. bir bakmışsın çoktan aşık olmuşsun.
Soran+1 yılVay be cevap iyidi :D insallah bakalim artik gorecez olursam bu baslikta beliritirim tabi o zamana kadar bu site kalirsa :D
Soran+1 yılHahahhahha devrim0 demisti derim insallah. d
+1 yılAskin yasi olmaz derler cidden oyle birisiyle cikmak zorunda degilsin konustugun insanlarda aradigini bulamiyosan salla gitsin istedigin insani bulunca zaten bunlari unutcaksin her zaman tam istedigin anda gelmiyo maalesef yanliz olmayi kimse hak etmez ki yanlizda kalmazsin asik olmak icin acele etme yanliz olmanin tadini cikar eglenmene bakk
05 Yorumla
Soran+1 yılYani oylede insan sey diye dusunuo artik ya bu duyguyu yasamadan olursem yasamis sayılır miyim ki :(
- +1 yıl
Daha kac yasindasin oyle bir seye kapilmamalisin bir gun biri gelir tum tabulari yikar bende senin gibi dusunuyodum konusuyodum ama cikmak istemiyodum bana gore degil diyodum biri icin cok ugrasmam gerekti agladim ettim sonunda cikmaya basladik ugrun ugrascagim biri oldu ve hala cikiyoruz ki lise sondan beri birlikteyiz iyi ki onlarla cikmamisim beklemisimdiyorum
Soran+1 yılHadi ya darisi basima insallah 19 yasindayim
- +1 yıl
Daha cok gencsin uni asklari baska olur derler belki senin ki de oyle olur umudunu kaybetme canim
Soran+1 yılInsallah canim insallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdilik çevreye karşı bir özentiden mütevellit bunu sorgulamaya başladınız ama çevrenizdekilerin çoğunluğu aşık olduğu için sevgili değiller. her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. tek yapmamız gereken sabretmek (ben de hem yaş hem de düşünüz olarak sizinle aynı olduğumdan yakındığınız derdi iyi bilirim)
03 Yorumla
Soran+1 yılInsan ister istemez oyle hissedio tum yakin arkilerimin sevgiliso var 3 lu takilmakta zor oluyo malesef
Cevap sahibi+1 yılmalesef ama napalım bekleyeceğiz
Soran+1 yılAynen yapcak bir sey yok :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
Bende yalnızlıktan bıktım. Bol müzikli hüzün üzüntü dert keder göz yaşı karanlık dolu gecelerde silinip gidiyorum hayattan. Bazen bir kalem alırsın kendini bellirginleştirmek için bazende kalemi ters tutarsın kendin silersin kendini ama unuttmaki kalem sende başkalarını sileceğine kenddini belirginleştirmelisin.
015 Yorumla
Soran+1 yılYeterince belliyim orda sıkıntı yok bir gülüyorum heryer inlio da istedigim gibi biri yok iste :(
Soran+1 yılNe alaka ki her insan kadar veriorim
Soran+1 yılYok y her sey tipte bitmioki
Soran+1 yılYok ya tabi dis gorunuste onemli ama dis gorunusten fazlasi gerek
Soran+1 yılBilemiorum artik :(
Soran+1 yılHahahh o da dogru :D
Soran+1 yılHahha zaten tanimadigim birini gorememde :D
+1 yılyeni yaptığım resim hakkında yorumlarınız var mı?
https://www.hizliresimyukle.com/image/PjjS03 Yorumla
Soran+1 yılBu ne alaka. d
- +1 yıl
güzel olmuş mu diye soruyorum
Soran+1 yılGuzelse guzel konuyla ne alakasi var :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkızım zamana bırak kendini hakkında hayırlısını bekle hayırsız olup sevmektense hayırlısını seçmen lazım ilgini çeken ve hoşlandıgın erkekleri takibe al ve onları ele ele birgün flimlerdekinden bile daha buyuk aşkı sevgiyi bulacaksın.
06 Yorumla
Soran+1 yılAy insallah zaten hep zamana birakiorumda bakalim hayirliysa olur diorum
- +1 yıl
inşallah laf olsun torba dolsun sevgililer sadece kendilerini avuturlar boyle şeylere yonlenmeyin seçiçi olmayı deneyin ve kafa denginiz sizi anlayan birisi çıkacaktır sabır ve sonu selamet bu kadar basit.
Soran+1 yılInsallah zaten sabredioruz bakalim
- +1 yıl
inşallah kardeşim.
Soran+1 yılInşallah cumlemize
- +1 yıl
eyvallah :)
+1 yılbasit :D madem sıkılıyorsun aşıkta olamadın çözüm kolay :D git dışarı eylen biraz erkeklerle olur eğlen sap gibi durma çıkma etme ama biraz eğleneeksin tabi böyle ı sıkılırsın :))
024 Yorumla
Soran+1 yılEglen derken is başka yerlerede gider oyle :D oylede yapamam bide yapimidabiliorum. dd
- +1 yıl
:D sana git erkeklerle gönül eğlendir falan demiyorum çık dışarı biraz erkeklerle takıl konuşuğ gezmeden kimseye aşık olacağınımı sanıyon? :D
Soran+1 yılZaten normal hayatta erkek arkadaslarim var yani :D sevgilim yok :D tanimadigim erkeklede allah askina nasil konusayim disarda hemde turkiyede direk afedersin o... u damgasini yerim yani. d
- +1 yıl
hohooooo :D peki birşey dicem sen erkeklerle sohbet etmiyorsun dışarıda görüşmüyorsun peki nasıl aşık olabileceğini düşünüyosun? :D
Soran+1 yılAnlatamadim mi ben sana ya :D erkek arkadaslarim var konusuorum gorusuorum :D ama senin dedigin git yeni bir ortama hic tanimadigin erkeklerle konus diosun ben mi yanlis anliorum :D
- +1 yıl
doğru anlıyon öyle diom :D sıkıntı ne? bunu yapacan işte yoksa nah bulursun aramadan nasıl bulcan salk :D
Soran+1 yılSalak deme be karsinda bir kiz var :D daha acar misin demek istedigini ciddiyim :D
- +1 yıl
:D nasıl demem karşımda bilgisayar var benim :D neyse şöyle açiyim yeni ortamlara gir yeni erkekler tanı oldu bitti :D
Soran+1 yılHahahhaha bir bayanla knusuosun demek istedim. d oylede olmuo ki universitede de yeni bir ortamdi sonucta
- +1 yıl
:D olabilir halla hallla sende ilk girdiğim yerde bulamadım ben aşık olamama bb mı diyeceksin :D ya sabır çıldırtırsın bir yerde olmuyorsa başka yerde bakacaksın mal gibi beklemekten iyidir heralde ?
Soran+1 yılAllah allah ya party girl mu olayim uninin tanisma partilerine mi gideyim hep. d
- +1 yıl
sana kalmış :D ben diyorum mal mal durursan yeni kşiler bulmazsan nasıl aşık olacan gülüm sap gibi dur sen böyle daha :D
Soran+1 yılYa sende öyle bir diosun ki at kendini diskolara der gibi. d
- +1 yıl
eh biraz öylede abartmadan salk :D biraz çıkacan
Soran+1 yılSalak deme bana sürekli be :D pek İstanbul'da onerebilcegin barlar var mi aklima geldi sen oyle deyince
- +1 yıl
ne biliym sende abartma bar nedr :D
Soran+1 yılYok aklima geldi. d e kadar dedin nezih bir bar bilmio musun. d
- +1 yıl
nezih barmı olur salk :D
Soran+1 yılYani normal bar be allah allah :D hani guvenli olan
- +1 yıl
bar nerden çıktı salk :D kaşarmı olacan adam gibi bir yere gitsen olmuyomu
Soran+1 yılYa offf onla alakaasi yok sen bir soyle yok mu guvenli bir yer. d gece gece bara diede cikamam zaten merak etme. d
- +1 yıl
güvenli yer sahile git :D ya da futbol değil futbol olmadı spor aktivitelerinin olduğu yerlere git turnuvalar falan :D arkadaşlarınla olabilir
Soran+1 yılSporla alakam yok bir kere :D dans kulupleri gene olabilirde. d
- +1 yıl
git oryantel oyna ozmn :D sende iyice abarttın
Geç kalmışsın panpa hemen ol 19 nedir 20 de insan ölüyor zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılOylede iste önüme gelenlede sevgili olamam ya da hoslanmadigim biriyle :(
Ahh ah çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız. Sen yani bekle ama gelen fırsatlarıda değerlendir tanımadan bilemezsin ki belki aşık olacagın adam onlardan biridir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOf bilemiorumki kaderimde varsa olur illaki o :D insallah gonlumuze gore birini buluruz tatlim
Soran+1 yılInsallaah :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Helal olsun öncelikle
Aşkı beklemek mi tabii ki varsa yoksa yalnızlıktan kurtulmak mı?
Bence biraz daha bekle daha yeni 2ye gecmissin. Bu 2. sınıfta bulursun umarım010 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk ihtimal beklicem hep sıkıldım yalnizliktan diorum ama genede bekliorum iste bakalim siniftan olduda cikma teklifleri eden sevmeden biriylede cikmak istemiorum asik olmadan ya:/
- +1 yıl
Anliyorum seni gayet. Kızlar için yaşnızlık zor tabii. Ben 6-7 yıl oluyor. Şu an yalnızlıkla ilişkim var. Bazen mutsuz olsam da bazen de memnunum
İstemedigin biri de seni mutlu ederek seni etkileyebilir ve sevebilirsin
Hakkına hayırlısı
Umarım gönlüne göre birini bulursun gizli kullanici ;)
Soran+1 yılAynen iyi yanlari var ama kotu yanlarida var dedigin gibi. d bazi arkadaslarimda oyle dio hoşlanmasanda sans ver cikin sonradan seversin diorda yapi meselsi galiba oylede yapamam nasil çıkayım oylede
Soran+1 yılAma nasil olcak ki oylede elimi tutmak istese sevmiosam ben tuttrmam birde ya belali tip cikarsa sansima :( kultur unisi psikoloji
Soran+1 yılBu aralar oyle oldu valla baya popi oldu ben orta 3ten beri istiodum oldu :D bazilari heyecanlanio konusamio karşımda oylede sinir oluorum hep ben konusuncada
Soran+1 yılBen cok konistum normalde guleryuzlu bir insanim cok dicakkanliyimdir gercekten hatta genelde gulusunu begendim oyle basladi falan diolar rahatlatiorum tama diolar sonraki gun knsmamaisiz gibi hop gene konusamiola bunu cok yasadim
20 yaşındayım aşık oldummu olmadımmı anlayamamıştım herhalde olmuştum çünkü olduğunda anlayamazsın ama biriyle birlikte olman için aşık olmana gerek yok sevgiye ihytiyaç ver biriyle birlikte ol belki seversin
011 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende dusundum de sevmezsem nolcakki
Soran+1 yılOyle mi diosun bilemiyorum valla
Soran+1 yılBelki olur ya :D
Soran+1 yılHmm oyle diosun
Soran+1 yılNie hic mi olabilitesi yok :/
Soran+1 yılGerci bu zamana kadara olmadi zaten :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende bizim kulübe üye oldun desene. yaş 26 hiç sevgilim olmadı. aşık olmadıkça da olmayacak gibi duruyor.1kez aşık olmuştum o da reddetmişti. tekrar aşık olmak ama bu sefer aynı zamanda karşılık bulup mutlu olmak istiyorum ama olmuyor...
112 Yorumla
Soran+1 yılAy insallah allah gonlumuze gore verir :(
Cevap sahibi+1 yılinşallah demekten dilimde tüy bitti:(
Soran+1 yılAynen ya insallah masallahlada olmuyo demekki
Cevap sahibi+1 yılbilmem nasıl olacak artık hep moral düşük üzgünüm niye ben tekim diye düşünüyorum...
Soran+1 yılBosver tek olan se degilsin sadece uzulmemeye calis
Cevap sahibi+1 yılbundan 1-2 yıl öncesine kadar çok kafama takmıyordum elbet olur diyordum ama yaş 30a yaklaştıkça ve arkadaşlar tek tek evlenmeye başladıkça insan daha bir duygusallaşıyor.
Soran+1 yılAy dogrudur ben bile 19 yasindayim bir suru arkadasim nisanlandi saka gibi ama evlenen olmadi. d ya aradigin kisi dogru zamanda dogru yerde cikacakti r
Cevap sahibi+1 yılya çıkmazsa diye korkuyorum artık. ya çok gecikirse...
Soran+1 yılInsan korkuoda demekk hayirlisi buymus ki su an boyle oluomus :(
Cevap sahibi+1 yılben hiç olmama ihtimalinden korkuyorum aşık olmadan ölmek istemem...
Soran+1 yılAynen ya insallah öyle bir sey olmaz
Cevap sahibi+1 yılRabbimin bir planı var belli kimle konuşsam devam edemeden kayboluyor adeta. Zamanı daha değil ya da hiç olmayacak belkide planı bu.
sonra filmlerdeki gibi aşık olup aldatılıyorsun vs.
08 Yorumla
Soran+1 yılAldatma kismini saymadim tabi ben. d
- +1 yıl
ne kadar dönersen dön kıçın arkandadır unutma. beklentilerin ne kadar yüksek olursa olsun, hep beklentilerinin altı gerçekleşir arkadaşım. yok senin söylediğin gibi bir dünya, türkiye var. filmler ise sadece filmlerde film gibiler. gerçek hayata uyarlanınca tutmuyorlar. mesela filmlerde hiç tuvalete de gitmiyorlar.
Soran+1 yılHahahhahaha tuvalete gdnde var ama ya arada. d olumsuz seylerde haklison ne diyeyim
Soran+1 yılHahahah bakis acin super ama. d
Soran+1 yılHahahha gezebilirsin izin verdim. d
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılBakın kızlar örnek alın nesli tükeniyo
.
İbret alınıyor..
.:D05 Yorumla
Soran+1 yılbir tek ben mi boyleyim :(
- +1 yıl
kızım var tabi iyi bişi bu böyle devam et sen her önüne gelenle cıkıp adına aşk demiyosn helal sana adamsın
Soran+1 yılOylede insanda yalnizliktan bunalio dusunsene kimseyle cikmdm yani arkadas ortmlrnda hep tekil sahis takikiorum. d copcatanlik bile yapiorum kendime hayrim yok bi. d
- +1 yıl
sabret hiç ummadıgın anda asık olur mallasırsın canım :D
Soran+1 yılHaha insallah :D
+1 yılHayaaatimda mi? Ahahahahaaayt cok komiksin yauv. Hayatin kac paralik ki daha?
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 dk sonrasının garantisi yok ama
- +1 yıl
İlkokuldan beri asik oluyorum bu bir kimya neselesi oyle hemen olsnu demekle olmaz bekleyeceksin. Arri asktan ziyade sevgi daha onemli seveceg8n birini bulursun ins.
Soran+1 yılIlkokuldan beri mi masallah :D o hoslanmak olmasin
- +1 yıl
Yooo aşktı iste. O yasta ne kadar olur dersin. 8 yasimda askimin babasının tayini cikti ertesi gun evlerini kamyona yukleyip gidecekler sabahi korund evi uzaktan dikizlemeye gittim hemde cehennemin dibindeydi bisikletimle gittim manavgatta oturanlar bilir karsiyakadaydi evleri :)))
Soran+1 yılVay aska bak cocukluk aski gerci. d
- +1 yıl
En guzelleri en saf hali o zamanlardi.
Soran+1 yılDogru oyledir. d
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Nerelerdeydin sen bu zamana kadar.. Arayıpta bulamadığım..
03 Yorumla
Soran+1 yılBuradaymisim dermisim sende mi benim gibisin
Soran+1 yılVay be supermis tanımlaman :D
bende 1 kere aşık oldum 4-5 yıl önce aha dedim istediğim evlenip yaşlanmam gereken kız bu dedim sonra gittim konustum hayır dedi 1senede unutabildim :) inşallah sen bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAy hadi ya o da kotuymus insallah ne diyeyim
+1 yılO kadar da kötü bişey değil bence. Kendini saçma sapan birine aşık olduğuna inandırıp pişman olucağın bişey yapmadıktan sonra üzülücek bişey yok daha önünde çok zaman var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOylede 1 dkmin garantisi yok burada bu duyguyu tadamanda olmek istemiyorum :( oyle amadezavantajlarida var
Yaşım 24 daha kimseyle sevgili olmadım. Sevgilimin olmasını istemem. Ben rahatıma ve aileme düşkünüm.
00 YorumlaSelam, guzel duauncelerin, belli ki tertemiz kalbin var.. Duauncelerini, beklentilerini mesaj atarsan ozelde, dinlemek isterim.. Saygilar
06 Yorumla
Soran+1 yılBu yani. d
Soran+1 yılBoylede asik mi olunur ama :D
Soran+1 yılOlgun derken
Bende ciktim ama asik olmadim memnunumda sende boyle ol
13 Yorumla
Soran+1 yılYa insan asik olamadigi biriyle nasil cikarki nasil samimi olablrsn ben olamam iste
Soran+1 yılBence yapi meselesi banada ters gelio boyle bilemiorum
+1 yılBende 18 yaşındayım ve hiç aşık olmadım. Çıkar elbet biri karşına üzülmeye deymiyecek şeyler bunlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah canim Allah ikimizin gonlune gore verir ya :(
- +1 yıl
Amin :)
Ask nerde imkansız var onu secer 19 yasındayım acısını hala çekiyorum o kızdan sonrada başka kimseyi sevemedim her zaman her yerde o var sanki
04 Yorumlahiç sorma kardeşim insan unutamıyo ya 3 yıl geçti
Soran+1 yılHadi ya :(
- +1 yıl
30unda bıle olan var dert etme unıversıteye gıdıyormusun?
Soran+1 yılEvet 30uma kadarda bekleyemem ama. d
+1 yılstandartlarını düşür çünkü filmlerdeki gibi kimse yaşamıyor. adı üstünde film onlar... gerçek hayata dönmezsen aşık olamazsın...
09 Yorumla
Soran+1 yılHic mi olmaz ya herkeste olmaz diyor :(
- +1 yıl
hayat tecrübesi...
- +1 yıl
kusurlarıda olsa birini beğenmeye çalış. emin ol ki seninde kusurlrın var. kimse 4\4 lük değildir...
Soran+1 yılTabiki oyke zaten 4 4lukumde demiorum ama ne bileyim ya :(
- +1 yıl
bir yerden başlaman lazım...
Soran+1 yılDogru galiba :(
- +1 yıl
gözüne kestirdiğinden başla. seçilen olmaktansa seçen ol ;) dahada verecek taktiğim kalmadı :D
Soran+1 yılVay vay son verdiğin taktik iyiymis sagol. d
- +1 yıl
reca :)
+1 yılseen filmlerdeki gibi bir aşk arıyosan k. bakma ama evde kalırsın sen devam et böyle..
08 Yorumla
Soran+1 yılHic mi ihtimal yok ya allah vermiyecegi seyi hayal ettirmezmis derler
- +1 yıl
yaa arkadaşım jack ve rose gibi titanic gemisinde kolları açıp prodüksüyon yapmaktansa en azından ben masumca sevdiğimin ellerini tutup göz bebeklerine bakarak seni seviyorum demeyi tercih ederim yani emin ol bu bile yetiyor anladın gerci anlayamazssın çnkü aşık olmamıssın bnce önune duzgun çıkan ilk kişiyle dene derim en azından bişiler paylaş anlıcaksın..
Soran+1 yılDenemeye calisicam. d
- +1 yıl
buna sevindim.. gerçi ben aşkla tanışmasaydım diyorum şu an ama bu konulara giripte hepten moralini bozmayım yolun başında aşk her şeye rağmen tadılması gereken bir duygu..
Soran+1 yılAynen aynen girme birde sogmim asktan. d
- +1 yıl
aşk güzeldir ya aa aklıma geldi özdemir asafın şiirlerini okuyabilirsin aşık olmak isteyebilirsin ardından :) güzeldir şiirleri
Soran+1 yılOzdemir asafa ve ask siirlerine bayilirim okumaz miyim ayip ettin. d
- +1 yıl
merhaba sevindim sevdiğine şiirleri. :))
+1 yılçıkmayı bırakıp da helalin kimse onu beklesen dua edip:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl161 Yorumla
Soran+1 yılYazmaya mi usendin :D yalniz harbiden gulmekten oldum konusmani dinleyince kafanin iyi oldugu belli :D Turkce ne alaka onu anlamadim basta demissin ya darbe aldim falan demissin uzuldum senin icin
Cevap sahibi+1 yılTuşları zor seçiyorum pamps
Soran+1 yılSesinden anladik o kadarini :D o ses kaydini nasil yapiosun bu arada
Cevap sahibi+1 yılAltta link vercem ona gir click to record de gelen bir uyarı olursa evet de bu kadar
https://vocaroo.com/
Soran+1 yılTamam sagol yollayacagimdan degilde merak ettim denerim bir gun :D
Cevap sahibi+1 yılOK dene özelden at bklm çalışıyo mu : D
Soran+1 yılNie ozelden :D denerim sonra ya simdi ugrasamam telden giriorum merak ettim sadec. de
Cevap sahibi+1 yılBen istiyorum ki özel olsun herşey :D
Soran+1 yılSenin kafan guzel sim yollasam yarin unutacaksin sonucta. d
Cevap sahibi+1 yılBen özel insanları unutmammm :D
Soran+1 yılBilemem ses kaydinda tek gecelik iliski falan dedin ya :D
Cevap sahibi+1 yılBağzıları tek gecelik olur bazıları ömür boyu insan umudunu kesmemeli ama :D
Soran+1 yılMuhabbet nerden nereye geldi yalnız :D
Cevap sahibi+1 yılVallahi hep tek tabanca takılmayı sevdiğimi düşünüyorum çünkü daha rahat ama hayatımın kadınınıda bulmak istiyorum yahu
Soran+1 yılBilemem artik yalnizlik iyi iyi diodun al sana yalnizlik o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılşu an biriyle konuşmaya başladık :D Vallahi giriş Güzeldi :D inşallah gelişme ve sonucuda olur :)
Soran+1 yılUgurlu geldim desene bir kendime hayrim yok :D :D
Cevap sahibi+1 yılBenimde kendime şansım yoktud a bir cesaret mesaj attım cevap geldi yahu :D
Soran+1 yılHadi ya valla ugurlu gelmisim ne diyeyim. d
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür edeyim o zaman :D
Soran+1 yılNe demek kendime hayrim yok baskalarina olsun zaten hep oyle oluyo gerci :D
Cevap sahibi+1 yılNormal bir arkadaş olarak konuşmak istersen mesaj ata bilirsin konuşa biliriz sıkıntı yok (:
Soran+1 yılYalniz acilmissin kimle knusuosan harfleri bile okuyamiorum diodun ya. d farketmez ya atarim sonra
Cevap sahibi+1 yılDuş Aldım yahu sabah ezanı için kendime geldim
Soran+1 yılOkundu coktan ezan ama :D
Cevap sahibi+1 yılTagam işte :D Kıldık bea yahu
Soran+1 yılIyi bakalim gerci ben kendi sehrime gore okundu dedim ama :D
Cevap sahibi+1 yılBizim okunalı baya oldu ohohohoh :D
Soran+1 yılBenimde oldu sayilir sen ankarada falan misin. d
Cevap sahibi+1 yılAnkaraya 3 saatlik mesafede bir yerdeyim :D
Soran+1 yılIcimden Ankara gecmisti nedense :D neresiymis orasi haritaylada aram pek iyi degil ama eskisehir falan mi
Cevap sahibi+1 yılşehir kısmı doğru onun önünde 3 harfli bişey var :D
Soran+1 yılKırşehir nevsehir :D hangisi soyle merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl1. dediğin :D
Soran+1 yılHic oyalamadan soyledin sagolyani. dd evet bizden once okunmus bu arada senin orda. d
Cevap sahibi+1 yıl:D Biraz çatlak olabilirim anlayış ile karşılıya bilirsiniz :D Aynen üle sizin oralar neresi :D benim senin kadar bilğim ok direk söyle pamps :D
Soran+1 yılIstanbul. d
Cevap sahibi+1 yıl2-3 hafta önce oradaydım neresinden?
Soran+1 yılNe icin :D Bakırköy
Cevap sahibi+1 yılTatil için bir arkadaşa gelmiştim 4 gün içip içip gezmiştik on numaraydı :D Ben çapaya gitmiştim esenler tarafınta yanılmıyorsam tam bilmiyorum
Soran+1 yılMasallah sende hep iciosun alkolik misin anlamadim :D yok esenlerde degilde anladim capa bana yakin zaten
Cevap sahibi+1 yılAlkolik değilim rap yaptım nasıl sence
https://vocaroo.com/i/s1pZpxP5aR1J :D
Soran+1 yılYa allahim saka gibisin cidden gülmekten öldüm ya alaycı konusmana çok gulesim gelio o kadar dogal küfür ediosun ki gayet normal bir sey soyluyomus gibi :D yalniz kime yolladin baska
Cevap sahibi+1 yılKonu açtım orda paylaşmıştım :D
Soran+1 yılAllahim ya :D gercekten keş gibi konusuosun ha :D
Cevap sahibi+1 yılDeğilim hastayım sadece o kadar :D
Soran+1 yılBelli gecmis olsun ne oldu icmekten mi oldu :P
Cevap sahibi+1 yılYok İstanbula gittim geldim böyle oldum Herhalde İstanbul'da 4 gün 4 gece Wodka içmektendir otobüse binmedne 1 saat öncede 1 şişe bira atınca olmuştur :D
Soran+1 yılHey masallah :D icmekten olmus iste bide yok ama icmekten oldu diosun :D
Cevap sahibi+1 yılAma alkolik değildim ya istanbula gitmeden önce 6 aydır içmiyodum yani fırsat yoktu :D hıncını çıkardım sadece
Soran+1 yılHahaha baya bir cikarmissin o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılAynen hemde nasıl :D
Soran+1 yılBugün ses kaydı yok mu baska alistirdin valla :D
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBaya uzunmus :D sey ya rap soluosun ya rihannayla eminemin love the we you lie ıda soylesene😃😃😃 :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılHeç söyleyemem yabancı :D
Soran+1 yılAaa bekledim o kadar valla yikildim :( ayse hatun onalin ceksene elini sarkisini söylesene sesin tam gider alay ederek soluosun ya :D
Soran+1 yılNe oldu gittin :D
Cevap sahibi+1 yılYa işim vardıda o nasıl şarkı be
Soran+1 yılCok komik hic dinlememis miydin onceden sozler cok komik :D pardon o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılÖnemi yok :D belki yaparım :D bilmiyorum boş zamanımda :D özel mesajdan şarkının ismini atsana şimdi yarın yapsam cevaplara bakmak zorundayım bu soru üstüne 100 tane cevap paylaştım bulamam
Birini cilginlar gibi sevmek öyle bir sevecek var mı vay bee.:)
09 Yorumla
Soran+1 yılVar da iste bir asik olsam :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Rotag3S8Jjo bu şarkı sana gelsin adaşımdan :)
Soran+1 yılHahahahhahaha bu sarkiyi severim yalniz :D
Soran+1 yılVay vay gotursun gotursun artik abazaya bagladim bende iyice. d
Soran+1 yılHahahhaha kuduramadik daha pp
Soran+1 yılYok ya dalgasina oyle yazdim. d
Işin zor bende öyle bir sevgili ariyordum ama anladimki sadece filmlerde oluyormuş
08 Yorumla
Soran+1 yılOf hadi ya bikac arkadasimds oyle dedi off bosuna mi bekliorum :(
Soran+1 yılGit derken satilioda ben almiorum sanki :D
Soran+1 yılMaaalesf birde o var valla
Soran+1 yılOldugu kadar olmadığı kader diosun
haklısın ve bekle. sınavı geçersen ödülünü alcaksın
09 Yorumla
Soran+1 yılInsallah insallah tek dilerim bu zaten
Soran+1 yılYok oyle yapmiorumda zaten. d ay knsallah insallah tek istedigim o
Soran+1 yılInsallah bakalim
Soran+1 yılNie uzaklasssin ki
Soran+1 yılYok asik olsamda oyle olmam ben o kdr grisken olmam yani. d
gel ben seni kendime asik ederim ama pisman olmiyasin sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle pat die olsa su ana kadar olurdum herhalde
Mükemmeliyetçi misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiorum belkide olabilir yani asik olmadogim biriyle cikmak istemiorum tek mesele bu olmaiorumda asik
Soran+1 yılAklimi basimdan alacak bir kisi hic beklenmicek seyler yapmak surekli onu dusunmek onu arzulamak onla o kadar vakit gecirdigim halde gene doyamamak
+1 yılŞansın yokmuş benden uzaksın :))
011 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka senle. d
- +1 yıl
yani belki kabul ederdim belki de uğraştırırdım :)
Soran+1 yılAhahahahha :D
- +1 yıl
Kısmetinde yokmuş dert etme, içine atma sakın ne yapalım bana benzeyenlerle idare et :))
Soran+1 yılGun geli devran doner belkide :D
- +1 yıl
Yaşlanınca takılırsan peşime bastonu yersin kafana :) 35 e kadar vaktin var diyar diyar dolaş bul beni. Hatta bir zahmet suyu olmayan köylere de dağı del su çıkar. o zaman inanırım bu kara sevdana leyla :))
Soran+1 yılHaaa iyi bildin ben ararim tabi isim gucum yok. d
- +1 yıl
Aramazsan Arama şarkısı söylendi haberin olsun. Bu iş yattı kabul etmiyorum seni şimdi ağlayabilirsin.
Soran+1 yılSen uzul asil benim gibi kizi kacirdin die :Pl
- +1 yıl
Seni (evden) kaçırmam hiç boşuna uğraşma :))
Soran+1 yılAyyyy
Ayni durymdayim kanka :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHaydi ya allah gonlumuze gore verir insallaj canim
+1 yılgit ol ozaman arkadaşım napak yani
00 YorumlaALLAH gonlune gore versın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin hepimizin gonlune gore inşallah
+1 yılOlma boşver içim yanıyor be içim
15 Yorumla
Soran+1 yılOlma olma da bu duyguyu tadamadanda olmek istemiorum :(
- +1 yıl
Çok güzel bir duuygu harika bir duygu ama karşılıgını alamazsan hayatının içine eden bir duygu :((
Soran+1 yılO da dogru bir olsam orasi kalsa gerci :D
- +1 yıl
Olma o yuzden sadece sev sevgini yine bir şekilde haleldiyorsun ama aşk gitmiyor yapısıyor kene gibi
Soran+1 yılHayirlisi artik :(
+1 yılhiç olma da zaten iyi bir şey değil
011 Yorumla
Soran+1 yılInsan istior bir noktadan sonra
- +1 yıl
Onun yerini başka duygularda alabilir. Ask kötüdür yararından çok zararı var
Soran+1 yılÖyle mi diosun
- +1 yıl
kıme sorarsan sor aynı. Ufacık bır mutluluga dunyanın acısını cekıyorsun. ve en son hersey bıtıyor. Zamanlar seversın bırını aynı sey degıl ama sevgı daha anlamlı. aska bir hastalık bir illet.
Soran+1 yılBilmedigim icin o duyguyu bilemiorumda:(
- +1 yıl
olman gerekıyorsa bırgun olursun. Bunlara takma sen önce gelecegını planla o tur seyler gelır bulur senı
Soran+1 yılPlanlioruzda bakalim
- +1 yıl
Mılyonlarca ask hıkayesı var gercekten alıntı ama sonuc olarak nerdeeyse hıcbırı sevdıgıne kavusamamıstır kavusulamamıslık asktır. Saf acı yanı olmaması bı bakıma ıyıdır
Soran+1 yılMalesef oyle hicbiri kavusamamis gerci :(
- +1 yıl
olumlu yandan bakabılırsın. kac yasındasın da askı kacırdıgını dusunuyorsun?1
Soran+1 yıl19 yaşındayım
+1 yılYanlız değilsin demek istiyorum sadece ;-(((
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :(
- +1 yıl
Evet ama üzülme ya ;-(;-(;-(;-(
Soran+1 yılBakalım :(
- +1 yıl
Gülümse işte çünkü üzülünce eline birşey geçmiyor
Soran+1 yılO da dogru
- +1 yıl
O zaman gülümse
Soran+1 yılGulumsuorum :D
- +1 yıl
Tamam kanka ;-)
Bana açılabilirsin ciddiyim..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar iste :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende olmadım valla ben hayatımdan memnunum
00 Yorumla
+1 yılBiz oldukta ne oldu sanki sonunda çoğülüorsun =(
01 Yorumla
Soran+1 yılInsan genede tatmak istio :F
Benle hic karşılaşmamısın canım :D
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahha hadi ya :D
Soran+1 yılBoylede degil demek istedigim canim :D
Soran+1 yılBenim yalnizliktan bikma derken herhangi biriyle değil asik oldugum biriyle çıkmak istiorum demek istedin. d
+1 yılAa ben selam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSelam cani. dm
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsallah sana yakisan birini bulursun:)
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah ne diyeyim :D
+1 yılOlursun kn sakin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılSakinim de bakalim :F
- +1 yıl
Ne diyim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadere bırak bence
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten boyle diorum diorum gene birakiorum zamana hayirlisuysa olsun diorum nasil bir seyse hic hayirli olamioki asikta olamiorum. d
- +1 yıl
Karadenizlmisin :) sıkma canını elbet çıkar biri
Soran+1 yılEvette nerden bildin :D insallah ben olmeden cikarda :D
- +1 yıl
:) bilirim ben. Peki hangi il Samsun rize trabzon
Soran+1 yılSamsunluyum ama istda yasiorum. d
- +1 yıl
:) öyleyse çirkin değilsin güzel olur Karadenizliler
Soran+1 yılEvet yani :D
- +1 yıl
Merak ettim ama bir özelden yaz bakm Samsunlu Bahtsiz güzele :)
nerde yaşiyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul neden
Soran+1 yılTiple bitmio iş
Soran+1 yılbir suru faktor etkili
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!