Merhaba ,
Beni onu aldatmakla suçlayıp terk eden eski sevgilim iki gün sonra sosyal medyadan "Değişik değişik hesaplardan eklemeyi kes bi" şeklinde mesaj attı. Sebebi sizce nedir ve ben nasıl bir cevap vermeliyim ki gururu incinsin. Özellikle beyler size nasıl bir mesaj atılsa incinirsiniz cevapları bekliyorum.
Beni onu aldatmakla suçlayıp terk eden eski sevgilim iki gün sonra sosyal medyadan "Değişik değişik hesaplardan eklemeyi kes bi" şeklinde mesaj attı. Sebebi sizce nedir ve ben nasıl bir cevap vermeliyim ki gururu incinsin. Özellikle beyler size nasıl bir mesaj atılsa incinirsiniz cevapları bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En iyi cevap başka biriyle mutlu olman olur. Bu onu delirtir.
İki gün oldu daha ayrılalı. Ben karakterime hemen yeni biriyle tanışmayı yakıştıramıyorum ama ona yalandan da olsa hayatımda biri var mı diyeyim sizce?
Hayır, kesinlikle hayır. Benim demek istediğim gerçekten doğru kişiyle mutlu olmanızdı bu da zamanla olacak bir şey. Kendi hayatınıza bakın. Mutlu olun. O hiç varolmamış gibi yapın.
Çok haklısınız teşekkür ederim değerli yorumunuz için ⭐❤️
Rica ederim. Umarım bundan sonraki hayatınızda daha mutlu olursunuz.
Yazma geç malın teki fake den istek atmadıysan bilerek ilgini çekmeye çalışıyor
Yaaa ben fakeden istek atmayı geç sinirden stalklamayayim diye her yerden engelledim bu da beni Instagramdan engellemisti baktı ki tek engellemedigim yer burası. İşte tam bir canım ya. İnsan içinden saydiriyor ona da yazayım diyorum ama emin değildim iyi ki sormusum teşekkür ederim 🌸
Cevap verme konuşmak için bahane arıyor pişman olmuş ve biraz da ruh hastası.
Şizofren olduğundan şüpheliyim , görüş için teşekkür ederim. İnanın sinirden iki gündür ağlıyorum bana bunu nasıl yapar diye üzerime iftira attı resmen
Böyle ruh hastaları ile dolu ülke. Bence kurtulduğun için sevin bunun ilerisi de olacaktı.
Boşver bakma kendi hayatına bak vaktini harcama
Valla haklısıniz ondan bir halt olmaz
cevap verme engelle geç ona öyle bi koyar ki
İki gündür sinirden ağlıyorum beni olmayan bir şeyle itham etti diye böyle içimden saymak sövmek geliyor ama şimdi düşününce haklısınız. Çok teşekkür ederim 💪🏻❣️
aşkım benim sevgilimde böyle güvenmiyordu bana aldattığımı düsünüyordu niye kişi kendinden bilir işi çünkü bugün ayrıldım bende güvenmiyor diye hiç bir şey yapmadığım hal de güvenmiyor cunku kendisi yapıyor beni yaptığımıda düşünüyor
İşte bu , dediğiniz gibi kişi kendinden bilir işi ben son görülmesi neden gecenin üçü diye hesap sorarken birden karşı saldırıya geçti bana suçlu gibi muamele yaptı. Bence iyi ki terk etmişsin ben bir de üstüne terk edildim terk etsem gam yemezdim 😌
aman boş ver kurtulduk ruh hastalarından
naber begüm.
Begüm kim
pipin küçük