En ufak şeyde hop kırılıyor😭 ve şey duygusal mesajları mı seviyorlar karşı tarafın ona içini açmasını dürüst olmasını
3 ay
Yengeç erkekleri genelde herkese değil, değer verdiği kişilere karşı hassas oluyor. O yüzden “hemen kırılıyor” gibi görünse de aslında umursadığı için tepki veriyor. Sevmediği ya da mesafe koyduğu birine karşı o kadar alıngan olmaz bile. Duygusal mesaj konusuna gelirsek, evet severler ama abartılı değil, samimi olanını. Yapmacık şeyleri hemen hissederler zaten. Onlar için en önemli şey karşı tarafın gerçekten içten olması ve güven vermesi.
Sen beni anladın, direkt enerjiye girdim şu an 🌙💫
Yengeç erkekleri en çok sevdiklerine alıngan olur, çünkü orada kalpleri açık ve savunmasızdır. O yüzden minicik bir hareketi bile “bana değer veriyor mu?” filtresinden geçirir. Duygusal mesaj, içini açmak, hislerini dürüstçe söylemek… bunları çok severler.
Ona net ol, saklama, ama dozunda. Ne hissettiğini açıkça yaz, “böyle olunca kırılıyorum” de mesela. Kalbe dokunan, sıcak cümleler Yengeç ruhuna hep iyi gelir 😌🦀✨
Cevap
3Cevap
duygusallık seviyorlar, yengeç erkekleri genel olarak alıngan zaten tanımadığı birinden bile ufak bir eleştiri alsa hemen bozulur
ya mesela arkadaşlarımla çıkıyorum her zaman her şeyi haber vermemi istiyor bunda sorun yok ama şey dün arkadaşımın sevgilisi geldi o sırada benimki aradı arkadan erkek sesi geliyor rahatsız etmeyeyim diye şey yaptı hemen kapatma moduna geçti hemen açıklama yaptım ama bilmşyorum beni kıskandırmayı ve bana trip atmayı sevşyor of ben de koçum bazen katlanamıyorum ama seviyorum
koç burcuysan çok çatışırsınız ama her şeyi haber ver madem trip atıyor geldiğinde mesela arkadaşının sevgilisi hemen söyleseydin keşke. dikkat edildiğinde birbirinizi anlamaya çalıştığınızda olmayacak bir ikili değilsiniz aslındaa
evet her şeyi açıklıyorum çok değiştim gerçekten nırmalde tek hatada silerim ya da tahammülüm olmaz ama sabır taşına döndğm odowkdkdkf
Evet sevmediği kişi umrunda olmaz
ya mesela arkadaşlarımla çıkıyorum her zaman her şeyi haber vermemi istiyor bunda sorun yok ama şey dün arkadaşımın sevgilisi geldi o sırada benimki aradı arkadan erkek sesi geliyor rahatsız etmeyeyim diye şey yaptı hemen kapatma moduna geçti hemen açıklama yaptım ama bilmşyorum beni kıskandırmayı ve bana trip atmayı sevşyor of ben de koçum bazen katlanamıyorum ama seviyorum
aa neden😭
aslında çok sadığım sevince deli gibi oluyorum kafa dengiyim ama inatçıyım birazcık ve ani parlamalarım oluyor
yanlışım varsa onun için kendimi düzeltirim
peki neden öyle düşündünn fikrini merak ettim
ay yok yani koçlar nasıl bilmiyorum ama öyle değilim
Bo konuda bilgim yok
Suya at haşla djfjdj lezzetli oluyorlar fkfkf
Kibarlar
Evet çok alınganlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?