Bugün bakkala gidiyorum diye 10 dakika sevgilimle buluşacağım. Nasıl davranmalıyım?

Ayrıca ailem çok katı 10 dk geçerse merak ederler hemen ama 30 dk olsun felan diyor ne yapıcam? Öpücem sarılıcam elini tutucam bir de başımı omzuna koysam mı sizce? Ya ayakta kalıcaz galiba çünkü çok uzaklara gidemem. Hatta çok katı ailem olduğu için evime kadar gelicek konum attıgımda. Önümden yürücek bir yere kadr ben takip edicem bu tuhaf mı sizce? Ayrıca hastaneden gelicek maskeyle sizce öpmem felan doğru olur mu? Korona dan dolayı nasıl değerlendirmem gerek bu 10-15 dkkayı? 1 km yol yürücek zaten 10-15 dk için sağolsun ama ne yapmam gerek? 4 gündür felan sanaldan takılıyoruz. Kendini yedirtiyim mı ayak üstü üsndskdn saçma olmaz mı sizce de bu kadar aceleci olmamız. Mesela her sabah bakkala gidiyorum diye çıkcam 10 dk için eski aşıklar gibi bune ya. O da 1 km gelirim her gün diyor. Sizce sorun olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Eskiden rahattım ama sevgilimin olmaması benim tercihimdi. Şuanda belki de bu kadar sıktıkları için onunla sevgili olmuşumdur :/
Güncellemeler
+1 yıl
4 gündür ruh halim değişip duruyıor insanlara sorunca istemiyorum ama onunla konuşıunca istemeye başlıyorum iki fikir de güvenilir değil pek zaten. Çünkü diğer insanlar her şeyi onun kadar ve ben kadar bilemez o da diğer insanların neden böyle dediğini anlayamaz. Hatta ona da kime sorsam yapma der ama sen ne düşünüyorsun dedim o da olumlu yanıt verdi zaten ne desem olumlu cevaplıyor arkadaşlar burda bir işkilim var o konıda haklısnızç
Bugün bakkala gidiyorum diye 10 dakika sevgilimle buluşacağım. Nasıl davranmalıyım?