Bazı erkekler tesettürlü olan kadınlardan hoşlanırlar ve onlarla sevgili olurlar , ama diğer taraftanda gözleri hep dışarıdaki açık olan kadınlardadır. Peki sizce erkekler hem tesettürlü kadın isteyip hem de neden açık olan kadınlara bakarlar?
Tesettürlü sevgilisi olan erkeklerin gözü dışarıdaki açık olan kadınlara kayar mı?
Tesettür dediğimiz şeyin bir giyim tercihi olduğunu, tamamen dinsel gerekçelerle değil aile veya toplum baskısıyla ya da bir moda akımı olarak da insanların tesettür kıyafet giymekte olduklarını inkar edemeyiz. Ve bu şekilde giyinenlerin yarıdan fazlasının asıl gayesinin dinsel değil diğer nedenler olduğu bir sosyolojik gerçek olarak karşımızdadır. Tesettürlü kadınların bir kısmının da evlilik dışı ilişkiler yaşadıkları da yine sosyal bir gerçek olarak ortadadır. Olaya tesettürlü tesettürsüz diye bakmak yerine mutlu mutsuz diye bakmak gerektiğini düşünüyorum.
Benimde tesettürlü sevgilim vardı ve haklısın ne kadar sadık olursam olayım, ne kadar seversem seveyim illaki gözümğn dışarı kaydığı oluyordu. Bunu sebebi ise bizimkinin kendisini leyleklerin getirdiğine inanması. Şaka lan şaka ağzıma bal sürüp gerisini getirmiyordu tabiri caizse. Ne yapayım benimkilerde hormon. Vermiyorsa mast bir yere kadar. :)
Soruyla görsel alâkasız öncelikle. Soruda kendi iradesiyle kapanıp açılan bir bireye takınan gereksiz bir tepki dile getiriliyor. Bunu tartışmamız gerekirdi.
Görsel dışında soruna gelecek olursam sadece bir örtü. Büyütmeyin bu kadar. İnançlar düşünceleri tamamen değiştirmez. Kişi yobaz, sert, sade ve bayat olmaz. Bi örtü kişinin renkli hayatını değiştirmez. Komikse yine komik, güzelse yine güzeldir.
Eski patronumdan örnek vereyim. Tarikata bağlı bu arkadaş evli tesettürlü hir kadınla ancak imam nikahla metresinin başı açık çalışıyor vs. Kendi eşi ise ev hanımı bir özelliği yok. Yani evet muhafazakar erkeklerin çoğunda bu var. Evlendikleri kadın tesettürlü oluyor ancka metresleri açık 😂😂 Herhalde akılları kalıyor bir şekilde böyle gideriyorlar o hissi ya da baskı altında evleniyorlar. Elbette istisnalar vardır
Kendine güveni olmayan hemcinslerimin sorunu bu. Açık kadını yaninda tutabilecek ozguveni yok bu yuzden sözde "sadik, namuslu" tesetturlu kadini alıyor. Ya da hala toplumumuzda yer alan sacma inanislardan evlenilecek-eglenilcek kadin düşüncesi sebepli böyle yapiyorlardir. Allah akil fikir versin valla kendini yetistiremeyen, dogruyu yanlisi ayirt edemeyen insan iki cinste de zor.
Toplumda kapalı kadınlar namuslu olarak gösteriliyor açık kadınlar ise namussuz aslında her haltı yiyenler kapalılar oluyor ama onlara taş degdirilmedigi için açık kadınlara yükleniyor suç
İslam dininde ahiret inancı vardır. Bu dünya belki 90 yıllık ömür ama ahiret ebedi... Bir Müslüman elbette eşinin kızının yavrusunun cennette de yanında olmasını ister. Açılan kızına bir annenin üzülmesi "kızım İslâm'ı sevmiyor ya ahirette de beraber olamazsak" üzüntüsüdür.. Sevgilim olmadığı için soruya cevap veremedim.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende tesettürlüyüm bir gün başıma gelirse ki Allah hiç kimseye yaşatmasın aldatılırsam bir daha o insanın adını bile anmam. İyi dersiniz, karaktersiz çıkar. Karaktersiz sanıp ön yargı ile yaklaştığınız insan da melek gibi biri çıkabilir. O yüzden insan oğlu yanılabilir. Demek istediğim biri sizi seviyorsa asla gözünün ucuyla bakmayı geç aklından bile geçirmez aldatmayı.
Gönlü hoş tutulursa, neden başka kadınlara gözü kaysın ki? Ancak örneğin akşam eve geldiğinde kafasını şişirip strese sokuluyorsa, başkasından duyduğu hoş sözler doğal olarak hoşuna gider insanın. Bu iki cins için de geçerli olabilir.
Aaaa... Açık kadınlar erkekleri tahrik ediyor. Bilmiyor musun? Kapalı kadınları da gizemli buluyorlar ve acaba örtünün altında ne gibi güzelliği saklıdır diyorlar bu erkekler. 🤣🤣🤣🤣Örtüyü geçtim, gülüşünden bile tahrik olanları var bunların.
Acik ya da kapali farketmez bi kadina bakip gozle taciz etmek igrencliktir karaktersizliktir. Sevgilisi esi varsa ve gozle ihanet ediyirsa buda igrenctir
Arttırıyorum iddiamı.. Soru gerzekçe. Aldatmak bir kişilik bozukluğudur beyfendi. Ayrıca senşn sorunda kapalı kadına yönelik de aşağılama var. Aldatılabilir demek istiyorsun. Açık kadına da aşağılama var. Aldatmaya müsait demek istiyorsun. Neresinden tutsak elde kalır.
Senin gibi cahil düşüncede olan insanlardan da çok var , gayet normal sıradan ve basit bir soru. Ama kalkıp bu soruyu nasıl aşağılayıcı soru olarak görebiliyosun hayretler içerisindeyim , hoşuna gitmediyse de eğer soru cevaplamazsın görüp geçersin hoşlanmadığın ya da sevmediğin sorulara cevap vermek zorunda değilsin kimse seni zorlamıyor. :)
bu dusunceyi nerenden uydurdun? tesetturlu sevgilisi olan baska tesetturluye bakar bu dogru lakin aciga donup bakmaz... kedi ulasamadigi eti mındar dermis.. sseninki o hesap 😂😂
Müslüman olmaktan söz etmeden önce dinen hakaret etmek, küfretmek de günah. Bunu bilmiyorsun daha. Kimlerle muhatap olmuşum bilmeden? 😂😂Daha dinini tam tanımıyor. Gelmiş din tüccarlığı yapıyor.
@___Güneş__ Öncelikle dinlerle alakam yok, burdada oturdun. Sen neyi savunmaya calisiyorsun, amacin tam nedir, tesettürlü insanlara saldirmak onlari genel olarak tessetür takip orosspuluk yapan müslümanlarla ayni sinifa koymakmi, amacin nedir? Öncelikle, dinlerle alakam yok ama insanlarin inandigi dinler insana, hayvana, dogaya zarar vermiyorsa, hepsine saygim var. Eger bir müslüman kadin inanci icin tesettür takip kapaniyorsa, zinanin en büyük haramlardan oldugunu biliyor, zina yapmiyor, eger yapiyorsa zaten tesettürü takmasinada gerek yok, yani zina ayibini kapatmak icin maskeye gerek yok.
Günümüzde sakalda moda, her sakal uzatan, onun bunun esine yürüyen serefsizde müslüman gibi görünebilir ama Islami temsil etmiyor.
Sen git baska yerde oyna, tüm mahelle genclerii ile yatip sevisip, sende inandirmak tesettürü takip ayiplarini günahlarini insanlardan saklamaya calisabilirsin ama Müslüman olan kadinlar, insanlardan saklamak icin degil, Allahtan korktuklari icin zina yapmiyor.
Öncelikle ben tesettürlü değilim. Tesettürlü birçok arkadaşım var. Saldırmak gibi bir amacım olsa hiç muhatap olmam. Kapalı gördü mü offf bu kesin hayat kadını gibi bir şeydir derim. Kurduğun tümceden her tesettürlü olan Müslüman, olmayan ise ne olduğu belirsiz sözde Müslüman gibi bir mana çıkıyor. Kimin ne kadar inandığını ve dinin gereğini ne kadar yaptığı veya yapmadığını bir örtü mü belirliyor? Çok komik.
@___Güneş__ Tesettürlü olmadigin zaten bastan anlasiliyor, tesettürlü arkadaslarinin olmasida seni kötü art niyetinden arindirmiyor. Bak gayet basit anlatiyorum "Bir kadin dini inanci icin tesettür takiyorsa zina yapmaz, bir müslüman erkek dini inanaci icin 5 vakit namaz kiliyorsa arada Raki icmez" bukadar basit!
Senin söylediğin ilk cümle de her kapalıyı Müslüman yapıyor. Her kapalıysa art niyet besleyecek olsaydım az önce de sözünü ettiğim gibi hiç muhatap olmazdım. Kendi hayal dünyanda mutluluk diliyorum.
Ayrıca şöyle bir şey de var. İlk yaptığın yorumla şu an çelişki içindesin. Tesettürlü olan kişiler Müslüman ve zina etmiyor diyorsun. Sonra da Allahh için için kapanan, bilmem ne için kapanan lafı ediyorsun. 😂Kapalı kapalıdır. Açık açıktır. Ne için kapandığı hakkında bir soru sormamış. Söylediğin cümle sanki her açık olan zina ediyor gibi bir algı yaratıyor. Kurduğun cümleye bir dikkat etmeni öneririm.
@___Güneş__ ya hayir, tam aksine, her kapalinin, her sakallinin müslüman olmadigini savunuyorum, kapalilarin müslüman oldugunu sen savunuyorsun. Poorno ceviren kadinlarda tesettür takip, müslüman kiligina girip doggy kamera karsisina gecebiliyor.
Sözünü ettiğin cümleden habersizsn sanırsam. Tesettürlü kişiler Müslüman yazan ben değildim. Bence tesettürlü olup olmaması ile Müslüman olduğu kesin bir biçimde anlaşılmıyor. Yani bir arkadaşımın sevgilisi vardı kapalı. Yani
Açıklık en nihayetinde dikkat çektiği için evet bakabilir. Yalnız sadece kapalı sevgilisi olan erkek değil açık sevgilisi olan erkek de başka bir açık kıza bakabilir. Hatta kapalıya bile bakabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Flört ettiğim kişi kapalı ve gözüm ondan başkasını görmüyor 🤷♂️