Ben seni üzerim diyen, egolu, burnu havada erkek? (Boş yorum yapmayın bilgi sahibi olanlar yazsın. )?

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacım var bundan 1 ay önce bir eşya satiyorddum bir musteri çıktı. Çocukla anlaştık fakat gelmedi. bu arada bu kişi 37 yaşında bende 32 yaşındayım. Daha sonra arayıp beni zor duruma soktugunu söyledim tartıştık Özür diledi neyse ilerleyen günlerde telefonlasmaya başladık. Çocuk sürekli iltifatlar. Iste gözlerine hayran kaldim bilmem neler aşık olduk birbirimize buarada buraları kısa geçiyorum.. Sonra çocuk beni kendine baglayinca ben normalde çok agresif sinirli bir insanim falan demeye başladı. bir olaydan dolayi tartıştık pazar günü buluscaktik normalde ilk defa ben sinirlendim bence bulusmayalim dedim. Dedim ama boydan elbise aldım 2 gün aksama kadar bekledim belki Özür diler buluşuruz falan die sonra facesine bir baktım başka bir kızla kahvaltıya gitmiş. Neyse akşamına baya tartıştık. Aradan 1 gün geçti o fotoyu kaldırmış artık başka kız mi yoksa kız kardeşi falanmi bilmiyorum. Neyse sonra bende sinirden eski sevgilimin engelini kaldırdım çocuk bir iltifatlar. Bende al bak sen başka kızlarla bulusursun bende yaparım istesem dedim sinirimden sırf. Cevap sadece vay bee. .. oda bana attı istanbula gitmiş kızlarla siz anlayın artık.. tabi beynimden kaynar sular döküldu. neyse sonra bir gün aşağı gittim cagirdim bunu gel son kez konuşalım, bana konum attı sen gel die. Yok ben sinirliyim oraya gelirsem kavga ederiz. ama sürekli aynı laflar ben hayatım boyunca aşk ı aradım, sende buldum sandım denedik olmadı , bide ben seni üzerim... Ne anladınız bundan Allah aşkına delirdi beni. . Ben ne istersem önüme gelir dio egosu tavan. Ilk ben adım atcakmisim yok ben seviyorum dicekmisim bla bla... wattsaptan engelle dedim. Ben değil sen engelliceksin dedi hala duruyo dwlircem kaç gündür yazmıyorum belki yazar die yok arkadaş...
Ben seni üzerim diyen, egolu, burnu havada erkek? (Boş yorum yapmayın bilgi sahibi olanlar yazsın. )?