Merhabaaa! Biraz gergin hissettiğim bir başlık ve biliyorum birçok farklı görüş olacak o yüzden derin bir nefes alıp başluyorum.
Şöyle ki ben şu an 26 yaşında bir kadınım. 20li yaşlarımın başında yaşıtım bir erkekle tanıştım ve 3 sene beraberdik. Benim için duygusal bağlılığın çok yüksek olduğu bir ilişkiydi. İnanılmaz derecede seviyordum ve gözüm ondan başkasını görmüyordu. Fakat sevgilimin bana davranışları bazen kaba olabiliyordu ve hayattan beklentilerimiz olsun birbirimizden bekletilerimiz olsun çok farklıydı ve bu farklılıklar bir yerden sonra ortak bir gelecek görünmediği için iyice yoruyor. Ben de 3 yılın ardından ayrılma kararı aldım ikimiz içinde. Çünkü o da potansiyelini çıkaramıyor ilişki içinde ben de öyle. İkimizinde ilk ciddi bir ilişki deneyimiydi ve birbirimize çok şey öğrettik ama hala seviyor olsam da benim için mantıklı bir ilişki değildi artık.
Ayrılık sonrası 5 ay hiç kimseyle konuşmadım ve acaba tekrar beraber olur muyuz diye düşünerek ve ağlayarak geçirdim. O sırada konuşuyorduk ve o da beni özlediğinden, sevdiğinden bahsediyordu sanki tekrar devam edebilecek gibiydik daha iyi şekilde. Sonra öğrendim ki eski sevgilim meğersem birçok kişiyle takılıyor (cinsel birliktelik) ve konuşuyormuş o sıralarda ve beni cepte tutuyormuş veya tam tersi anlam veremediğim bir durum. Ben bunu öğrenince sinirlendim ve flört uygulaması indirip birkaç kişiyle takıldım ama bunlar beni daha huzursuz etmekten başka bir şey yapmadı ve kimseyle tek gecelik veya fb tarzı bir ilişki yürütmek istemediğime karar verdim.
Sonra yalnızlıktan sıkılıp biriyle yüzeysel ama tek eşli bir ilişkilenme yaşadım ama o da meğersem başkalarıyla da takılıyormuş ve görüşmeyi kestim. Şu an uzun zamandır kimseyle takılmıyorum. Oysa tek istediğim tek eşli bir ilişkilenme türü. Bu arada ben ciddi bir ilişkiye hazır bir insan değilim şu anda ama birini sevmek ve onunla ilgilenmek de istiyorum. Tabii bu ilgiyi kocama vermek daha çok isterim ama şu an hala eski sevgilimden kalan hasarı atlatabilmiş değilim herkese yazık etmiş olurum.
Gel gelelim soru başlığına; tek gecelik ilişki yaşamam beni artık evlenilecek kadın kategorisinden çıkarmış mı bulunuyor? Ben artık ciddi ilişki yapılmaya değer bir kadın değil miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer