Çoğu insan hoşlandığı ya da beğendiği insanla konuşmak istese de konuşamıyor malesef , ters bir tepki göstermelerinden çekiniyorlar ve hep uzaktan izliyorlar. Peki siz hoşlandığınız insana açık bir şekilde hoşlandığınızı söyler misiniz?
Hoşlandığınız ya da aşık olduğunuz insana hoşlandığınızı dile getirecek kadar cesur musunuz?
Evet ama önce “O” modundayım, her zaman. Aynen yazdığın gibi, ya söylersin aşkı yaşarsın ya da susarsın ve uzaktan izlersin. Ben eski kafalıyım sanırım, ben kadınlara ilk adımı yakıştıramıyorum, oturmuyor üstümüze bi türlü. Benim Dünyamda şöyle ki, Sen hoşlandığını sevgini belli edersin ve hoşlandığın Adam gelir sana açılır. Kimine göre yanlış, bana göre doğru olan bu 🤷♀️
Eski kafalı değilsiniz ilişki ahlakına sahip bir bireysiniz. Karşınızdaki kişiyi insan yerine koyup ona değer veriyorsunuz, ona köle, ezik ya da “parası için buradayım” gözüyle bakmıyorsunuz. Yoksa eski kafalılıkla bir alakası yok ben de 21 yaşındayım ve bu şekilde düşünüyorum. Söylediklerinize katılıyorum ancak açılma konusuna katılmıyorum. Çünkü açılmanın, duygularını söylemenin cinsiyeti ya da “önce o söyler”i yoktur bu işin, saygılarımla.
Diyecek kadar cesurum fakat arka planda başka sebeplerden ötürü söyleyemedim. Yüksek ihtimalle kız beni unutmuştur bile. Param yok, aylardır işsizim, giyecek doğru dürüst şık bir kıyafetim yok. Çok iyi vücudum vardı ama spora gidemediğim için artık git gide eriyor ve mevcut kas yağa dönüşüyor. Param olmadığı için, kız arkadaşıma yarın öbür gün sevgili olduğumuzda dışarı çıkıp bir şeyler yiyip içmek isteyecek ve bu isteğini yerine getiremeyeceğim maalesef. Her şey parayla çözülüyor ancak o da bende yok. Bu sebeplerden ötürü, ilerisini düşündüğüm için, hem kız hem de ben üzülmeyeyim diye kimseden hoşlanamıyorum kimseye açılamıyorum maalesef. Anlayışlı bir kız çıkar mı, pek sanmam. Türkiye gibi bir ülkede çoğu kız para peşinde koştuğu için bu iş zor olacak. Herkesin sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardır ama bizim ilişki kültürümüz bozuk ve yapmacık. Bu sebeple soğudum artık ilişkilerden. Kimseyi aramıyorum artık, bulmak isteyen bulur zaten ben her zamanki yerimdeyim ☺️☺️
@jsjwjwja Çok teşekkür ederim. Dediğim gibi bu sebeplerden dolayı söyleyemedim. Şu anda gitsem, hatırlamaz beni büyük ihtimalle ki zaten çok detaylı bir tanışıklığımız yoktu. Sabah giderdim salona merhaba günaydın nasılsın ve sporla ilgili belli başlı konularda konuşurduk. İyi kızdı Güler yüzlüydü çok hoş bir ses tonu vardı fazla bakmazdı kimseye ama ara ara yakalardım beni izlerken :) güzel günlerdi ama ya :) benim bu düşündüklerimin hiçbirinden haberi bile yok çok şey düşünmüştüm onunla ilgili ama işte… Yolu bahtı açık olsun başarılı bir kızdı kendisi milli takımdaydı zaten daha da başarılı olacağına şüphem yok hak ediyor.
@jsjwjwja Özür dilerim bildirimin gelmemiş şans eseri girdim soruya kontrol ettim sonra. İnşallah bir gün çıkar ama gerçekten çok ümitsizim bu konuda çünkü Türkiye’de kadın erkek ilişkileri gerçekten çok bozuldu. İki tarafında birbirine her şeyden önce saygıya ihtiyacı var. İki tarafında kendince haklı ve haksız sebepleri var ama ben şu an ve ileriyi düşündüğümde Türkiye’de aşk sektörü bitmiş abi 🤣, ilk yorumda dediğim gibi ben hep olduğum yerdeyim, açığım, şeffafım, gizlim saklım yok yalanım yok, gerçekten delikanlı gibi sevmek ve sevilmek isteyen buyursun gelsin 🤣☺️☺️. Çok uzattım, maalesef okumuyorum şu anda çünkü paraya ihtiyacım var bir an önce. Okumak bu ülkede bitti maalesef, birikim yapıp kendime yatırım yapmaya başlayacağım ☺️☺️
kişiye göre değişir. evli birine ilgi duysanız sıkıntı. ya da sen evliysen bekar bir kıza ilgi göstermek sıkıntı olur. ama şartlar uygun bir durumdaysa bir şekilde odaklanır cesaret gösterebilirsin. duruma göre cesaret derecesi artar. ben her durumda cesaretli değilim. çekingenimdir.
Eğer normal konuşuyorsam evet ama konuşmuyorsam hayır konuşup tanıştıktan sonra olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evliyim eşim beni istedi gorucu usul bana onu kotu anlatti birkac kisi meger yanlis bilgiymis iyimis neyse nefret ettim istemiyorum dedim aileme 2 ay sonra aklima birden girdi sevdim onlarda vazgecmemisti aileme dedim bu gorucuyu kabul ediyorum diye ailemde kabul ediyordu sevdim onu o bilmiyor sevdim onu başta nefret ettigimi normal saniyor gordumde yuzyuze begendim saniyor herseyi hâlada demedim ben senden nefret ettim sonra seninle karsilasmadan sevdim diye mutluyuz cok sukur iyiki o.
@jsjwjwja Çok teşekkür ederim şu an önümüzdeki üniversite sinavina hazırlanıyorum bu sene giremedigim cok zor durumlar atlattim ama meslek sahibi olmak için öğrenim hayatıma devam etmeye çalışıyorum bu zaman da geçim çok zor bende elimden geldiğince çabalıyorum