Canı istediğinde arayan istemediğinde mesaj bile atmayan arayınca açmayan bir sevgilim var.Ben trip atsam da saçmalamış oluyormuşum öyleymiş onda hiç suç yokmuş.
Ne yapılırsa bu sevgili yola getirilir.
Ne yapılırsa bu sevgili yola getirilir.
Bitirmeden önce ona ders ver biraz kıskandır. Sende arama sorma arada ara canım ciicm de. sonra yıne arama bakalım seni merak edecek kıskanacak mı. Kızlar kıskanınca fena yapışır..
Sonra o seni aramay falan başlayınca sen oralı orma aglayınca zırlayınca vur tekmeyi
asıl niyetim bitirmek değil aslında devam etmek hocam ama çok sorumsuz.ben birkaç gün aramazsam napıyorsun gibi uyduruk bi mesajla geri dönüyo o zaman ne yapmalıyım.
sende geç mesaj ver ona.. Bırak seni merak etsin. Eğleniyorum coşuyorum imajı ver
mesela dışarıdayım yazıp bırakmak gibi mi.
hımm öyle şeyler işte cafedeyiz falan filan.
işe yarar mı
yani en azından şu durum değişir mi belki bitse daha iyi olacak ama buna cesaretim yok dönsün iyi olsun istiyorum ama olmuyor.
yanii bitirmek daha iyi tabii.. ne üzüyorsun kendini bak sende böyle davran bakalım o ne yapacak.. Bu arada sende soğut kendini. O kimde onun için kendini hırpalıyorsun..dene olmadı ayrıl. geç yaz yazınca hep eğlendiğini yaz.. Sakın acıklı acıklı şeyler yazma.. Eğlenmiyorsan bile hep eğleniyorum diye denizdeyim havuzdayım parideyim oradayım buradayımm hayat güzel vs
hep acıklı yazıyordum bugüne akdar artık yazmıcam dediğini tutucam.böyle olmuyor çünkü gerçekten çok yıpranıyorum
evet canım acıklı yazdıkça olmaz o iş .. sakın yapma arasa bile senin neşeli olsun olmasanda olsun hep meşgul adam profili çiz. Bu arada kendinide soğut bak dışarıda bir sürü kız var hem sevgilin olmasa belki daha mutlu olursun boşuna sırtına yük bindirme..
bilmiyorum gerçekten ben duygularımı gerçekleri yazıyorum gerçekten acı çekiyorum ama o her söylendiğimde inatla zeytinyağ gibi üste çıkıyo
yapma işte öyle biraz kendini sev o kimde kendini ona ezdiryorsun. Dediklerimi yap .
Trip atmaktan ziyade,insan yerine koyma bakalım bir,ardından nazikce kapıyı göster -yerini bi bilsin-,sonra al kahveni balkonda keyif yap.
Törpülettirecek kadar uzun değil ömür..
işte bunu ypamak lazım tam olarak. bir erkek çok severken nasıl bu hale getiriliyor uygulamalı örnek .
de ben bunu yapabilecek miyim. O konuştuğunda eriyiveriyor su koyveriyorum hemen.
Kendileri kaybediyorlar boşversene.. Sen varken başkalarına mavi boncuk dağıtıyorsa hele birde ;) Salaklığın cinsiyeti yok deniyor buduruma.
İradeli olman lazım, sigarayı bırakmak gibi düşün.Gökyüzüne yakın yerlere çıkardığın o balonu aşağıya indirmek için sadece küçük bir toplu iğneye ihtiyacın var.Bunu şimdi sen yapmazsan,bir zaman sonra direkt kafana düşüyor.Hem erimeden buz tutamazsın..
Tutarlı ol ve daha fazla seni yormasına izin verme..
aynısını yap. hatta fazlasını. aradığında hiç açma teli 1 hafta kadar. sonra kedi gibi gelir kapına
fena bir fikir değil işe yarar mı sence.yoksa bitirir gider mi.
gerçi bitse de en azından bir sonuca kavuşmuş olacağız.
valla kardeşim bn ne akdar arasam mesaj atsam da o sitemedikçe konuşulmuyor görüşülmüyor.Akşam eve gelindiğinde sevilen bir kedi gibi hissediyorum kendimi.Keyfi yerine gelirse arıyo hazret
Cevap
2Cevap
Baştan ağırlığını koymamışsın, almış sazı eline çalıyor.. Ciddi ve kesin kararlı bir şekilde uyarmalısın, yola gelirse ne ala, ama gelmezse sıkıntılı durum..
sanırım öyle bu ilişki biterse heralde en hayırlısı olacak.
ne kadar sevsem de istesem de artık bu duyarsızlığı sorumsuzluğu sıktı.sabahtan beridir 1 mesaj atamadı hanımefendi sanki çalışıyormuş gibi.
şu an bitirsem haklı benim değil mi.
Tabiki sensin. Şu saat olmuş ses vermiyorsa, ve bu hergün böyleyse, bugüne mahsus değilse, seni vurdum duymaz tavırlarla sallıyorsa kaba tabirle, saygısı yoksa tabii ki sensin haklı olan.. Ama öncelikle oturup konuşmalısın, hatasını yüzüne vurmalı bir şans vermelisin ona, belki kurtuluşu, düzelme şansı vardır, hemen kestirip atma, konuş önce..
yok yüzüne vurdum mesajlarla aramıyorsun sormuyorsun diye yüz türlü herşey
sonunda yine ne saçmaladın ya yazdı
saygısı da yok.
Tavır, davranış edasını, san aolan saygısını ancak sen bilebilirsin hareketlerinden, konuşma tarzından. Eğer bunlar olumsuz yöndeyse, saygı sıfırsa, ne diyebilirim ki, düzelmeye niyeti yoksa, sen de her gün buraya soru açarsın olan sana olur, ona hiç birşey olmaz..Kafanı güzelce dinle, kalbine sor nasıl bir ilişki istiyorsun, ona göre ölç tart ve karar ver.. Bittikten sonra'' olsaydıda bu şekilde devam etseydik'' diyeceksen hiç bulaşma devam et böyle, çok iyi düşün!..
böyle devam edemez ama tek düşüncem acaba zamanla düzelir mi şu an taktığım konular var diyo mesela bunlar geçer mi geçerse düzelir mi.
3ay
3 aydır bu böylemi, yoksa yeni yeni, kendince bir takım sorunlar yüzünden mi bu şekil kafa karışıklığından bu hale geldi? Baştan beridir böyleyse sorun var demektir zor düzelmesi, yine konuşulurda, ama sonradan böyle olduysa, sıkıntıları varda böyleyse, yine konuşulup sende anlayış göstererek üstesinden gelebilirsiniz..
ilk başta böyle değildi ama gelişen zamanla böyle oldu sorunu nedir diye sorarsan kilolarına takıyormuş ama her gün arkadaşlarıyla gezmeyi tozmayı biliyor hanımefendi.
Sorun şuncacık şeyse, çok üzgünüm ama bitmesi daha sağlıklı senin açından.. Fazla ödün vermişsin, kendini fazla önemsemiş anlaşılan.. Bir ilişkide saygı yoksa o ilişkiyi kaldır çöpe at artık hiçbirşey olmaz o ilişkiden..Sana saygısı olsaydı seni bu duygulara salmaz, lafını sayar ona göre davranırdı.. Hayırlısı olsun ama sen mantıklı olanı yap yine de..
gidişat o yönde.bilmiyorum söylendiğimde gibi z.yağ gibi üste çıkıyo sanki günlerce susması normalmiş gibi.
sabahtan beri yazmamasının sebebi hasta olmasıymış.öyle diyo
öyle yapicim
sen hiç bir şey yapma,arama.trip atıp saçmalayan o olsun.aynı lafı ona yapıştır.
trip attma fakat tepki ver.
tepki veriyorum ya sen niye böyle davranıyorsun ben böyle davranmanı hak edecek ne yapıyordum diyorum da. ııh hiç oralı bile olmuyor.
Unutularak,takmayarak yola getirilebilir.
etkiye tepki ver eminim birşeyler değişecektir
veriyorum ya ne saçmaladın yine ya diyo :D
yani o susarak gayet normal bişi yapıyormuş gibi davranıyor.Düşünüyor.Ve bunu sık sık yapıyor.
böyle yaptım mı 1-2 gün sonra napıyorsun iyimisin gibi uyduruk bi mesaj geliyo sonra bende mal gibi konuşmaya başlıyorum.
ben henüz soğumadım ama gönül karnemde kocaman bir eksi kazındı.
haha yıkılmaz mı ya çokta fifi dicektir.aramadın diye bozuk açalan bana saçmaladın diyen hatun buna mı kırılcak.
tınlama bak nasıl yola gelio
sen trip atsanda, bıraksanda haklısın kardes
getirilemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar