Sizin peşinizden koşan bir erkeğe nasıl tepkiler veriyorsunuz? Hep olumsuz mu? Kaç ay ne kadar sürüyor genelde bu olay? (Hani çok koştu diyorsunuz ya...)
Sevdiğim kızı kaybetmek istemiyorum çünkü...
Sevdiğim kızı kaybetmek istemiyorum çünkü...
Peşinden kosan kişiye bagli nasil tepki vereceğim ama süründürmeyi severim neden bilmem ama hoşuma gidiyor pesimden koşturup surundurmek
Çok koştuysan sürekli barışma girişiminde bulunmuşundur. ne kadar sürmesiyse ayrılmma sebebinize göre değişir :D
Sana birşey sorucam , kızlar peşinden koşan erkeğe seni arkadaş olarak görüyorum dediği oluyor mu?
Evet genelde seni arkadaş olarak görüyorum diyebiliyoruz
Hmm mesela erkek genelde sen arkadaş olarak görüyorum dediğin zaman bile seni sevdiğini söylüyordu diyelim. Bir kaç zaman sonra sen yine bir böyle hatırlatma yaptın erkek pes ederse senden uzaklaşırsa ne olur?
Erkeğe göre değişir ama bir kurtuldum sonunda diyenler olabilir. Daha önce arkadaşlığınız olduysa üzülür ama
Oldu baya dışarda takıldık , dolaştık , yemek yedik , hatta bu yaz tatile gitmeden önce de balığını bana bıraktı bakmam için. Ama 1.5 hafta önce yine arkadaş olarak gördüğünü falan söyledi. En son attığı mesajdan beri yazmıyorum 1.5 haftadır. Bakalım gelince ne olucak...
O zaman seni gerçekten arkadaş olarak görüyo arkadaşlığını kaybetme bence ilerde başkasına tutulursun
Arkadaş olamıyorum ki onunla... Beğendiğim etkilendiğim kız zaten anlıyor hemen onu sevdiğimi yanındayken
Sevmeyi bırakmış gibi yaparsan ilgisini çekebilirsin bence :D Kaçan kovalanır mantığı o kaçıyo sen kovalıyosun kovalamayı bırakmayı dene sevdiğini falan söyleme bidaha sadece ark. olarak iyi davran
Aynen senin dediğii uygulamayı düşünüyorum tatilden geldiğinde. Ama öyle davranırsam bir süre sonradan arkadaş olmaya alışır mı ki ? :D Ne yapar sence ben ne hamleler yapmalıyım o zaman içerisinde?
Mesela benim ona karşı sevgimin azaldığını hissettirdim iltifat etmeyi de kestim diyelim. Sonrasında o ne yapar bana yakınlaşırsa ne gibi hamleler yapmalıyım yardımcı ol bana :))
Sadece arkadaş ol başka bişey düşünme. Eğer tamam iyi oldu böyle falan gibi seni benimserse bir süre sonra ona bir kıza aşık olduğunu söyle ama bu çok tehlikeli uyariyim yanlış zamanda söylersen kafayı yiyebilir doğru zamanda söylersen seni sevebilir tamamen senin zamanlamana bağlı :D
Aynen bak şimdi ne zaman söylenebilir onu düşünüyorum direkt pat diye de söylenmez... Ne zaman uygun olur ki acaba.. Yalnız samimi söylüyorum iyi püf noktaları veriyorsun.
Hah sonra o sana yakınlaşırsa aynı devam et hemen üstüne atlama bırakamicak gibiolduğunda devreye gir öper misin konuşur musun artık bilemiyorum :D
Teşekkür ederim :D Ama bence söylemek yerine hissettirmeyi seç hani öpmek derken yanlış anlama mesela vedalaşırken uzun uzun sarılmak gibi anladın mı
;) En iyi cevap yapıcam güzel tüyolar verdin bu yıl uyguluyorum bunları ;)
Teşekkürler uygula ama dikkatli ol sevdiğini sürekli söyleme dediğim gibi :D
Tamam bu yazının linkini kaydedicem. Unutursam okuyacağım yine :)
Ahaahahahha tamam :D
: )
Cevap
0Cevap
Benm arkamdan gercekten kostu sevgilim. Yani kac metre kosturdum onu bilmiyorum ama hosuma gitti:))
Hep olumsuz değil 2yıldır beni seven bir çocuk vardı buyıl bende onu seviyodum sonra anlaşamadık ama halaa seviyo bende öyle :D
Sana birşey sorucam , sen ona hiç seni arkadaş olarak görüyorum dedin mi? Sonra yine takılıp buluşma v. b oldu mu?
Evet karşılık lı arkadaş kalalım olmuyo böyle dedik ama konuşuyoduk sonra konuşmayıda kestik birbirimize twitterdan laf atıyorız :D
Nasıl olcak bunun sonu? Erkek ne yapmalı sence?
Ya gitceksin ben arkadaş olarak göremiyorum seni çünkü duygularım arkadaşlıktan öte ueter ulan diceksin :D
Öyle yaparsam kız sanki zorunluymuş gibi hissetmez mi? Yani olcağı varsa da olmaz gibi
Hayır öyle hissetmez yani yeter ulan deme sende :D sen söle olmazsa zaten ben böyle devam etmesini istiyorum der zorunlu olmaz yani
Ben böyle devam etmesini istiyorum derse yine koşucam anlamına geliyor yani :D:D
Yani arkadaş olarak konuşur :D
Seviyorsam fazla kosturmam fazla naz asik usandirir
Bu koşturma olayında , sen sürekli red mi ediyorsun , sonra onla konuşuyor musun nasıl oluyor açıklar mısın?
Istersem reddetmem konusurum belli bir sure. Tanidikca da bir seylee olabilir diye dusunurum
Hmm anladım...
Gurursuz ise yaptığı her hareket sinir bozucu olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar