2 yildir evliyim. Bir cocugumuz var. ben 28 yaşindayim, işsizim. Eşim 24 yaşinda bu yil avukat olmayi başardi.
Eşimle geçenlerde konuştum sordum hayat kadini ile buluşabilirmiyim diye. Ve o bana izin verdi. "Nasil olsa erkekler hep aldatiyor, bari arkamdan aldatma olmaz. Ben izin veriyorum dedi ve istediğin zaman gidebilirsin diyor." Ben şahsen memnunum, niye derseniz, "beni aldatdin" diyemez cünkü kendisi izin verdi. Hastalik kapsam bile "sen biliyordun hayat kadinlari ile buluştuğumu..." diyebilirim yani ayrilik riski yok.
Siz bu konu hakkinda ne diyorsunuz fikriniz nedir?
Eşimle geçenlerde konuştum sordum hayat kadini ile buluşabilirmiyim diye. Ve o bana izin verdi. "Nasil olsa erkekler hep aldatiyor, bari arkamdan aldatma olmaz. Ben izin veriyorum dedi ve istediğin zaman gidebilirsin diyor." Ben şahsen memnunum, niye derseniz, "beni aldatdin" diyemez cünkü kendisi izin verdi. Hastalik kapsam bile "sen biliyordun hayat kadinlari ile buluştuğumu..." diyebilirim yani ayrilik riski yok.
Siz bu konu hakkinda ne diyorsunuz fikriniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyida işte yaptığın pisliği anlayışla karşılayan Geniş KAFALI bir karıya sahipsin mutlu ol işte hayatın tadını çıkar
Kendime bir şey yazma, görmezden gel diyorum ama şöyle sorular görünce gerçekten deliyorum. Ama duygularımı yine de ifade edeceğim."Ne kadar utanmaz ve karaktersiz bir insansınız, gerçekten midemi bulandırdınız."
bu hikaye tam. olmamis calis biraz daha
Gülelim mi? Ağlayalım mı?
Bence mantikli... erkekler aldatir. Bu şekilde aldatilamiyorsun. Yani ayrilma tehlikesi ortadan kalkiyor.
Ya o sana komşumuza gidebilir miyim derse
Sadece bana serbest. O şekil anlaştik.
Bence pek şey yapma knk bu rahatın sonunda yıkılabilirsin dikkat et
2gün önce gittim. Hallettim işimi , sorun olmadi. Ayda bi giderim belki. Kari da kontrol ediyor yani izinli gidiyorum gidersem.
Yok sana demiyorum ya karın gider birine sana söylemezse sen zaten yapıyın çalışmıyonda kadın çalışıyo ben olsam bak tamamen dürüst konuşuyorum amacım siniri etmek değil objektif sana saygı ve sadakat duymam kanka ne yalan söliyim
Eşinin yerinde olsam yani
Cocugun babasiyim. Birşey olma ihtimali küçüktür. Ve ben dedim ki, o izin vermesse gitmem. Ancak izin ile giderim. Yani aldatma falan söz konusu değil
O da annesi aldatma demiyorum ama bilemedim bence çok abartma sen bunu knk ne olucağı belli olmaz kadınlar tehlikelidir hele avukat diyısun 10 kat daha tehlikeli olabilir tabi tanımıyorum ds
Ben herhangi bi tehlike göremiyorum. Kendisi zaten izin veriyor. Arkasindan dolaplar çevirmiyorum
Sana şahit olduğum bir olayı anlatayım mı
Buyur.
Benim çift kircılarım vardı ikisinin durumu da pek yoktu ams dünya iyisiydiler oğlan bi dükkan işletmeye çalışıyodu ama yapamıyordu pek çalışkan değildi sonra ben kadına bi iş buldum fabrikada çevirmenlik işi neyse kadın para kazanmaya başladı iki tane de çocukları var ordan adamın biri kadına yürümüş baya bi senin kocan seni hak eymiyor falan felan sen daha iyisine layıksın kadında haklısın demiş adamı evden attı kirayı ben ödüyom diye sevgilisini getirdi eve sonra bende onları attım o ayrı boşandılar falan çocuklar oğlanda kaldı falan öyle yani
Olabilir. Biz birbirimizi seviyoruz. Ve nerden baksan 1 milyon tl param var banka hesabimda. Yani etliyim ben. Hollandadan da emekliyim, 1800 euro sabit maaşim var. Hastaliktan aliyorum.
İyi o zaman güzel senin adına sevindim
Tebrik mi etmemizi bekliyorsun
işsizken bunu yapmak apayrı ironi ve troll
Atta ufak at lan bari
Teşekküre C…. Mesaj olarak teşekkür edeyim dedim ama kapalıymış
Ister inan ister inanma. Gerçekleri anlatiyorum.
Bu soruyu kaçıncı kez sordunn
İğ rençsiniz
Kim ve neden?
Böyle bir şey olamaz eşin yetmiyor mu ne saçma çocuğun var senin ter bi yesiz mahlukat
2 yil sonra bunaldim. Hep ayni kari zor. Erkekler dayanmasi zor.
Nasıl zor her şey cinsellik mi sence
Aşk ilişkiyi sürdürüyor senin amaç cinsellikmiş o çocuğa üzülüyorum böyleyse ne bo kuma evlendin
Bir erkek için tek kadin zor gercekten. Insan ara sira değısıklık istiyr. 2 yil sonra bunalim başladi sordum soruYu ve şansima izin verdi eşim. Yoksa iyi bir babayim ben
Senin karakterin mi var baba olacaksın kalitesiz insan.
Bulusma
Aldatılıyorsun😈
Aynısını ben yazacaktım.
😊
Sende buna inandın mı
Seni de tebrik ediyorum ama
Inandim gibi yaptim
Oda iyi ama çok saçma be
Niye? Eşim hep evde , telefonuna bile girebiliyorum, evimdede cameralar var.
@Yineyenidenden gardaş yalan soyleme sebebim yok ki. Gercekten boyle.
Bbg evi gibi o ne öyle :D
Evde mi yapar yapan 😅
Kral bu anlattığın sana az da olsa mantıklı geliyorsa bir şey demiyorum
Eğer bu dediği doğruysa ben kadın olsam evde yaparım ne olcak ki
Kamera koydurmuş ya ondan dedim
4 tane camera var. 1.5 aya kadar geriye bakabiliyorsun. Genelde kadinlar evinde aldattir.
Berkan ne karını ne de kadınları tanıyorsun
Hayalinde olabilir tabi böyle şeyler hatta hayalinde evli bile olabilir arkadaş :d
aynen evinde 😅
Trol soruna ve sana gule güle
2 hayırla mı uğurluyoruz :)
@drejkano27 derken?
@Yineyenidenden hayal değil gerçek.
3 hayır var gibi😅❌❌❌
Bende hayır diyorum ve seni uğurlamadan ben gidiyorum
Ben genelde pembelere kızıyordum çok trol var diye ama bu mavilere yakışmadı be inandırıcılığı bile yok ki
@Yineyenidenden yalan söyleyen kardeşim olsun mi?
Pembik mavik değişmiyor millet kafayı yemiş kafayı yiyen buraya çatıyor 😅
Ya tamam eğleniyoruz ama seviye bu kadar da düşürülmez ki
insan olmayan kocasını karısını bile örnek vermez akilli olan tabiki😂
Hayaller işte ne yapcan adamın evlilik hayaline bak ya evlenirse :)
@Yineyenidenden aga ben şu an evliyim bak inanmassan bebeğimizin ayaklarini gösteririm whatsapp videodan.
kurgulu film !! gibi aw😅
Hadi evli ol kral ama böyle bir evlilik çok ütopik bu yazdıkların sana inandırıcı geliyor mu
kral nedir bu şaklaban olsa gerek..
@Yineyenidenden ben sadece yaşadiğimi anlatiyorum. Iki gün önçe ilk kez evli olarak oru. spuya gittim ve işimi hallettim. Eşim herhangi bi sorun çikartmadi.
Hitap sadece ya yoksa kimse krallık değil :)
Mesajın kapalı oradan yazacaktım inanmadım ama yine de mi acaba dedim kendi kendime?
@Yineyenidenden birşey daha diyim sana. Banka hesabimda 1 milyon tlnin üzerinde param var. Ve üstelik Hollandadan emekliyim hastaliktan aliyorum 1800 euro sabit maaş her ay.
Takip atıcam konuşalım ilginç olmaya başladı bu olay
Seninlede tanıyabiliriz bu arada bence 😉
Trol