Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. reddetmek var reddetmek var.. eğer beni bu kadar arzuluyorsan , bir an önce evlen benimle , o zaman istemediğin kadar rahatlatacağım falan filan tarzı yaramaz konuşmalar yaparak ,, sabredeceksin işte o zaman kadar.. gibi reddetmek var.. veya artık sen nasıl reddettiysen.. artı , nişanlın olan adama iğrenç diyorsun.. zaten ben ayrılacaktım diyorsun.. beyfendi de nasıl azdıysa artık.. neyiz biz hayvan mıyız da bu derece azıyoruz? biz insanız , irademiz var.. çok azdıysa oturacak kendini tatmin edecek , veya adam olacak evlenecek seninle.. senin reddetmen yanlış değil kesinlikle.. ama işte nasıl bir üslupla reddettin adamı da deliriverdi adam.. artık , bu kadar kolay mı vaz geçiyor senden?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ben acaba karşımdakine isteklerimi söylesem bana ne der benim hakkımda ne düşünür falan diye korkuyorum görüşürken heyecanlanırım evlenirsem nasıl yaklaşırım hem cinsel olarak hem sevişme maksadıyla sevme maksadıyla diye korkuyorum herif görüntü istiyor onu istiyor bunu istiyor ya bu nasıl bir genişlik anlamıyorum cidden trol mü? Ben mi şeyim? Nasıl oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılSende sorun yok normal olan sensin. Ve troll değil keşke olsaydı
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyleyimdir evlenebileceğimi sanmıyorum gerçi de
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes birbirlerinin hayat görüşüne saygı duymak zorunda ilişki sürecinde hayat görüşleri uymuyorsa da ayrılır çift. Saygı duymamış karşı taraf sana ve istediklerini yaptırmak istemiş sen de yapmamışsın. Bu yüzden de bitmiş ilişkin. doğru olanı yaptığını düşünüyorum ben senin sen öyle düşünmüyor musun
08 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum bittiğine de sevindim
- +1 yıl
3 yıllık bir ilişkiniz olmuş. 3 yılda bu şekilde şeyler istememiş miydi senden hiç
Soran+1 yılHayır gayet düzgün biriydi. 4 ay oldu nişanlanalı son haftalarda istemeye başladi işte
- +1 yıl
Anlıyorum ama sen bu konuların evlilik gerçekleştikten sonra konuşulmasını istiyormuşsun ama o bir anda böyle bir psikolojiye girmiş. Sen zaten ben ayrılacaktım diye bir cümle kurmuşsun senin ayrılsaydın da mi sebebi bu olacaktı
Soran+1 yılBen istemediğimi söyleyince triplere girdi sırf böyle bir konu için bu yüzden ayrılacaktım aynı konudan yani ama o önce davrandı ayrıldık bitti
- +1 yıl
Artık geri dönüşü var mı bu meselenin senin için ve şu an sinirli bir ruh haliyle bu şekilde konuşmadıgından emin misin
Soran+1 yılGeri dönüşü yok tabiki. Karşısındakine saygısı olmayan biriyle birlikte olmam. Bildiğin obje gibi görüyor beni rahatlatmadın diye kavga çıkaran birine ne diye geri döneyim
- +1 yıl
Kimsenin kimseyi rahatlatmak gibi bir mecburiyeti yok
+1 yılValla bana kalsa ilk teklifinde bitirirdim ben ona bırakmazdım bu ayrılma işini. İş icabı ayrı şehirlerde olan evli eşler yapmaz bunu. O tamamen sapık. Başka izahı yok. Evlenmiş olsanız kalıbımı basarım sana grup teklifi bile ederdi. Onun zerresini bile silmelisin aklından.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İster sevgili olun ya da evli olun, istemediğin bir şeyi sırf karşı taraf istiyor diye yapmak zorunda değilsin ama o bunun bilincinde olamayan bir insanmış ve iyi ki ayrılmışsınız. Onun olduğu kadar senin de isteklerin var, aynı şeyi o deseydi sen saygı duyardın. Kısacası kurtulmuşsun diyebilirim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSenin sorunu ve buradaki kızların yorumlarını okuyunca aklı başında olanlar da epey varmış dedim. Tebrik ederim. Bunu istemesi olabilir ancak inatla ısrar ediyor ve psikolojik baskı kuruyorsa o zaman yanlıştır, ayrılmak isabetli olmuş denilebilir.
Severken aklını kaybetmeyen, evlenmeden hiçbiri olmaz diyenleri görünce nedense seviniyorum. Defalarca bunun zıttını yapıp pişman olan/olmayanları görünce tabi...22 Yorumla
Soran+1 yılBende erkeklerden düzgün bir cevap beklemiyordum bende şaşırdım
- +1 yıl
Aklı başında kızlar varsa aklı başında erkekler de var. Sadece ufak bir denk gelebilme meselesi...
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Saçma, saçma olduğu kadar da haklı bir istek. Haklı istek olmasının nedeni şu açıklayayım. Her şeyden önce evlilik, sağlıklı, sürdürülebilir, güvenli cinsellik. Evliliğin ilk ve temel amacı cinsellik olduğunu düşünürsek de eski nişanlının bunu senden istemesi haklı bir neden. Ayrıca niaşnlılık dönemi çiftlerin konuşması ve tanıması için gerekli bir zaman. Bu süreç içerisinde cinselliği konuşmak ve evelenince fantazileri paylaşmak çok güzel ve sağlıklı bir durum.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli değildik farkındaysan nişanlıydık? Evli olsam bile o an istemiyorsam yapmak zorunda değilim. Hayır demek hayır demektir bu kadar. Özellikle nişanlılık döneminde hiç zorunda değilim. Bunun için ayrılan insandan bir halt olmaz zaten
- +1 yıl
Tercihler insana kalmış, sen suçlusun o suçlu gibi bir şey demedim beni de ilgilendirmez. Sen kararında eminsen beni hiç ilgilendirmez. Ben olması gerekeni söyledim yaparsın yapmazsın o senin kararın. İnsanlar yasal ve güvenli cinsellik için evlenir. Eski nişanlında uyuşmayacağınızı anlamış ki ayrılmışsınız. Sende onun cinsel isteklerini yerine getiremeyeceğin için ayrılacakmışsın. Evlilik öncesi güzel ve haklı bir ayrılma nedeni. Uyuşmuyorsunuz
+1 yılYani sana göre yanlış gelen bir şey bazılarına doğru gelir iyi yapmışsın mi kötü mü yapmışsın bilemem nişanlılık evliliğe giden bir aşama bir şeyler yaşanır ama bu ayrılık sebebi çok saçma geldi bana düzeltebilirdi kendisini ya da farklı bir şey seviyorsan bence bir şans daha ver
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam bana beni rahatlat diyor ben istemeyince triplere giriyor. Daha da karşı çıkınca da ayrılıyor istemedim diye. Böyle birine geri dönülür mü allah aşkına iyi misin? Cinsel anlamda istediğini alamayıp kavga eden ve ayrılan birine tekrar şans verecek kadar kendimi düşürmem. Kendime saygım var çünkü. Ben onun cinsel bir objesi değilim istediğini yapma zorunluluğum yok. Bu yüzden zorlayıp olmayınca da ayrılan birinden hayır gelmez zaten. Garip bir düşünce şeklin var
- +1 yıl
Ben yanlış anladım o mu senden ayrıldı? O ayrıldıysa sana erkek mi yok djwşqmaşaöslös ben yanlış anladım sorry
Soran+1 yılYok önemli değil ksxnwlxnkqncd o ayrıldı evet zaten ben ayrılacaktım ama o erken davrandı
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Seni sonra tehtit şantaj edecekti Sende onu savcılığa vereceksin İkinizinde twitter da reklamı olup huzurunuz kaçacaktı Düşüncesiz Bu ilerde aldatır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmakla iyi yapmışsın. Kurtulmuşsun salaktan. Seni hak eden birini bulursun umarım
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hepimiz için öyle olur
+1 yılHiç takma , mal ya tam bir mal. ! canım sinirlerim bozuldu.
32 Yorumla- +1 yıl
Kendini üzme onun için.
Soran+1 yılBende sinir oldum ama üzülmüyorum tabiki öyle biri için üzülmem asla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi yapmışsın. Seni objeleştirmeye çalışmış. Bunu dile getirip bir de ısrar etmiş. Seven insan hadi oldu ki dile getirdi diyelim ama bunun yanında senin sınırlarına saygı duyması gerekirdi. Böyle biriyle olmak senin değerini küçültür..
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bende nefret ederim hayır dediğim bir konuda ısrar edilmesine. Özellikle cinsellik yani ve nişanlıyız daha ne olursa olsun insan tam anlamıyla güvenemiyor. Güvenmemekle iyi etmişim zaten
+1 yıl3 yıl mı? Bu sığıra 3 yıl harcadım diye bakman da mümkün, bu sığırla bir ömür geçirme ihtimalim de vardı ucuz kurtuldum demen de mümkün.
11 Yorumla
Soran+1 yılİkinci şekilde bakıyorum valla
Vermediğin için degil. Genel de tüm şehre verip sevgiliye kocaya vermez kadınlar buna kızmıştır haklı ama
06 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç zihniyetin de bu kadarı, pes doğrusu. Ne biçim insansınız aklım almıyor dediğin şeye bak ya. Vermemek tabiri ne ayrıca? Neyi vermiyormuşum mal falan mıyım ben? Bu zihniyettekiler geberip gitse keşke de doğru düzgün insanlar yaşasa oksijen israfı olmadan. Kim aldattı seni ne bu kuyruk acısı? Evlisin de eşin seninle ilişkiye falan girmek istemiyor herhalde haklı tabi kadın senin gibi insanla kim birlikte olur.
Soran+1 yılHeh tamam hatırladım seni. Yok sistem tezgah saçma sapan ötüp duruyosun laftan anlamıyosun. Kafayı yemişsin sen yazık sana.
Soran+1 yılYa yürü git işine şaka mısın nesin. Sen harbi kadınlarla kafayı bozmuşsun fena kuyruk acın var senin psikoloğa falan git. O kadar kadınlarla derdin varsa da erkeklerle ol sen
+1 yılKusacam artık ya heryer pislik abaza erkek kaynıyor deminde bir kızdan abaza erkek nude istemiş. Çok istiyorsa çevirsin kendine soksun mal😒
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün insan bulmak çok zor cidden o kadar iğrençler ki
Aferin iyi yaptın. Sen onun kölesi değilsin taviz vermemek lazım böyle şeylere.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesssinlikle
+1 yılKendi prensiplerin olsun. Uymuyorsa, senin değildir. Kendi kaybetti ve sen kazandın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. iyiki ayrıldınız kim bilir daha pislikleri çıkacaktı
10 Yorumla
+1 yılAy oha. Sapıkmış nişanlın kusura bakma da. Kurtulmuşsun kız şükret allaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl gitsin yarının ne olacağı belli değilken neyine güveneceksin onun sakın öyle bir hata yapayım deme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl nişanlandın o manyakla, öyle bir saçmalık mi olurmuş. Geçmiş olsun kurtulmussun.
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle değildi ki gerçek yüzünü saklıyormuş meğersem. Nişanlanalı 4 ay olacak son zamanlarda bunları diyip durdu
Cevap sahibi+1 yılAnca gerçek yüzü ortaya çıkmış. İyi geç olmadan , evlenmeden kendini belli etmiş.
Soran+1 yılKesinlikle öyle iyi oldu bitti erkenden
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi yapmışsın. Hiç kimseden yorum falan da bekleme. Niyeti belliymiş zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olsa nişanlıyız diye kölesi falan sandı galiba iğremç biriymiş cidden iyi ki söyledi bana onları erkenden bitti ilişki
Defolsun gitsin ağır abazaymis ucuz kurtulmuşsun sukret
10 YorumlaBu zihniyette bir pislikten yol yakınken kurtulmussun işte daha ne istiyorsun? şu an böyle olan evlendiktwn sonra canım cicim zamani bitince seninle de yetinmezdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh kızım ah aynısını yaşamıştım. Ne iğrenç bir durum sadece cinsellik için birlikte olanlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın amin
00 Yorumla
+1 yıldugune cok var miydi.. bu ayrılık nedeni degildir ciddi sevseydi hayir demene itiraz etmezdi.. karısı degilsinki onu rahatlatasin bence iyi yaptin boşver
00 YorumlaBilemezsiniz, belki yarın başka şeyler isteyecekti, ve ucuz yırttınız
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kurtuldum cidden
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafası öyle çalışıyorsa hiç gerek yok bittiği ıyi olmuş
00 Yorumla
+1 yılÇok iğrençmiş. Bence sonuna kadar haklısın. Onun cinsel isteklerini yerine getirmek zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Çok saçma iyki bitmiş s. ktir et beyinsiz biriyle üç sene geçirmişsin kurtuldun sevin
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle sevindim üzülmedim hiç
Soran+1 yılMalesef ama zaman geriye alınmıyor işte
Soran+1 yılYok üzülmüyorum zaten iyi oldu gördüm gerçek yüzünü
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım sevin hayır falan yap böyle karaktersizden kurtulmuşsun
00 Yorumla
+1 yılayrilsin o zaman ya daha evli degilsin ister ama nazikce kalkipda boyle yapmadi nedi lan
00 YorumlaÇok saçma bence ayrılması iyi olmuş sen çok daha iyilerine layıksın
00 Yorumla
+1 yılRahatlatsan da bitecekti zaten iyi yapmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAyynen
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. 3 yılda 2 keremi istemiş bence kaçırma o adamı
12 Yorumla
Soran+1 yılOf... Sus allah aşkına sus
+1 yılyapsaydın bişey olmazdı
03 Yorumla
Soran+1 yılBi sapık zihniyetli daha. Önünüzdekinden başka bir şey düşünmezsiniz siz
- +1 yıl
Evlenince
- +1 yıl
Sen seks de yapmazsın 😂
+1 yılİyi olmuş, o hıyar bahane üretmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden tam hıyar yani
- +1 yıl
İrtibatı kes
Soran+1 yılKestim zaten. Yine ulaşıp konuşmaya barışmaya çalışıp sinirimi daha da bozarsa hem onun hem kendi aileme dediği her şeyi göstereceğim valla
- +1 yıl
Gösterme ama onu hıyara karşı kullan
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. iyi yapmışsın tebrikler
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kurtulmuşsun işte şükret
00 Yorumla
+1 yılBitmesi iyi oldu boşver
00 Yorumlao erkekten bi şey olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılIyiki bitmiş uçkur düşmani sapık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılyani sırf obje gormek sacma sevmek lazmm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlınmıydı eminmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok emin değilim tövbe ya
Cevap sahibi+1 yılHayır zaten seni kullanmak istemiş ya da ayrılmak için bahane üretmiş
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ne aşklar var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeseydin gıllı yarrrragini taşa sür rahatla
00 Yorumla
+1 yılBence senin için hayırlı olmuş
00 YorumlaSaçma. trol bir soru daha
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de saçma ama troll değil. Her şeye troll diyip durmayın sen yaşamadın diye başkasının başına gelmemiş olmuyor
Soran+1 yılYa sabır... Gerçek yaşadığım şey zaten ne gerçekçi olun? Saçma sapan şüphen varsa yorun yapmasaydın sabır ya her şeye troll troll. 4 aydır nişanlıyız ve son haftalarda istemeye başlayıp durdu trollük ne var bunda insanın başına gelemeyecek bir olay mı
+1 yılO akılsız hayatından çıktığı için şükret.
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Bu olay gerçekmi cidden ya bukadar salak insanlar var mı?
Soran+1 yılGerçek ve malesef varmış. Hiçte beklemezdim ondan böyle bir şey ama insanlar şaşırtmıyor işte bir yanında karaktersizlik oluyor hep
- +1 yıl
3 sene hiç mi anlamadın
Soran+1 yıl3 sene anlamamam mümkün mü sence önceden böyle davranışları istekleri yoktu gayet düzgün biriydi. 4 aydır nişanlıyız ve son haftalarda böyle konışmaya başladı
+1 yılohaa yaaa aşırı saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden şaşırdım bende
- +1 yıl
ay kurtulduğuna şükür et daha da başka şeyler isterdi falan tam kıyıdan dönmüşsün
Soran+1 yılŞükür namazı kılacağım o derece 😅
Hakli
01 Yorumla
Soran+1 yılBeynin var mı şüphe ettim
+1 yılSonunda akıllı bir kız👏🏻
10 Yorumla
+1 yılTövbe yarabbi
10 Yorumlaİyi ki ayrılmışsın 🙏
00 Yorumla
+1 yılO eskilerden alışmış senden de istiyor
00 Yorumlaiyi ki bitmis erken fark ettigin icin sanslisin
00 Yorumla
+1 yılGerçekten şaka gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani 3 yıllık ilişkiyse rahatlatmak lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılAl işte bir sorunlu daha. Kimse kimseyi rahatlatmak zorunda değil.
Soran+1 yılİsterse 40 yıllık ilişki olsun hayır hayırdır hiçbir zorunluluk yok
Cevap sahibi+1 yılSenden zaten karı olmaz kurtulmuş
Cevap sahibi+1 yılAsıl senin kafana yazık insan sevdiği kızı arzular
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmuş ayrılman.
00 Yorumla Ailene ne dedin pekş
03 Yorumla
Soran+1 yılSabah ayrıldık daha bir şey demedim henüz akşam falan söylerim. O kişi de daha çok kaşınırsa mesajları gösteririm valla ailesine aileme falan
Soran+1 yılNereli olduğumu ne yapacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayirlisi olmus..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler