Karşıma da çıkıyor gayet iyi bilgi sahipleri ama iletişim de kalmak istiyorum hep ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Paylaşacak şeyler ortak yanlarınızı bulabilirsin.. Zaten karşındaki insan dediğin gibi zeki ve seninle konuşmak istiyorsa her türlü bir konu bulur birşeyler üretir konuşur seninle :D Yani gayet yönetici ruha sahip olup yönetilebilirsin.. Senin birşeyler yapmak gibi bir mecburiyetin pek olmayadabilir. Akışına bıraktıgında devamı fazlasıyla gelir yani :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeninle hangi konularda fikir alışverişinde bulunabilirler?
Yapacak çok şeyleri var. Değerli zamanlarını neden sana ayırsınlar?
Öncelikle bunlara bir cevap bulmamız lazım diye düşünüyorum.02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü bende verimli ve alımlıyım ondan olabilşr mi?
- +1 yıl
Nasıl bir verimlilik ve alımlılık bu? Tam anlayamadım.
+1 yılZeki insanla muhabbet edebilmek için zeki olman lazım ama bence sendeki zeka arayışı değil bilgi arayışı, bu yüzden bol bol kitap falan oku muhabbet edebilecek kıvama gel. Düşüncelerin olsun ideolojin falan olsun ne bilim
01 Yorumla- +1 yıl
Zeki insan bilgiye ulaşır her daim... İkisi de bir var konuştuklarımda
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
48Cevap
+1 yılPaylaşacak şeyler ortak yanlarınızı bulabilirsin.. Zaten karşındaki insan dediğin gibi zeki ve seninle konuşmak istiyorsa her türlü bir konu bulur birşeyler üretir konuşur seninle Yani gayet yönetici ruha sahip olup yönetilebilirsin.. Senin birşeyler yapmak gibi bir mecburiyetin pek olmayadabilir. Akışına bıraktıgında devamı fazlasıyla gelir yani
11 Yorumla- +1 yıl
Evet evet öyleler çok şükür sohbeti sarmayan erkek yakışıklı da olsa tercih etmiyorum onların da seçtiği kadın kendi dengi.
Sohbet et muhabbet... bununla bile vakit gecirip istedigin gibi bağlantida kalabilirsin. Hayat bazen deneyerek devam ederek bulabileceklerini sana subar. Denemekten vazgeçme.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok haklısın
+1 yılben de zeki erkek seven kadın arıyorum ama yaşıma yakın olcak
böyle kadınlar nasıl anlaşılır yani bir kadınla tanışınca zeki erkek sevip sevmediğini nasıl anlarız?11 Yorumla- +1 yıl
Sorular sorar sana değişik konular da sohbet olursa iki tarafta zeki araştırma sorgulama bilen insanlardır
+1 yılzeki erkekler gibi olabilirsin
kitap dergi makale oku. kütüphanelere git kitapçılara git. kurslara git etkinliklere git örneğin kitap fuarına git. faydalı videolar vs izle yani kendini geliştir çünkü kendisini geliştirmiş bir erkek için dünya güzelide olsan bir şey ifade etmezsin. onlar ilk beynine bakar.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen o tür erkekler çok azınlıkta
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılO tip insanlar genelde araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi severler ilgi alanlarıyla sohbetler edebilirsin onlardan seni o konularda gerek bilgi gerek kaynak olarak yönlendirmelerini isteyebilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Yönlerdiriyor onlar beni zamana bırakacağız diyorlar ama benn çok sabırsızım 🤭🥴
- +1 yıl
hahaha ama sabırlı olman lazım her şey aslında bunun üstüne kuruludur sabretmezsen öğrenmen gerekeni öğrenemezsin çünkü aceleye getirdiğin için bazı noktaları gözden kaçırırsın ;)))
Ben zeki bilgili donanımlı sanat sever hatta sanatçı kişiliklerden hoşlanıyorum
46 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
- +1 yıl
Aradığınız kan bulundu matmazel. F
- +1 yıl
Tabi ki
- +1 yıl
İstersen test et ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılEvet zeki ve bilge sahibi olan kimselerin sana zararlarından çok faydaları oluyor.
Genelde onun bahsettiği konular üzerine araştırma yap ve ona bahs et konu konuyu açar sonra farklı konulara yönelirsiniz..30 Yorumla
+1 yılAptal olmamalı tabi orta zekânın biraz üzeri olsa fena olmaz😊
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılZeki insanlar zeki insanlarla takılıp iletişimde kalmak ister ;) bülbülün kargalarla uçtuğunu gördün mü hiç?
13 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın valla cuk oturmuş 😂😂😂⚡👍
- +1 yıl
Affetmem taşı gediğine yerleştirmede üstüme yoktur =))
- +1 yıl
😂😂😂 Ben buna niye güldüm 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zeki den kastın bilgili okumuş biri olması mı yoksa iyi fikir üreten akıllı biri olması mı
12 Yorumla- +1 yıl
İkisi de
+1 yılEn son zeki bir erkekden ayrilmistin. Etkisinden kurtulamamissin
15 Yorumla- +1 yıl
Yooo ben kimseyle ayrılmadım ki.
- +1 yıl
Diyosun. Kovalardan uzak dur. Uyumsuzdurlar
- +1 yıl
😂😂😂 Kova burcu olanla aramda mesafe oluyor yaa bana değer veriyor kovaya böyle davranınca kıymetli olunuyor
- +1 yıl
Kovalar deger verir uzerine titrer mesafeyi daima korur. Kisitlamayi sevmez Ozgurlugune duskundur
- +1 yıl
Özgürlüğüme bende düşkünüm yalan yok😂
+1 yılBak burdaki herkes zeki imiş. Hatta biri o kadar zeki ki kova burcunu tercih et diyo ahahah
13 Yorumla- +1 yıl
Zeki olanlardan biri kova burcu iletişim kurduğum yani böyle denk geliş olamaz yaa😂
- +1 yıl
Yahu zekanın burçla alakası yokki.
Erkeğini bilmem ama kova kadınlarına 5 metreden fazla yaklaşmam. Rezalet kafaları karakterleri.
- +1 yıl
Ben yengecim valla benlik sorun yok😂😂😂🤷♀️
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Zeki olduğunu nerden anlıyorsun? İyi bilgi sahibi zeki demek değildir. Belki çalışkandır sadece
12 Yorumla- +1 yıl
Düşüncesi ve enerjisinden çok farklı bakış açıları oluyor ve cuk diye oturuyor konuya
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSohbet et ilgili ol ve ilgi çekici konuları belirle zaten doğal olarak iletişim başlar
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Karşına iyi biri çıkar ve sana uygun biri elbet
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kizsan iletişimde kalırsan orta derece isen kafa muhabbeti yap
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılErkekler güzel kızlar ile kolay kolay iletişimi kesmezler, tipin yoksa da erkek muhabbetinin içine dahil olman gerekir ki arkadaşlık bağın güçlü olsun hep iletişimde ol
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben de zeki kadınlardan etkileniyorum fakat çok nadir karşılaşıyorum zeki bir kadınla.(yanlış anlaşılmasın kadınları küçük gördüğümü ifade etmiyorum çok nadir oluyor böyle karşılaşmalar)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılOrtak konulardan hoşlanıyorsanız iletişimde kalırsınız zaten.
10 Yorumla
+1 yılzeka önemlidir sen hepsi ile konuş problem olmaz biri sana daha yakın gelecektir herkes bilgili donanımlı insan ister ama bulamaz
18 Yorumla- +1 yıl
Evett haklısın zeki insanın düşünce gücü enerjisi bile farkı hissettiriyor sağlam oluyo
- +1 yıl
Evet katılıyorum peki sen kendini Zeki görüyor musun
Zeki insan kendine çekiyor enerjisi ile
- +1 yıl
Zeki insan olmasam onlarla karşılaşmam benim saf ve temiz enerjim olduğunu söyleyenler oldu zeki olduğumu da bilgi edinir düşünür aşarım herşeyin vakti vardır bazı bilgilerin gelmesi zamana yayılır
- +1 yıl
İnsan çoğu şeyi yaşayarak öğrenir Temiz enerjin ile insanları kendine çekebilmişsin zekilik doğuştan gelir bence sonradan kazanılmaz ben kendimi zeki olarak görüyorum ama çevremde bir çok çeşit insan var
Peki o Zeki insanların neyi etkiledi seni - +1 yıl
Bir kere farklı bakış açıları var değer yargıları var enerjileri dinamik ve nasıl kontrol ettiklerini biliyorlar özellikle duygular
- +1 yıl
İnsan olaylara her yönü ile bakabilmeyi bilmeli dümdüz bakmamalı tüm ihtimalleri düşünmeli
Aşkta duygularını belli edersen o aşk hiç bitmez ama onları kontrol etmekte önemli
En Zeki gördüğün kişi kim - +1 yıl
Hz Hızır ve nicola tesla ikisi de zamanın ötesi de enerji varlıkları 💚💚💚
- +1 yıl
İkiside zamanın ötesinde insanlar gayet Zeki insanlar sen fotoğrafta ne düşünüyorsun bu kadar 😁
+1 yılZeki ve güzel kadın kombini sanırım dünyanın en güzel şeyi
10 YorumlaMerak ettiklerini sor i anlatmaktan keyif alır zaten
10 YorumlaYılda en az 50 kitap oku. Ondan sonra zaten iletişim olanakları hep gelecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet evet çok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zeki insanlar insanı iyi hissettirir bilgi ve enetji doldurur hayata farklı pencerelerden bakmamıza yardımcı olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende Zeki bir kızsın daha önce konuşmuştuk bikaç defa ama çok önceden belki hatırlamazsın
114 Yorumla- +1 yıl
Biraz tanıt kendini
Cevap sahibi+1 yıl1 yıldan belki daha fazla oluyor konuşalı hatırlamayabilirsin ama bay a konuşmuştuk sizinle
Cevap sahibi+1 yılYüzünüzü gördüm daha iyi hatırladım
Cevap sahibi+1 yılİsminizin Baş harfi K ile başlıyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam
- +1 yıl
İlla ki belirgin özelliğin vardır bana onu söyle
Cevap sahibi+1 yılYardımsever ve iyi niyetli biriyimdir
- +1 yıl
Evet doğru 😂👍
Cevap sahibi+1 yılEvet 😊
Cevap sahibi+1 yılUzun zaman geçmesine rağmen sizi hatırladım 😊
- +1 yıl
Kimsin bir bilsem
Cevap sahibi+1 yılO şekilde açıklarım kim olduğumu sende hatırlarsın
- +1 yıl
Et
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılGönderdim
Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. İletişim yollarını açık tut ve onu o yollara çek.
15 Yorumla- +1 yıl
Bugün tekrar enerjik oldum çok şükür bazen enerjini kaybedince enerjisi yüksek olanları da kaybedeceksin sanıyorsun
- +1 yıl
Öyle oluyor😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeki de olsa ancak fotoğraf ile elde tutarsın. (Açık değil tabiki)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha doğrusu atamadım diyeyim kapalı olduğu için:)
- +1 yıl
Takip ettiklerim atabilir sadece
Cevap sahibi+1 yılO kadarını anladık uyarıyı yiyince:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hele biri olsun da nasıl olursa olsun. ☹
13 Yorumla- +1 yıl
Ayyy öyle düşünme bak öyle düşünümce en kötüsü geliyor 😂
- +1 yıl
Ayyyy deme öyle 😂😂😂 ama komiksin
Arada ona günaydın mesajları at bir yere kahve içmeye davet et
10 Yorumla
+1 yılMesela Ben zeki kızlardan hoşlanıyorum onunla sohbet edişim bilimsel 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzeki insanları herkes sever
16 Yorumla- +1 yıl
Ama herkese nasip olmaz
Cevap sahibi+1 yılee orası farklı nasip olması zor :D
- +1 yıl
Aynn öyle, 😂
Cevap sahibi+1 yılartık nasipte varsaaağ :D
- +1 yıl
Vaaarrrrsaaaaağğğğ😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
+1 yılİlgisini çekecek konuda sohbet et
10 YorumlaSende zeki ol gerisi olur olur gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSende Zeki ol anca öyle
10 Yorumla Akıl hocası istiyorsun sen
10 Yorumlamesaj kutunu açarak :D
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı sen at korkma ölmezsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılBiri de bedenimi arzulasın be
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılzeki insan her anlamda iyidir.
10 Yorumla Avrupada doğdum 3 dil biliyorum onlar mı kültürlü
01 Yorumla- +1 yıl
Dil ne alaka yaaa offf? Tamm dilde gerekli ama zekaya yön verme de yardım eder ama bazı bilinmeyenleri yapboz gibi birleştirmek lazım onlar onu yapıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sapyoseksüelsin o zaman sen
16 Yorumla- +1 yıl
O nedir tam olarak
- +1 yıl
Ayyy evet bende öyleyim 😂. Sizce iyi mi bu? Zeka benim için öncelik sıcak sohbette olursa tadından yenmez.
- +1 yıl
İlişkim kimseyle olmadı ama zeki insanla olsun istiyorum duygu da önemli ama zeki insan duygularının enerjisinin kontrolünü elinde tutuyor bu banada yansıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYanında kart taşı
10 Yorumla
+1 yılİletişimi daim kılmak içim hep konuşman yeterli
10 Yorumla
+1 yılkendini geliştirmeni öneririm
10 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar pek faydasını görmedim zekanın
10 Yorumla
+1 yılZeki hatunları
10 Yorumlabende seksi kadınları seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalma bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaynen kesin öyledir
00 Yorumla
+1 yılBende seni seviyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılYalanını..
00 YorumlaZeki olmanı
10 Yorumla
+1 yılAkıllı kız sevetim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKova Burcu tercih et
10 Yorumla
Devamını Gör(37)