Sürekli geç yazıyordu gün de bir iki mesaj dışına çıkamıyorduk ve sürekli her gün yazmamı söyleyip böyle yapıyordu erkek ama arkadaşız aramızda bir şey yok ama yarim gün bazen 6 7 saat yazmadığı oluyordu sürekli mi isi var sürekli mi uyuyor en sonunda resti çektim başlarım böyle düzene
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi yapmışsın. o yazsın sana... senden beklemesin.. veya adam gibi cevap versin. vermiyorsa da baksın işine..
030 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlık bu mu yani ben böyle yapınca kendimi ergen gibi hissediyorum ama yapmayınca s@lak gibi hayor yani zaten günde az bir şey konuşuyoruz belki 5 6 mesaj kadar bir de diyor konuşuyoruz yazıyorsun evet ama cevap verme süren asırlar sonra uzaklaşmak da istemiyorum seviyorum iyi bir insan ama çok kiriliyorum
- +1 yıl
seni mutlu , güvende, huzurlu hissettiren, seni yalnız bırakmayan , sana her daim yeterli ilgiyi gösteren. kuyunu kazmayan , üzmeyen, hakaret etmeyen , zor gününde yanında olan , seni terk etmeyen , seni bir insan olarak da kadın olarak da istismar etmeye kalkışmayan , yatağa atmaya kalkışmayan , iyi niyetini suistimal etmeyen insanlar sana değer veren insanlardır. şu an karşındaki insan bu tavrıyla seni üzüyor ve değersiz hissettiriyor.. zaten sana değer vermediği çok ortada.. veya en azından yeteri kadar değer vermediği diyelim..
- +1 yıl
bir erkek sana gerçekten değer verdiğinde, sana kendini prenses gibi hissettirir.. sana bu şekilde davranır.. ve seni bırakmaz.. tüm ilgisi senin üzerindedir.. sen sen diye delirir resmen.. sürekli arar sorar yazar.. ve seni asla yatağa atmaya çalışmaz.. ve seni terk etmez , hakaret etmez, dövmez, aldatmaz.. ve ne yapar eder, seninle evlenemeyecek diye ödü patlar ve ailenden ister ve alır seni bir şekilde...
- +1 yıl
ara sıra yazışırsınız anlarım.. olabilir.. ama hem bana yaz deyip , iplememesi.. ve dönüş de yapmaması hoş değil.. benim de kız arkadaşlarım var.. o yazar.. ben görünce müsait olduğumda dönüş yaparım.. iş yerindeysem de akşam dönerim mutlaka.. veya ben ona yazarım, o uygun olduğunda döner bana.. ki çalışan kesimdir hemen hepsi.. hepimiz diyeyim veya.. geç dönmesi normaldir.. ama görünce mutlaka döneriz.. ama ben kimseye bana sürekli yaz deyip de yazdığında cevpsız bırakmam.. bu ayıptır.. karşımdakini aptal yerine koymaktır bu çünkü.
- +1 yıl
Valla sürekli yaz diyor evet aynen ve gece yatmıyor gündüz uyuyorum diuo r ama bir insan akşam 6 ya kadar da yatmaz ki hadi yat ama bir şey söyle bana yaz diyorsun ama gün de bir kaç kelime dışına çıkamıyoruz napıyorsun şöyle böyle sonra bir iki makara bitti ben bunu istemiyorum arkadaşsak ya ne bileyim erkeenlerin kafası ayrı mi çalışır anlamıyorum cubku sanal olan başka arkadaşlar dahaa var kız onunla het gün bir konu hakkında tartışabiliyoruz ya da birbirimize destek olabiliyoruz onu geçtim yani akşama kadar yazmıyor geliyor yazıyor yine 1 2 saatte bir yazıyor böyle yani olmaz ki dün mesela söyledim hemen telaş yaptı aradi yani illaa birinin kıymetini anlamak için onu kaybetmek mi lazım mesela mesafeli olunca şey yapınca bakıyorum daha ilgili dikkatli karşındaki insan tam tersi şekilde şekile girince umursamıyor niye böyleler anlamıyorum
- +1 yıl
evet bir nevi öyle diyebiliriz.. ama önemli olan elinin altındayken kıymet bilmektir.. ben halen seni çok da önemsemediğini düşünüyorum.. veya yapı olarak hımbıl birisi.. yani kendisi gevşek.. sen tepki verince paldır küldür seni araması falan.. ne gerek vardı bunların olmasına? kendisi düzenli yazsa veya arasa bunlar hiç olmayacaktı. bilmiyorum.. ona net bir sarı kart gösterirsen belki toparlanır.. onu sağlam bir silkele bence.. çünkü bu şekilde devam etmemeli.. yani hoş değil.. öte yandan sen tepki verince de önemsiyor panikleyip arıyor.. böyle olmamalı işte.. çocuk belki kötü nietli değil ama çok gevşek.. ama bu da bir bahane değil. sonuçta sen üzülüyorsan , bizi bağlayan şey budur.. sen üzülmeyeceksin.. o zaman tamam.. ama üzülüyorsan, o zaman bu çözülmesi gereken bir problemdir.. onun biraz ciddi şekilde kulağını çek bence..
- +1 yıl
Elinize sağlık uzunca yazmışsınız uğraşmışsınız çoktandır konuşuyoruz biz dediklerinize harfiyen katılıyorum gevşek değil ama umursamaz olabilir hani erkeklerde şey varya bir zaman sonra nasılsa gitmiyor duruyor rahat olurum kafası onun gibi bir şey olabilir ben de hata yaptım biraz daha net tavır sergilemedim ona karşı bugün az konuştuk bu sefer görüldü atmamı bahane etti vs vs derken hani tribe triple karşılık verecek bende s*lak gibi tamam deyip geçmedim hemen yelkenler suya indi ya da konuşmamak için bahane arıyorsun dedi bende yok dedim asıl tam tersi dedim ama mesela yine aynısını yaptı 10 dan şu saate kadar yazmadı 4 saat oldu yani bilmiyorum bende mi bir sorun var ne yapmam lazım
- +1 yıl
sürekli yazıp ne olur cevap ver diye bekleyen taraf olma.. onu silkele.. ben bütün gün senin cevap vermeni bekleyemem aptal gibi.. bana yaz diyorsan, zamanında cevap vermeyi de bileceksin. . ve sadece benden beklemeyeceksin.. bu yaptığın saygısızlık ve karşındaki insanı önemsememektir diyeceksin.. ve kendini biraz çekeceksin.. yazmayı iyice azaltacaksın.. o yazdığında sen de saatler sonra cevap vereceksin.. ah pardon diyeceksin uyuyordum.. karşı tarafın , kendisinin sana yaptığı şeyin aynısını yaşamasını sağlayacaksın.. ki hatasını anlasın..
- +1 yıl
Aynen öyle yapicam ama belli etmeden vee haberim yokmuş gibi davranicsm yoksa kendini yırtmakla olmiyor anlaşıldı o yüzden 2 3 4 5 saat cevap vermicem vee hiç bir seu demeden isterse soğusun konuşmasın umrumda değil yaa birde ben böyle durumlarda genellikle sucu kendinde arayan tarafım ama size de anlattım böyle oluyor yani benim burda bir suçum yok
- +1 yıl
sen yazmayınca senden uzaklaşacak insan , hiç durmasın yanında.. o yazmayınca sen uzaklaştın mı ondan? hayır.. üzüldün ve tepki gösterdin.. o uzaklaşacak mı.. hiç durmasın.. işte anlarsın o zaman ne kadar değerli olduğunu.. ha, iyi ayarla.. anlamasnı sağla hatasını.. amacın uzaklaştırmak değil sonuçta.. ona göre ayarla.. bir ara de mesela.. tepki verirse falan.. gördün mü senin bna yaptığın şey insanı nasıl etkiliyormuş? .. anlar o zaman belki. .
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılYahu egosunu tatmin ediyo seninle. Koy gtüne gitsin
010 Yorumla- +1 yıl
Ee yazmıyor işte sana da gelip hergün yaz diyor))
Karakterini incelesen bunun büyük bi ihtimalle yüksek bencillik vardır.
Ne işi var sanki cmhurbaşkanıyla toplantılar mı?
Yazar yazmak isteyen insan. İletişimi koparmak istiyorsa da gelip gidip sen yaz demez.
O'nun olay; ben yazmayım bana yazsınlar, ben gitmeyim bana gelsinler,
Öyle egoist ve kibirli kişiler ilgiyi çekip geri adım atarlar ki hep karşısındaki O'na gitsin. - +1 yıl
Ben mi gerçekleri göremiyorum yoksa anlamıyorum yaa gün de zaten 5 6 7 mesaj kadar konuşuyoruz bitti tamam sevgili değiliz arkadaşız ama o zaman her gün yaz demesin demi bana yaz diyor yazıyorum ama kendisi saatlerce yazmıyor anlamıyorum hiç mi nete girmiyor ve mesaj atarken neti açık oluyor yani 2 tik oluyor ne zaman yazsam anlamadım gerçekten yaa dün açıklama yaptı kendini açıkladı dedim acaba ben mi fazla şey yapıyorum insan bazen gerçeği göremez yaa öyle bir şey ama o kadar çok oluyor ki insan kendini s*lak hissediyor
- +1 yıl
Ya işte söylediğim gibi. Peşinde dolanacaksın O'nun. Kızcaksın arada bir açıklama yapacak. Elinde tutacak seni...
Prim vermeyin böyle kekolara - +1 yıl
O kadar da kötü olabilir mi yaa neden elinde tutmaya çalışır bir insan anlamıyorum gerçekten yaa ben o kadar kötü oluğunu sanmıyorum ya da bana öyle geliyor şimdi de diyor ki sen konuşmak için böyle yapıyorsun galiba yazmam o zaman deyip üste çıkmak istiyor şeytan diyor de yazmazsan yazma ama
- +1 yıl
İster işte fazla mal göz çıkarmaz hesabı takılıyodur. Hiç sallama O'nu önündeki maçlara bak
+1 yılEline sağlık, tabi meşguller aynı anda çoğul yazmakta zorlanıyorlar
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. 2 gün sonrada pişman olma da 😄 sende ona aynı şekil karşılık verseydin 😬
033 YorumlaÇok yakın arkadaşım ile de böyle bittim kendine zarar vermekten başka bir şey değil hep kötü hissediyorsun bu yellozlar yüzünden
02 YorumlaCansın bende şeyleri hiç sevmem
016 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende onu diyorum bu nasıl arkadaşlık böyle biz seninle gün içinde dertlesemeyeceksek konuşmayacaksak ne önemi var arkadaşlığın akşama kadar uyur mu bir insan 6 ya kadar tamam uyusun hadi tamam ama insan yatıyorum vs der ya da geldin mi akşam da yazsın demi bir mesaj atıp 1 2 saat ortadan kaybolmaz zaten konuşamıyoruz en azından böyle yaoma akşam konuşalım demi gece bile mesaj attığımda geç dönüyor gece uyumaadığı halde bu nasıl bir arkadaşlık
- +1 yıl
Yani yaa illa erken dönmek için flört mü olmak lazım yaa bu nasik bir saçmalık böyle o zaman benimle niye konuşuyorsun arkadaşlık dediğin şey sohbet etmek dertlenmek değil mi zaten yazsa da goy goy yapıyoruz bitiyor bir kaç mesaj bitti ne yani bu benimde sanak arkadaşlarım var erkeklerde farklı mi oluyor anlamıyorum ki ben
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım