Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. daha ilk buluşma asla dokunma dokunmasına izin verme hatta ben erken buluyorum diye sınır çek soğuyup gidiyosa bil ki niyeti farklıdır denendi onaylandı
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten bunları yapmayı ben de istiyorum ya sorun değil o açıdan hatta beni sevmiyosan bile söyle yeterki öyle bile yaparız dedim ama hala yalan söyleyip duygusal yaklaştığını sanarak ya da beni hala salak sanarak ne dersem diyeyim seviyorum diyor. İnanmıyorum diye kaç kere dicem. Zaten bu buluşmayı da beni inandırmak için yapıyorz. Yine gözüm açılcak mı yoksa kapanacak mı görcez artık
Soran+1 yılBizim 10 dk 1.30 saat oldı evine gittim sözlerinde durmadı ama sokmadı temiz de olmamama rağmen sorun yok eşitiz dedi
Soran+1 yılZorla götürdü
- +1 yıl
Zorla götürdü diye bise yok yolun ortasında ağzını kapadı bayıltıp arabaya mi bindirdi de götürdü sınırını çekip israrla istemiyorum deseydin nereye götürecekti sen bu adamdan aşk sevgi falan bekleme senden alacağını aldı artık kendine Başka maceralar arar alacağını tam alamadıysa da alıncaya kadar uğraşır benden tavsiye muhatap olma
Soran+1 yılYa evet ama ben kıramayan biriyim ve bana b şeyler öğreticek gibi geliyor aileme yalan söylemeyi bilmiyorum pek ama o öğretir gibi geliyor
Soran+1 yılOfff yaa öyl demeee
Soran+1 yılBaşka bir şeyler daha sorabilir miyim özelden olan şeyleri uzun uzun anlatacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılBile isteye bu yola girdiysen seni kimse tutamaz. Sonuna kadar git ama aileni düşün. Bir gün geri dönüşün olmayabilir
17 Yorumla
Soran+1 yılHiç yakalanmasam bu aileyi düşünme farkındalığım olmazdı ben buna yaradı onları d abi başlamadna düşünmüş oldum empati kurdum diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Yorumlara baktım da sen bayağı gözünü karartmissin bu gidiş çok dobra ve sonu iyi olmayacak gibi
Soran+1 yıl10 dk oldu 1.30 saat evlerine gittim eve gelince annem babamı aradı felan
- +1 yıl
Sen gerçekmjsin ki
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Trollde level atlamış gibisin
- +1 yıl
Gel şu işin aslını açık açık bana Özel anlat :)
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sokakta cok ileri gidemezsiniz. Buluşmadan evvel duş alıp, tenha bir yerde birbirinizi bolca tadın.
016 Yorumla
Soran+1 yıl10 dk oldu 1.30 saat evlerine gittim sokakta hayır kaç kere dedim ama hayır diye diye götürdü slwkkejd
Soran+1 yılEvet kaçınılmazdı zevk tüylü tyülü bile aldırdı bana önce kuaföre gitcez diye anlaşmıştık ama sonra hayır dedi öyle demedil dedi kendim ağda yapamadığımı kaç kere söyledim bir de göğüs çevrem zaten kıllıydım yalamadı ya pff tırtıklıydı böyle özel bölgem
Soran+1 yılYa öyle deme o kabul etti böyle işimizi bile hallettik ama illa kuaför paramı kendim bulucam gibi bu gidişle of ya ben hiç pürüzsüznolmadım ki hayatımda o yapar beni belki dedim ama eğlenceli birisi
Soran+1 yılDenizli
Soran+1 yılSayemde dlwkekd
Soran+1 yılUfaklık mıyım ben yaaaa
Soran+1 yıl😂
Soran+1 yılSaol ❤
Soran+1 yılBaşka bir şeyler daha sorabilir miyim özelden olan şeyleri uzun uzun anlatacağım
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Uzak mesafeli ya da uzun zaman alan iş olsun, mesela marketlerin fırsat ürünleri günü
01 Yorumla
Soran+1 yılNey
Bişey olmaz, ver çocuğun hediyesini, boşuna yürümesin onca yolu
021 Yorumla
Soran+1 yılZorla eve götürdü
Soran+1 yılÇok aşırı ya kaçak telefonu var sigara alkol var klüplere gidiyo şuanda bil evdedeiil
Soran+1 yılBütün bunları yapan ama aldatmayan birisi
Soran+1 yılaldatmama konusunda dürüst gibi duruyor ondan dedim yoksa aldatsa da banane ben de zaten arkasından iş çeviriyom
Soran+1 yılO benden de çılgın ben ona uyarak onu geçerim bile
Soran+1 yılO bi sonrakinde daha iyisini yaparız dedi ama ben bişey demedim o sırada umarım beni çok güzel şekilde hzırlar
Soran+1 yılYa bazı şeylere hala hayır olmaz gözüyle bakıyorum ama onun hedefi o zaten o yüzden korkuyorum
Soran+1 yılÇağa ayak uydurursam ilerde ayağıma uydurcak ayakkabı da bulamam sjwnej
Soran+1 yılÇağ ilerleyince kafalar ilerlemiyosa ben çağı iiyice. İlerletiyim bari 😂
Soran+1 yılİstek attım
18 yaşından küçük olduğunu düşünüyorum, bu devirde reşit bir genci hiçbir aile bu kadar sıkmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılTam 18 ı'm başıma gelenleri ve neden çıkarmadıklarını bilmiyorsun
Soran+1 yılEskiden her yere giderdim.
Soran+1 yılEvet güvenleri 1 kere sarsıldı aşırı baskıcı oldular birden. Hiçbir şeyimi kontrol etmez sormazlardı ama bende de hata var kötü bişey yaptım birazcık. Ama çok da kötü değil. Sadce artık bir şey istemeye bile korkuyorum çünkü hemen akıllarına o olay gelicek ve her şeye hayır dicekler gibi geliyor evden nasıl ayrılıcam ki :(
Soran+1 yılParam var ama babam harcıyor keşke daha dikkatli olsaydım Çünkü atılgan olmaması rağmen boyumdan işler yaptım yaptım madem neden yakalanıyıorm onlara pff. Ben çok temiz biriydim böyle hep güvenirlerdi kendi çapımızda küçük sorunlarımız vardı sadce dağınıklık vs vs. ama artık onlar gibi değil. Çünkü +18 şeyleri yakaladılar. içtim felan böyle yakalanmamın böyle şeyler yapacagını bilmiyordum ne bilmemesi asla yakalanmam gözüyle bakardım her şeye o kadar çok 2. Bir yol düşünmemeyr alışmşm ki.
- +1 yıl
bana da aynı şekilde güveniyodular ve ben de güvenlerini sarstım ama benimki daha hafifti mk dersten kaçtık diye disiplinlik olduk uzaklaştırma aldık (ailem beni okulda sessiz sakin birisi zannederdi de ben pek masum değildim) müdürde okulda yediğimiz tüm bokları sırasıyla anlatmıştı, sonra zamanla unutuldu geçti gitti ya. seninki bayağı kötü olmuş
Soran+1 yılBenimkinin etkisi daha geçemez ya ;( sessiz sakindim ben de ama öyle bildikleri için öyleydim yani okulluk olay olsa neyse ama bana kalsa hiçbir şey olmadan eskisi gibi beni sakin ssansalar isterdim şuanki aklım olsa. Daha dikkatli olurdum ve kurnaz olurdum şuanda kurnaz olsam kaç yazar ya. Akıllı değilmişim demek ki ve bunun olması gerekiyormuş.
Soran+1 yılÖyle mı diyorsun ya çok teşekkür ederim senin söylemen rahatlattı ❤
Soran+1 yılEvet çok doğru ama işte 18 yaşına yeni girdim her türlü şeyi yapayım havasına girdim ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll mu gercek mi cozemedim ama ikk seferden yedirirsen basitlesirsin zaten sokak ortasinda napcaksiniz
013 Yorumla
Soran+1 yılYicem seni diyor sence aşırı mı düşünüyor sevgi var aramızda diyor ama zaten inanmıyorum inansaydım basit olmaz mıydım? Belki de basit imdşir ve buna inansam daha da basit olurdum tek açıklaması bu sanırım. Ben rahatça yatıp sarılıp uyumayı isteyen birisi böyle gelişi güzel bir şey yapmayı tabiki istemeiyorum ona da söyledim ben düzenli planlı şeyleri severim dedim.
Soran+1 yılAma bütün bu düşüncem gelcem demesiyle son buldu.
Cevap sahibi+1 yılYaz bana bi vaktin olunca.
Soran+1 yılBugün 10 a kadar düşünme vaktim var şurayla ilgileneyim yazıcam
Cevap sahibi+1 yılTamam bekliyorum takip et
- +1 yıl
Şu yorumda benim durumumu anlatmışsın. Bana kalırsa sevgi var dese de çocuk yiğişmek istiyo ve sende istiyorsun anladığım kadarıyla. Buluş bence istediğin şeyi yaşa sokakta ortasında ne yapıcaksın ki zaten öpüş sarıl falan yani daha ne ama bir anda kaptırma kendini ilk defa görüyorsun abartma bnce öpüşme konusunu biraz daha buluşun sonra öpüşürsünüz iyice. Ailemm katı diyorsun bnimde öyle arkadaşımla buluşcam desen izin verirler mi
Soran+1 yıl@RüyaGibiBen evlerine gittim 10 dk oldı. . 130 saat baya yiyiştik ama kıllıydım yaaa bişey olmaz dedi. Hem yalan işi bende felan dedi çok değişik biriydi bitince işimiz müzik açtık felan kdkdkd eğlencemin çok küçük kısmı bu benim dedi.
Cevap sahibi+1 yılSabaha kadar laf anlattim bide :D
- +1 yıl
E artık geçmiş olsun canım. Umarım bir anda ortadan kaybolmaz ya da bunun devamını isticek bana kalırsa. Sen yine de içinden geldiğini yap tecrübe oluyo en azından
Cevap sahibi+1 yılAldi istedigini yavas yavas cekilip cani istedikce yaklasacak
- +1 yıl
Evetttt
Cevap sahibi+1 yılHepiniz psikopatsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa 4 günlük takıldığın biri için bu kadar büyük riske girmeye değermi
112 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kızlar benden daha çok riske girmişler ama eskiden takıldıkları
Cevap sahibi+1 yılYa çocuk seninle işini halledip gidecek bir daha dönmemek üzere
Soran+1 yılİş halletmek ne ya sanki bana bişey mi olcak işini halledince niye gidiyor hem daha fazla yapmak varken
Cevap sahibi+1 yılYa seni kullanıp bırakırsa diyorum
Soran+1 yılBana bişey olmadıgı sürece kullanabilit
Cevap sahibi+1 yılSen gelirmsin bi dm ye
Cevap sahibi+1 yılGel anlat
Cevap sahibi+1 yılSeni Bekliyorum
Soran+1 yılÇık gizliden
Cevap sahibi+1 yılYazdın ya bana
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş görüşmesine gider gibi soru sormuşsun. Hadi diyelim ciddi düşündünüz sonra ne olacak
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden iş görüşmesi anlamadım ciddi düşündükse ilerde 10 dkdan fazla zamanım illaki olcak böyle davranması iyi birisi olduğunu göstermiyor mu
Cevap sahibi+1 yılSen yine de fazla güvenme seni kaçırır ya da istemediğin şeyleri zorla yapıp ailenle tehdit edebilir. Bunlar riskli işler. Kimseye güvenme böyle şeyleri kabul etti diye. Benden sana tavsiye.
Soran+1 yılDaha önce tehtit edildiğiöi felan biliyor ama bunu bilmesi yapmayacak demek değil çünkü bilen biri Bile tehtit etmişti. Hatta bu kişi tehtit edildiğimi. Bilen bilerek tehtit evden kişiyi bile biliyor. sence ev adresimi almak için mi konum istedi bu zor zamanlarında? Pff
Cevap sahibi+1 yılBen diyeceğimi dedim. Güvenme
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. İtem olsrak ilk ruh gömleği çıl
13 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet ediyorum.
Her gün 10 dakika ver işte
07 Yorumla
Soran+1 yılEve götürdü zorla
Soran+1 yılSonra baya çok şey yaptık hangi birini anlatayım çok deli birisi çıktı ama tek benle yapsaydı derken de bi yandan da korkuyorum
Soran+1 yılYok ya kapanmaz belli kelimeleri kullanmıyoz ki
+1 yılUlan hiç buluşma daha iyi be.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa beni caydırcak şeyler söyleme zaten fedakarlık yapan yapa uzaklaştım sanaldki sevgililermden. Hiç beni düşünmüyor ama her şeye olur tamam sen ne istersen diyor benden çıkarı var gibi zaten 4 gündür de sanaldan o tarz şeyler yaptık. Neden hiç buluşmamam daha iyi hiç iyi bir tarafı yok mu bu kişinin. Zaten rahat olmadıgım zamanlarda hiç iyi olmuyorum en ufak bir tehtit algılasam huzursuzluktan anın tadını çıkaramıyorum ama o bunu bilmiyoki sen bile biliyorsn şuanda mesela bak. Hadi güzel olsam neyse.
Soran+1 yılHatta bana sokakta şeyimi tutaraın ben de seninkini ellerim felan dedi ben de hangi sevgili yapıyır böyle dedim biz farklıyız dedi. Ben böyle şeyler yaşamadıgım için bana en çabuk şekilde yaşatmak için mi soruyosun bunu dedim evet dedi. Ama ben söyleyince evet dedi keşke sadce sorsaydım. Ama her teklifinin ardından hayır dediğimde tamam nası istersen sadce sordum diyor. yönü kötü tarafını örtüyor. Çümkü en sonunda ben ne dersem o oluyor zaten.
- +1 yıl
Sen malsın, o da sapığın teki. Tencere kapak ötesi bir şey bu
Soran+1 yılSlwkekwjjejejdjds
bence hic birsey yapma... olan sana olur
01 Yorumla
Soran+1 yılZorla eve götürdü
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar da ideal bir ilişki.
113 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Soran+1 yılBenim rahat olduğum günler olucak illaki zaten ama şimdilik anlayışla katlanıyo
- +1 yıl
Ne zaman olucak rahat olduğun günler eğer az kaldıysa bu şekilde hiçbir sorun olmaz
Soran+1 yılŞey aslında pek de rahat değil ama okullar açılınca felan okula gidiyom diye yanına gidebilirm dedim ona da 1 dönemde 5 gün devamsızlk hakkımız oluyor sanırm. Yoksa eskiden de okula gidiyom diye 1 kere çıkmıştım onu hemen fark etmişlerdi. Babam iş yerinden çıkıp sokaklarda beni aramış felan. Bi arkadaşıma gezicem demiştim anneme de hemen bugün okul yok teyze demiş annem sorar sormaz of ya. Bir daha o kıza nası güvencem ben kendi sevgilisi var tabi oh ailesi de iyi.
- +1 yıl
Sence de herşeyi tozpembe görmüyor musun bak kızım bu ilişki mevzularından çok çektim boşver sen bunu biliyorum bu heyecan hoşuna gidiyor ama 2 günlük adam için kredini harcama. İlerde daha mümkün biri çıkar karşına bu sefer senin şansın kalmaz. Hem daha okulların açılmasına çok yok mu yaa nasıl olacak ki
Soran+1 yıl@Beatricesama zaten sanaldan devam etmek için bile yok görüntülüsüydü anlığıydı hiç sevmediğim şeyler ben bunlardan aşor bıkmış olduğum için buluşmak ıstıyorm onun etkisi çok ama eğer buluştugumuz halde hala foto felan isterse gitgide soğucam ondan biz bu yolu seçtik çünkü benim
Soran+1 yılFoto atmayı sevmememden dolayı ayrıca fotolarda hep güzelim zaten bir kere de beni sanaldan beğendikten sonra da reelde yorumlayacak birine ihtiyacım var belki reelde de güzelimdir ama sırf bu dediğimi yaşamak için bile gitmek istiyorum.
Soran+1 yılAma o seni yemeye gelıyorum felan diyor ona da okeyim zaten ama gözüm kör ise de bu şekilde açılcak belki ben kredimi harcamıcam bi kredi oluşturcam kendime. Erkekleri hiç istemezdim ama belki bundan sonra istemeye başlarım ve enerjim yerine gelir diye düşünüyorum. Her şeyi takıyorum diye sanaldan insanlarla değişikşeuler yaptım yine o dönemdeyim gibi hissediyorum yine takıntılıyım ve bıktm ama bu sefer reelde denemek istiyorum ama bu gidişle 5-6 kere ayrılmış aldatılmış tarzı ilişkiler yaşamış insanlar gibi olmak istemiyorum. Şuanda karşıma çıkabilecek en iyi kişi benimle buluşan birisi ve tüm bu zorluklarımı anlayışla karşılayan birisi olurdı bunların hepsi de onda var fakat
Soran+1 yılBana kötü anlamda bakıp bakmamasını bile pek önemsemiyorum.
- +1 yıl
Yok ben kredi derken aileni kastediyorum. Düşünsene yolda tesadüfen bir tanıdık sizi gördü mesela ya da okulu astın diyelim öğrendiler napcan. Başka şansın kalmaz bu sefer bırak sana olan güvenlerini kazan
Soran+1 yıl@Beatricesama toz pembe görüyorum evet ama o da toz pembeme toz ekleyip duruyor söylediğim şeyler üzerinden aynı şeyleri söyleyip manipüle ediyor ben bunlarn farkında olduğum için şüpheye düşüyorum ama hiçbir şey düşünmeden yapasım da var çünkü 10 dakka zaten fakat 10 dk olmasına çekiniyorm çocuk açısndan
Soran+1 yılHiç buluşmasam da olur ama gaza getiriyor. Öneri olarak sunduğu şeyleri tamam tamam sordum sadce dediği huyunu bile şu günlerde bıraktı gibime geliyor. Israrlar başladı gibi. İlerde daha kötü olursa diye korkuyorum ben bunların farkındaym pek komşularla ilişkimiz yok beni aileme şikayet edecek de yok tanıyanımız da az 25 yıldır aynı yerde oturmamıza rağmen. Ailem hala her şey bitmedi diyor ama bana izin vermedikleri sürece bir şeylere bitse ne olucak ortada ne var yani sadece bu hala seviyoruzu andıran laflar var. Sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşın doğum günü var de
03 Yorumla
Soran+1 yılOna da izin vermezler artık eskiden olsa olurdu ama şu an durumum çok kötü
Cevap sahibi+1 yılO zaman kızlarla buluşacağız de çok geçe kalmam de
Soran+1 yılBir kere hayır derlerse bu sefer bakkal deyince de inanmaz o da elimden gider
Ne yaşıyorsunuz olum siz 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaha beni sevmek için her şeye tamam diyodu buluşunca nası değişti ama üffff ama hala konuşuyorum
Sevişecek misiniz?
08 Yorumla
Soran+1 yılEve götürdü beni zorla
Soran+1 yılYapmam dedim dedim hepsini yaptırdı ama en çok istemediğimi iyi ki yapmadı
Soran+1 yılDeğilim bakire falan ama bşlnca elmle oynmya devam ettim sonra altmı peçeteyle sildim korkuyorm bişey olur mu
Soran+1 yılİstek attım
+1 yılAyak üstü aşk.
Ayak üstü...01 Yorumla
Soran+1 yılEve götürdü zorla
+1 yılBiraz oynaş 55 eve dön
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıcaz bir de sanaldan tanıştık ya güven sorunum var reel görünce böyle bi silkelenicem kendime gelicem daha da güvenmeye başlıcam o açıdan buluşmamız gerek çünkü daha büyük hayallerimizi benim bu koşullarda yapabilmemiz için önemli olan benim kararlarım ve onun da uyması oluyor artık bu kararlara
- +1 yıl
Vallahi ben sana kendimden örnek vereyim biraz Facebook'ta tanıştım bir kız vardı ve biz buluştuk Buluştuğumuz gün de yattık
- +1 yıl
Zaten amaç yüzde doksandokuz o iş için buluşmak
- +1 yıl
Yaş kaç senin 12 mu 14 mu 16 mu
Soran+1 yılEvet o iş için buluşcaz biz de ama doğruyu söylemiyor ona sinir oluyorum. Zaten direkt böyle yatalın demesini istemezdim demedi de zaten ama ben artık söyle gerçek amacını dediğimde bile söylemiyorsa ben nası güveneyim şimdi bu kişiye. Orda hata yapıyor bence.
- +1 yıl
Sen bir özele gel bakayım ben sana anlatacağım her şeyi
Soran+1 yılBenim imkanım olsa bunlarla uğraşmam zaten ben de ilk gün yatarım hatta 2 ay sabret daha güzel olucak dedim ve şuanda ciddi ciddi buluşcaz neden böyle oldu ben istediğim şeyleri ona güzelce söylememe rağmen?
Soran+1 yılUzun süredir yoklukta miymiş demek acaba ya yoksa benle sanaldan daha heyecanlı konuşabilmesini için mı sence. Zaten sanalda ben ona girme dediği yere felan girdim diye buluşalım dedi söz felan alcakmış benden.
- +1 yıl
Yaz bana yaz burada detay verme
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bekliyorum hadi
Sacma
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olmayanı nasıl oluyor anlatır misn bida öyle yapim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık ya cidden
021 Yorumla
Soran+1 yılZorla eve götürdü ama sevdim temiz olmasam da daha da ilerisini yaprız sonra dedi
Cevap sahibi+1 yılZorlama varsa taciz o zaman belli ki temiz olmasam derken?
Soran+1 yılHayır ikna eder gibi hadi hadi dedi ben de haır hayır dedi öyle diye diye gittik ya önceden nası istersen o dedi gidince de fırsatı değerlendirelim demeye başladı.
Soran+1 yılTüylerim vardı hep ya offf çok utandım felandedim söylesen alırdım dedimbişe olmaz eşitiz dedi sence hakaret mı bu
Cevap sahibi+1 yılBöyle biriyle hiç konuşmamalıydın amacı belli gibi şu boş şeylerden kurtulmalısın. Sevgi gözü köreltebiliyor.
Soran+1 yılAmacı belli ama tek erkek o olcak miş hayatmda
Cevap sahibi+1 yılNereden belli bu?
Soran+1 yılYa şu an çalışıuo işe gitti
Soran+1 yılDaha konuşmadık konuşsak anlıcam onu
Cevap sahibi+1 yılNiye bu sevgili işlerine flört işlerine giriyorsun?
Soran+1 yılOlan bana oluyor cidden ya bide tehtit ediyor beni kaybedersin felan diyor ama ben onu takip edebiliyor muyum sanki sevmesini istiyorum beni
Cevap sahibi+1 yılSorun o da değil yani herhangi biriyle bu işlere girmene gerek yok
Soran+1 yılBoşuna rezil mı ettim kendimi tüylütüylü benim tek amacım kabul edilmek
Cevap sahibi+1 yılEvet boş işler yapmışsın
Soran+1 yılAramızda sevgi artmışolsn lğtfen
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılTabi olur
Soran+1 yılÇıkar mısın gizliden
Cevap sahibi+1 yılNasıl çıkacağımı bilmiyorum. MachineS_ hesabım bu
Soran+1 yılÜç nokta var attıgın ilk mesajın orda ona baş gizliden çık yaz sonra zaten tekrar gizli yaparsın ben mesaj atınca
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka m
05 Yorumla
Soran+1 yılYo niye
- +1 yıl
Cok hızlı güvenme
Soran+1 yılHaklısın ama benim için geliyor olması bile çok güzel değil mi?
Soran+1 yılİş yerine de hastane randevum geç diye söylemiş ordaki iş verenleri anlayışlı olmamasına rağmen.
- +1 yıl
Bebce inanma ona ben olsam buluşmam senin açından üzüldüm
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne