Aşk İlişkileri En çok hangi sesi seviyorsunuz? desolato Takip Et FenomenYoda Yaş: 105 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Sesler vardır bizi mutlu eder, sesler vardır bizim moralimizi bozar. Ya siz bu konuda hangi durumdasınız, en çok hangi sesi seviyorsunuz?nokta En çok hangi sesi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gözümde ve gönlümde duruşunu sevmiştim.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
ruhkasifiyim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl -Ezan sesini-Kuran sesini-Sevdiklerimin sesini~huzur kokan tüm sesleri severim 🌻 4 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sabahın ilk saatindeki sessizliğin içindeki kuş seslerini seviyorum. 3 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ney sesini çok seviyorum.Allahım başka evrene açılan kapı gibi, ne kadar huzur verici. 1 0 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yağmur ve rüzgar sesi birde seher vaktinde öten kuşların cıvıldama sesi 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Oğlumun sabah uyandığı zaman "annee" diye seslenmesi. Bana göre en güzel ses. 1 0 Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çocuk sesi, deniz dalgalarının sesini, ve değer verdiğim insanların seslerini. 1 0 Yorumla
Huzuristiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 97% +1 yıl Çocukların gülme seslerini kahkalarini seviyorum... 1 0 Yorumla
Gökhandiyorlarr Takip Et Xper 7 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl 4 silindir motosıklet sesi , v motor atmosferik Makına sesi 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Su sesini sakinliği kitap okurken bunları çok dinlerim annemin sesi mesela😊 0 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Etiket yapmak isterdim ama sesine aşık olduğum huzur bulduğum birisi var 0 0 Yorumla
thisisnotfunny Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl neredeyse tüm müzik aletlerinden çıkan ses hoşuma gidiyor. özellikle keman sesi çok güzel bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yüzünü görmeden gülüşünü nasıl görüyosunuz? 1 1 Yorumla desolato +1 yıl Mesela güldüğündeki ses tonu olabilir. Yorumla
Gizlibirüye12 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl En cok bana iyi gelen ses annemin sesi 😊 2 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yağmur sesi kesinliklee 1 0 Yorumla
Güneş-im Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Klasik olacak ama yağmur sesii der susarımm… 1 0 Yorumla
Hdmdkdk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Onun sesini tabi ki, bunu kendisi de biliyor zaten 1 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ses işte seviyorsam. Gülüşten nefret ederim 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Klarnet ve ud sesini severim 1 0 Yorumla
mymymy85 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Para sesi Su sesiKadın sesi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Onun sesine aşığım. Beni dünyadan soyutluyor, huzur veriyor, ağrılarımı azaltıyor ya da ben öyle sanıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Poşet hışırtısı ama her poşetin değil 1 1 Yorumla mymymy85 +1 yıl Hay poşetler götürsün seni nasil bir aşk bu😄😄 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bebek sesi 4 1 Yorumla mymymy85 +1 yıl Bebeğin olup uyku arasi ciyakkkk derse gorurum seni Yorumla
gÜVERCİNKAnadı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Uzaktan gelen ambulans sesi beni çok rahatlatıyor 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Gulme sesini 1 0 Yorumla
kurtkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Şu sesi 1 0 Yorumla
Kimliksizzüyee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Rüzgar sesini bir de dalga sesini çok seviyorum 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Rüzgar ve yağmur 1 0 Yorumla
Fulya11 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl NEY SORUYU ANLAMADIM NEYYYY😄 0 2 Yorumla desolato +1 yıl sevdiğiniz ses nedir? Yorumla Fulya11 +1 yıl NEY 🙂😉 Yorumla
Öylesinebiriyimmr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Nadal'ın topa vurduğunda çıkardığı ses (!) 😅👌🏽 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gözümde ve gönlümde duruşunu sevmiştim.. Keyifli geceler..
-Ezan sesini
-Kuran sesini
-Sevdiklerimin sesini
~huzur kokan tüm sesleri severim 🌻
Sabahın ilk saatindeki sessizliğin içindeki kuş seslerini seviyorum.
Ney sesini çok seviyorum.
Allahım başka evrene açılan kapı gibi, ne kadar huzur verici.
Yağmur ve rüzgar sesi birde seher vaktinde öten kuşların cıvıldama sesi
Oğlumun sabah uyandığı zaman "annee" diye seslenmesi. Bana göre en güzel ses.
Çocuk sesi, deniz dalgalarının sesini, ve değer verdiğim insanların seslerini.
Çocukların gülme seslerini kahkalarini seviyorum...
4 silindir motosıklet sesi , v motor atmosferik Makına sesi
Onun ilk duyduğum sesiydi hala arka planda çalar bazen
Su sesini sakinliği kitap okurken bunları çok dinlerim annemin sesi mesela😊
Etiket yapmak isterdim ama sesine aşık olduğum huzur bulduğum birisi var
neredeyse tüm müzik aletlerinden çıkan ses hoşuma gidiyor. özellikle keman sesi çok güzel bence
Ezan sesi, yağmur sesi, su sesi
Yüzünü görmeden gülüşünü nasıl görüyosunuz?
Mesela güldüğündeki ses tonu olabilir.
En cok bana iyi gelen ses annemin sesi 😊
Yağmur sesi kesinliklee
Klasik olacak ama yağmur sesii der susarımm…
Onun sesini tabi ki, bunu kendisi de biliyor zaten
Ses işte seviyorsam. Gülüşten nefret ederim
Klarnet ve ud sesini severim
Para sesi
Su sesi
Kadın sesi
Viyolonsel (müzik aleti)
Bankamatigin para sayma sesi.
Onun sesine aşığım. Beni dünyadan soyutluyor, huzur veriyor, ağrılarımı azaltıyor ya da ben öyle sanıyorum.
Poşet hışırtısı ama her poşetin değil
Hay poşetler götürsün seni nasil bir aşk bu😄😄
Bebek sesi
Bebeğin olup uyku arasi ciyakkkk derse gorurum seni
Sevdiğim adamın sesini ❤
Uzaktan gelen ambulans sesi beni çok rahatlatıyor
Kuş sesi
Yağmur sesi sanırım.
Ezan Sesi ❤️
Keman sesi
deniz💙
Gulme sesini