+1 yılBana böyle şeyler çok daraltı geliyordu ne biliyim düğün hazırlıkları falan düğün olacak bir sürü teyzeler amcalar :D kınaymış falan bir sürü sinir stres diye düşünüyordum ama şu anda çok sevdiğim ve evlenmek istediğim birisi var hayatımda tabi okul söz konusu daha erken bu yüzden ama o günlerin gelmesini iple çeker oldum bir düğün görsem hemen gelinin ben damadın o olduğunu hayal ediyorum beraber tatlı telaşlar falan çok güzel olur :D eski halimden eser kalmadı şimdi tabi hala başkalrının kınaları düğünleri bana o kadar hoşgelmiyor ama kendimi düşününce oof ya nasıl geçecek bu günler dyorum belki sende böyle olursun :D
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, karşına çıkacak hayatının kadını da bu düşüncelerini değiştirebilir kim bilir..
- +1 yıl
Olabilir yani ben çok öyle düğün manyağı deilim dediğim gibi :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBende istemiyorum. Gerci daha aday yok esimin ekonomik durumu nasil olur bilemiyorum ama dugun masrafi yerine evimi kral gibi doserim balayima da giderim. Nikah toreni olur. Yine gelinligimi giyerim fotografimi cektiririm esimle bas basa yemege giderim. O gun sadece esimle bana ozel olmali milletin gozu doysun diye kendimi hic yoramam.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen o gun olan gelinle damata oluyor. Misafirler yiyip iciyor. Gelinle damat ayakta bekliyor. Bide gelin geliinligin icinde patliyor.
E bide turbanliyim sabahtan aksama kadar cekemem :) - +1 yıl
Evett. s
+1 yılBen direk kaçırıcam ^^
https://www.youtube.com/watch?v=udRl7lsvtj0
www.geyigiz.biz/.../kiz-kacirma-karikaturu.jpg
Hatun isterse yaparım , belki sadece ikimizin olduğu bir yerde onunla dans ederim. Ona zeybek oynarım bilemedim şimdi , ilerde düşünürüz.12 Yorumla- +1 yıl
Hadi gel ikimiz zeybek oynayalım mı dedim ben şimdi? Düğünüm olursa ilerde eşime zeybek oynamak isterim
https://www.youtube.com/watch?v=w744JWF3HK8
2:00 dan sonrası gibi.
Kalabalık bana daraltı getiriyor, rahat olamıyorum. Davet edildiğim düğünlere giderim ama kendi düğünüm olsun istemem. Hem o kadar saçma ki ulan o kadar masraf edip millete yedireceğime alırım hatunumu giderim güzel bir balayına onunla beraber yerim daha iyi :D
19 Yorumla- +1 yıl
Düğün yapacak erkek bulsunlar o zaman ortak. Ben o sıkıntıya gelemem, fedakarlık da yapamam :D
Hiç abartısız bunların hayalinde ki düğün 15 milyar ile 20 milyar arasında değişiyor. Kusura bakmasın da 20 milyara neler yapılır neler :D 5 milyarını gider balayında yerim kendisiyle 15 milyarada evin içini dizerim aha masraf bitti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kesinlikle istemiyorum. Düğün için harcanan zamana ve paraya üzülüorm hep. millet gelip göbek atıcak kızına yda oğluna birilerini bulck die dünya para harcayamam. nikah en temizi. giderin o parayla balayımı 1 hafta daha uzatırım :))
37 Yorumla- +1 yıl
Sinema odası daha mantklı değil mi. sonuçta spor salonuna yıllık yazılman An fazla 2 bin liranı alır ve istediğin bütün aleti kullanabilirsin. evin odasına sıgdırman sıkıntı. Sinema odası yap sen bence sws sistemi falan. arada maçlar da izlenir orda. tabi karışmak gibi olmasın :))
Aynen katılıyorum sana milleti eğlendirecem diye birsürü para veriliyor salonlara, o parayı oraya vericeğime kendime saklarım eşimle güzel bir balayı yaparım veya başka bir yere kullanırım. En temizi nikah salonunda yapmak en mantıklısıda o...
12 YorumlaBen çalgılı çengili değil kumsal düğünü istiyorum elbisem deniz rüzgarında uçuşsun sandaletlerime deniz kumu kaçsın isterim nikah gibi olur orda zaten az kişi olur sonrada akşam yemeğine hepberaber :D
216 Yorumlahayatta nefret ettiğim beş yer var:
-düğünler
-alışveriş merkezleri
-kuaförler
-hastaneler
-cenazeler
dolayısıyla düğün deyince tüylerim diken diken oluyor :D22 Yorumla
+1 yılŞu düğün istemeyen birisi çıksa karşıma daha tanışmadan +10 puan :D
Düğün isteğiyle birlikte ailesi akrabaları o kadar saçma sapan şeyler istiyorlar ki.
Cinnet gecirmemek elde değil. ...11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben isterim arkadaş, ömrümün en mutlu günü, tabiki göbek atacam :)
Ama kasvetli saçma sapan düğün salonunda olmasındansa hiç yapmam o da ayrı mesele :)15 YorumlaBen de düğünlere karşıyım. Hatta bazıları günah yuvası olıyor. Nikah töreni yeterli bence. Nikahtan sonra da arkadaşlarımla bir yemek yeriz olur biter =)
11 Yorumla
+1 yılNeyyğğhhhhh düğün tabiki olacağğkk. Yani hep düğününü, gelinligini hayal eden bir bağğyan olaraktana tabi bu soru biraz üzücü geldi. kocacigim insallah dugun istemiyom demez. banane yaptiririm ama hahahayt
11 Yorumla
+1 yılUmarım hayatımın erkeği senin gibi biri değildir :P ona burdan bir uçarım, ne demek düğün istemyormus :D
213 Yorumla- +1 yıl
Adamın aklını alırım aklını :D
- +1 yıl
Senin değil evlenecegim adamın :D
- +1 yıl
En son olan yine bana oluyor yani :D
- +1 yıl
Ben sayısalcı olduğum halde ygsde 40 da 39 Türkce yapmıştım, öhm :P
- +1 yıl
Sene 2013 :P
- +1 yıl
Tabi ki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende sevmiyorum. isterim de aslında halay malay folklor vs vs hiç görmek istemem. Balayda veya parti şekilde herkese bardaklı içki ısmarlamak ve yiyecekler olsun sonra şarkı çalar ve Geline gider onunla dans etmeli ve tanıdıklarında dans edeceklerdir. güzel araba ayarlamışsan kırmızı renkli araba çok iyi olur. böyle isterim
11 YorumlaBen yapmayacam. Usulune uygun bir sekildede anlatirim evlenecegim kisiye illede yapacam derse ben gelmem yapin aranizda derim :)
41 Yorumla
+1 yılaynen ben de istemiyorum. düğün bence çok gereksiz masraf, milyarlar akıtıyorsun resmen. o parayla gezeriz daha iyi.
11 YorumlaBen de sevmiyom vallahi nikah neyimize yetmiyo. Hadi olmadi bide aile yemegi olsun oh mis iste ne guzel. Ne gerek var o kadar tantanaya.
147 Yorumla- +1 yıl
Benimle Evlenırmısın :D Abi ne güzel ya Hiçbişe İstemıyor :D
ben istemiyorum. aile içinde ufak bir kutlama olabilir ama savaş kazanmış gibi etrafı süsleyip göbek atmaya gerek yok bence
12 YorumlaDüğün sevmem sevenede saygı duyarım fakat boşuna masraf hani sade bir nikah olsun en fazla 10-15 kişi katılsın yeter
21 Yorumlamillete illa biz evlendik diye gösterebilmek için herkesin süslenip püslenip bir düğün salonu tutulup gidip oynamak mı yani. gereksiz
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben istemiyorum diyorum olmaz diyo ben seni düğünsüz almam diyo sen istemesen benim annem babam ister diyo ama onlara yük olmak da istemiyorum ben gerek yok 1 gece için o kadar paraya sade bir nikah da yeter
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet ailesinin maddi durumu çok kötü şimdi 2miz de çalışıyoruz birikmişimiz var ama onu da ev almak için kullanmak istiyorum düğün gereksiz diyorum olmaz diyo
+1 yılBen o gelinligi giymezsem o dugunu yapmazsam ömür boyu başının etini yerim hakediyorum her sey benim istedigim gibi olmali
31 YorumlaBen hiç sevmiyorum :D düğün değil dua edilsin kuran okunsun nikah kıyılsın tamam :D
21 Yorumla
+1 yılBakabilir, ben de olsam senle aynı düşüncede bile olsam bu düşüncene yine de kızarım. Çok ayıp edersin
23 Yorumla- +1 yıl
Niyet ne olursa olsun, karşında muhtemelen duygusal ve kırılgan biri olucak. Ona bunu söylemek, kurduğu hayalleri yerle bir etmek demek. Öyle bir yaralarsın ki onu bu şekilde, telafisi çok zor olur
O gelinlik giyilecek o papatyalı taç takılacak o kır düğünü yapılacak arkadaş ! :D
22 Yorumla
+1 yıldüğünden nefret ediyorum ya bir mevlid okuturuz kuran ilahi vs. felan okunur, okunmuş şeker de dağıtırız dua ederiz tamamdır işte düğün dediğin budur abi :))
13 Yorumla- +1 yıl
:D mevlid de nikah şekerlerini imamın önüne koyarsan nikah şekeri olmaktan terfi edip okunmuş şeker olur abi :D
Çok gereksiz bir harcama. Düğüne başkalarının eğlenmesi için harcayacağım parayla ya evime eşya alırım ya da tatile giderim. En güzeli nikah sonrası eş dostla birlikte yemeğe eğlenceye gitmek.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. düğünsüz olur mu hiç göbek atmak stres atmak lazım o gelinliği her genç kızın giymesi lazım
22 Yorumlaben bir erkek olarak düğün olayını saçma buluyorum böyle düşünen bayanların olması da ayrı bir sevindirici :)
11 Yorumla
+1 yılHiççç istemiyorum ya. Daha doğrusu Türk düğünü olsun istemezdim davullu zurnalı falan, sevmem :D
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben karşıyım fuzuli masraf hep derim o parayı kocamla yerim daha iyi
11 Yorumla
+1 yılo bayan ben olsam boynuna atlardım :D çünkü sadece nikah yeterli :D e kendi düğünümde kös ös oturmam olur sonucu yoksa :D sevmem düğünleri
14 Yorumla- +1 yıl
ahah kesin :D çoğu bayan ister
- +1 yıl
ahahha oılur olur :D
+1 yılöyle arabanın olmasına felan gerek yok ferrarin olsun yeter gibi bişiye dönüşmesin sonra
11 YorumlaDavullu zurnali istemiyorum. Sade kir dugunu yeterli
11 YorumlaOlabilir bende sevmiyorum ve nikah dusunuyorum nikahtan sonra gelinligimle gezmek istiyorum o kadar
11 YorumlaBen düğün istemiyorum. Hatta aile büyükleri sorun çıkarmayacak olsa 2 kişi imza atar hallederiz.
15 Yorumla
+1 yılTabiki bakar. Her kadinin hayalidir ama istemeyen kadınlarda oluyor.
18 Yorumla- +1 yıl
Masraf cikmasin derdin demiii :D sadece bayanlara özel düğün yaparsin sende :D
- +1 yıl
Oynamali düğün yapma yemekli olsun. Arkada türk sanat müziği. Renkli olması için düğünün konuşma yapılabilir slayt gösterisi felan. Oynamak zorunlu değil :)
- +1 yıl
:D bir gün katlanirsin
- +1 yıl
:D hehehe. inşallah
+1 yılBen de düğün sevmiyorum bir nikah yapıp ufak bir kutlama yapılsa yeter. En sevmediğim şey halay, oyun havası vs. Yapmasın kimse bunu ben evlenirken. Biraz elitim de :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dugunleri sacma buluyorum. Yani neyi kutluyoruz "aaa bu cocuk kizi gece fena goturucek dans et dans et kutlayalim" mi olay ne?
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen
Düğünleri sevmiyorum ve düğünümün de olmasını istemiyorum. Bunu da evleneceğim kişiye söyleyip ikna etmeye çalışırım
11 Yorumlaben çok istiyorum mesela...
ve çok özeniyorum... güzel olması için...
her kızda ister düğünün olmasını.
allahım herkese asip eder inşallah:)24 Yorumlabende istemiyorum abi düğün falan. sahile 67 impalayı cekip gelinliğimle kaportasına oturup içmek istiyorum :D
11 YorumlaBiri de ben :) utanırım, sıkılırım ben, muhtemelen telefonda film falan izlerim :D
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Her bayan beyazlar içinde olmayı, gelinlik giymeyi hak eder :(
11 Yorumla
+1 yılBen istemiyorum. Direk nikah olsun bitsin istiyorum.
11 Yorumla
+1 yılNefret ederim kendi düğünümde sıkılıp eve giderim heralde ıyyy utanırım ben düğünümde hem
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüğünsüz olur mu be , düğün için klip de çekicez daha :dddddd
https://www.youtube.com/watch?v=LOGgq0UScuU11 YorumlaDüğün olsunda böyle horon halay ya da abuk sabuk müzikler istemiyorum ya ben oynamam asla :D yemek olur hafif müzik falan :)
15 YorumlaDüğün olabilirde o düğünde nasıl oynayacağım şimdiden onu düşünmeye başladım ciddi ciddi. Yat'ta falan yaparım heralde sırf halay çekmemek oynamamak için :D
21 Yorumla
+1 yılZengin degilsek düğün yapmayıp düğün parasıyla balayını daha güzel yapmayı planlıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Şık bir düğün
Düğünün amacı eğlenmek ama ben hiç eğlenmiyorum gereksiz.
11 Yorumla
+1 yılDüğünlerden nefret ediyorum törenleri hiç sevmiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Allahtan okul bitti de kurtulduk sırada düğün var ne yani sadece nikah olsa da kurtulsam
- +1 yıl
Kısmet bakalım herşeyin hayırlısı
+1 yılBende hiiiiic sevmem dugnleri nefret ederim bende ilerde yapmak istemiyorum :)
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmi olarak evliliği hallettikten sonra tekneye atlayıp açılacaksın , bir daha da dönmeyeceksin.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadasımda pek istemiyor ama ben isteyince tabi düşüncene saygı duyuyorum tamam sen istiyorsan mecburen olcak diyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun bir aksamlık katlansın artık benim icin :)).
+1 yılistemiyorum ama büyük ihtimal isteyen birine denk gelicem ve olacak mecburen..
11 YorumlaKır düğünü istiyorum. Sevgilim de istiyor sorunumuz yok.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de istemem şahsen yani yaslandim artik kafam kaldirmiyor :) -daha evlenecegim insanla tanismadim- evlenirken dugun degil de sadece nikahyeterli diyorum sonrasina bakariz artik :)
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl21 :) amaaaann benim icim gecmis bre :P
Cevap sahibi+1 yılSaka yapiyorum ya dugun yapmak istemem sadece nikah yeterlidir yani ona yapacagim masrafla baska planlar yaparim yani gelinligimi de giyerim illa kutlayalim mi diyoruz o zaman gider bir yerde kutlariz ufak capli yeterli olur :)
Cevap sahibi+1 yılPara acisindan da onemli mesela dugun yapcam diye istedigim yatak odasini ve ya salon takimini vs alamayacagim belki de. Estetik olarak ele alirsam evet oynayan kadinlar, adamlar ne bileyim taki merasimi filan damat ve annesi filan :) ne bileyim ya :) parlak kirmizi saten elbiseli rofle sacli fondotenli kadinlar :) yok yok icime bir sıkınti geldi ayy :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılben istemem. millet gelcek gobek atcak diye dugun mu yapayım? parama yazık, balayını uzatırım :D
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Düğüne hep başkalarını eğlendirmek için sokağa atılan para gözüyle bakmışımdır. En iyisi nikah.
13 YorumlaDugunlerden nefret ediyorum :D dugun istemem gelinlik falan da hatta :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz düğünsüz. Kurtlarımızı dökücez bol bol oynuycaz bir düğünü çok mu görüyosun bana derdim ben :):)
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir gece katlanıversin gelinle damat oturmaz asıl o oynamalı aslında ben değil beni alıyo o kadar :)
Cevap sahibi+1 yılTek başına oynanmaz çirkin durur tek başıma mı evleniyorum ben?
Cevap sahibi+1 yılYapar yapar aileler girer araya onlar ister her türlü ikna olur :) bir kız arkadaşta kırk gün kırk gece sürsün demiş bence asıl onunki güzel ben de isterim çok ama pek mümkün değil sanki :)
düğün kesinlikle yapmam one öyle oynuon felan oyun havası felan :D ne gerek var
11 YorumlaBen cok isterim hemde coook :)
Mesela abimde istemez13 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar