Peşinden koşunca aşık edebildiniz mi?
Daha önce hiçbir kızın peşinden koştunuz mu? Bir erkeği peşinizden koşturdunuz mu? Erkek kadının peşinden nasıl koşar?
Peşinden koşunca aşık edebildiniz mi?
Peşinden koşmak istedim de bu kız öyle peşinden koşularak kazanılacak bir kız değil. Aksine soğuma ihtimali bile var, bunu göze alamam 😶 O yüzden zamana bıraktım, hayırlısı olsun.
yani eskiden kovaladim. aralarinda aldiklarimda oldu. alamadiklarimda. ama daha ilgilenmiyorum
Profildeki herif kim?
Yoo şikayet etmek için bir sebep mi vardı?
Ne bileyim ben ya ne vardı profil de onu da bilmiyprum müstehcen resim varsa kaldırılır
Bilmiyorum müstehcen içerikli fotoğraflar kaldırılıyor diye biliyorum
Bilirsiniz bir trenin arkasından bagırmak ya da peşinden koşmak, o treni durdurmaz
Koşmadım ama koşturdum, ben koşturmadım aslında o koştu.
Cevap
10Cevap
koştum çok iyi koşarım uzun kısa engelli engelsiz ^^
Bir kız nasıl olursa peşinden koşarsın?
Peşinden koşmak hiç iyi bir eylem değil sadece önemsemek ve daha çokkk önemsemek
Kimsenin peşinden koşamam. İsteyenle birlikte yürürüz 😇🤗
Kosamiyacak kadar yorgunum
Çok gençsin oğlum daha
Fakirim param yok kadın doyurmaya
Hee dürüst olman güzel bir şey ben de işsizim benim de param yok artı 18 bin lira borcum var.
Hayat işte b*ktan
Kendimi birine borcumla birlikte kakalamayı düşünüyorum bazen. Ama o herifi bulamıyorum.
Maalesef işimiz zor
neler yapmadım ki ama boş çıktı
Geçip tur bile bindirdim.
Hak edenin peşinden koşulur yani!!
Koştum ama çaktırmadan..
Koşmaz olaydım
Umurumda olmaz.
Yaşınız gerçek mi?
Niye battı mi sana? Sen sitedeki manyak sayısıyla ilgilen istersen?
Hayır batmadı da bu koşacak yaşı geçmişsiniz yani ondan dedim. Aslında bu sitede olacak yaşı da geçmişsiniz sitenin yaş ortalaması 23-25 falandır.
Yavrucum kendine başka eğlence bul. Ben seni hem görüntü olarak hem ruh olarak ikiye çarpar 10 a bolerim. Dediğim gibi sitenin yaş ortalaması ile değil seviyeyi düşüren ruh hastalarıyla ilgilen bence daha ise yarar olur senin acindan
Ayrıca ben kosmam benim pesimde koşarlar onlar da umurumda olmaz onu diyorum
40 yaşında adamın kimse peşinden koşmaz. :D Hayat tecrübesi olarak 10 a bölersin senden 3 yaş büyük babam var. Oradan tahmin ediyorum. :D Dayı senin çocuğun karın yok mu bak benim babam annemin yanına gitti yattılar. Senin ne işin var bu saatte burada.
Hahahah 😂😂😂😂😂 birincisi 40 bir sayıdır, sadece sembolik bir sayı. İnan ne 20 likler var içi geçmiş , çok şanslıyım ki herşeye rağmen hala iyi bir yüreğim ve güzel bir bakış açım var. Çocukluğumu kaybetmedim. Görüntüye gelince sen öyle san demekle kalıyorum sana. Çünkü ne söylesem bir anlamı yok, kendimi kanıtlamak gibi bir amacım yok. Uyuma konusuna gelince hem eğlenip, hem çocuk bakabilen bir dinclikteyim hala ayrıca yapmam gereken şeyler var sörf yapıyorum internette. Ne yaptığımı bildiren sonra sorun yok. Şimdi ufaklık kendine başka dış gecirebilecegin uygun bir aday bul. Çünkü benim dişler sağlam, fena iz bırakır poponda
Çocuğun var mı senin :D
Yaylan haydi
Yok valla kötü bir niyetim yok :D evlisin sen belli çocuk da vardır. öyle tahmin ediyorum 40 yaşında bir sürü insan var bekar olan nadir yani
Hepsi doğru da ne yapican bu bilgileri? Surda huzurlu bir şekilde takilamiycak miyiz?
Takıl amca takıl tamam :D :D :D
Sağol cocum izin verdigin iyi oldu. Şimdi huzurla takilabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar