Bildiğin gibi ben buyum dahasi yok dedi ne aramaliyim bu cevaptan
Güncellemeler
+1 yıl
Ama şöyle bir durum var ben bunu wpden özelden buldum instagramda takiplesioz nosunuda bir grupdan buldum yazdım oradan numaranı kaydetmem de sorun yok demi dedim yok tabikide dedi
Başka bir şey konuşmasının mi hiç detay ver tek bunu mu söyledi Eger tek buysa valla bisey anlamadim ama öncesinde konusmuslugunuz varsa onun üzerine söylemiş olabilri mi?
Ayyy valla bosver bu kızı ya belirsizlikle dolu sal bu kzii Ama bir şey diycem seni stalklamis ya yanlışlıkla beğenmiş tir fotonu o yüzden çekmiştir de bence başka kızlara yaz sen bundan pek olmiycak gibi
O zaman kardeşim madem bu kızı istiyorsun açık açık konuş ama şeyi seviyorum demeden yani neden böyle davrandığını öğrenmeye çalis zorla kızı biraz ama fiziksel olarak değil konuşurken biraz sert yaparsin falan işte konuşmak lazım diyebileceğim en iyi şey bu şuanda
Hmm ayyy bisey diycem benimde bir flortum vardi aynı senin gibi olmuştum sadece ben konusuyo gibi bir şey di karşımdaki de konuşamıyordu yani odun ya neyse görüldü atıp bosverdim ama bir arkadaşım da da böyle bir durum olmustu o biraz laflarıyla dokundurttu ona Sende laflarıyla dokundurup ona hani anlasın o senin ona karşı boş olmadığını falan yani lafı şeye getir hep ben yazıyorum sen yazmıyorsun yazmalısın hissi ver ona tabi bu haliyle sakın deme amab diyim ağır ol biraz Ama anlasin bunu demeye çalıştığını
Şey yaz sert yap artık kıza uyuz oldum ben surda ya " ee bak ben sürekli sana yazıyorum eğer benimle konuşmak istemiyorsan belirt çünkü bu durumdan çok sıkıldım" Eger kiz konuşmak istemezse ya da olumsuz seni sinir edecek bir cevap verirse de şey dersin "Sandığın gibi vazgeçilmez biri değilsin zaten çocukça davranıyordun yolun açık olsun " dersin Fakat olumlu bir şey derse de hani şey gibi hayir seninle konuşmak istiyorum falan lar e tabi o zman çok yumuşama senin ona hala tripli olduğunu bilsin ama konusmamazlik da etme sohbeti ilerletrisin
Kızın tepkisine göre bir şeyler yazarsın onunla bağını koparmaycak ama senin bu durma gıcık olduğunu bilecek şeyler Bak ben sana söylüyorum şimdiden cozmezsen ilerde sıkıntı olur ayrıca kimse vazgeçilmez değil neyse asikim diyon neyse sen dediğimi yaz tepkisini ölç yazınca bana özelden mesaj at konsuruz ordan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başka bir şey konuşmasının mi hiç detay ver tek bunu mu söyledi
Eger tek buysa valla bisey anlamadim ama öncesinde konusmuslugunuz varsa onun üzerine söylemiş olabilri mi?
Önceden konuşuyorduk
Ne üzerine söylemiş olabilir diye düşün belki oyuzden böyle dedi ne bilim garip bir cümle olmus
Olumsuz geldi bana instada fotomu beğenmiş geri çekmiş değişik biri
Ayyy valla bosver bu kızı ya belirsizlikle dolu sal bu kzii
Ama bir şey diycem seni stalklamis ya yanlışlıkla beğenmiş tir fotonu o yüzden çekmiştir de bence başka kızlara yaz sen bundan pek olmiycak gibi
Kızlarda gel konuşalım diye ölüyor zaten off
O zaman kardeşim madem bu kızı istiyorsun açık açık konuş ama şeyi seviyorum demeden yani neden böyle davrandığını öğrenmeye çalis zorla kızı biraz ama fiziksel olarak değil konuşurken biraz sert yaparsin falan işte konuşmak lazım diyebileceğim en iyi şey bu şuanda
Sorularıma güzel cevap veriyorda hiç sen diye sormu9 ben soruom o cevaplio
Hmm ayyy bisey diycem benimde bir flortum vardi aynı senin gibi olmuştum sadece ben konusuyo gibi bir şey di karşımdaki de konuşamıyordu yani odun ya neyse görüldü atıp bosverdim ama bir arkadaşım da da böyle bir durum olmustu o biraz laflarıyla dokundurttu ona
Sende laflarıyla dokundurup ona hani anlasın o senin ona karşı boş olmadığını falan yani lafı şeye getir hep ben yazıyorum sen yazmıyorsun yazmalısın hissi ver ona tabi bu haliyle sakın deme amab diyim ağır ol biraz
Ama anlasin bunu demeye çalıştığını
2 gündür yazmadım o dediğinden sonra peki anladım yazdım görüldü yaptı ne diyimki uyuza
Şey yaz sert yap artık kıza uyuz oldum ben surda ya " ee bak ben sürekli sana yazıyorum eğer benimle konuşmak istemiyorsan belirt çünkü bu durumdan çok sıkıldım"
Eger kiz konuşmak istemezse ya da olumsuz seni sinir edecek bir cevap verirse de şey dersin
"Sandığın gibi vazgeçilmez biri değilsin zaten çocukça davranıyordun yolun açık olsun " dersin
Fakat olumlu bir şey derse de hani şey gibi hayir seninle konuşmak istiyorum falan lar
e tabi o zman çok yumuşama senin ona hala tripli olduğunu bilsin ama konusmamazlik da etme sohbeti ilerletrisin
Peki anladimda sonra kıza tekrar ne yazamki offf ya bu kız beni aşık etti kendine böyle delirtio
Kızın tepkisine göre bir şeyler yazarsın onunla bağını koparmaycak ama senin bu durma gıcık olduğunu bilecek şeyler
Bak ben sana söylüyorum şimdiden cozmezsen ilerde sıkıntı olur ayrıca kimse vazgeçilmez değil neyse asikim diyon neyse sen dediğimi yaz tepkisini ölç yazınca bana özelden mesaj at konsuruz ordan
Özele gel
Sana mesaj atilmiyor
Ben attım sna
Ben bile anlamadım kendisine sor
Hoşlandığım kız bunu verdi nediyimki
Ben buyum ne demek yani