Uzun bir birliktelik yaptıkları dolup taştı bencillikleri her şeyi gözüme batmaya ve iğrenmeye başladım ayrıldım
bu safhaya ne deniliyor ve yaşayan oldu mu?
bu safhaya ne deniliyor ve yaşayan oldu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bıkkınlık oluyor ve devamı gelmeyecektir. Yaşadım evet iğrelti geldi.. Bunu ona da hissettirdim fakat ben buna onu hissettirdikce karşımdakinin bana daha çok yaklaşma isteği daha da işi çığrından çıkardı.
Benim ki kabullenmedi anlattım. Hissettiklerimi sen soğumak için hazırlamışsın kendini diyor hiç bir çabası yok tartışmayalım düzelsin istiyorsan ekle diyor bende hatasını anlamadığı için eklemedim aynı şey olavak diye
Ya bir de şöyle düşün.. Evli değilsin evlenince geri dönüşün hepten zor olacak.. Valla kusura bakmasınlar ben evlenmeden benim yüzümü güldüremiyorsa bana o güzel hisleri veremiyorsa evlenip hayatımı hüsran edemem..
Haklısın ama gerçekten çok zor bu işler uzun ilişki olunca bir de
benim 4.5 , 5 idi. Bilirim yani.. O alışkanlık bağlılık.. Yani bitirebiliyorsun ama uzun da olsa bitebiliyor.. Yapılan yanlışlar da olunca.. Hatırladım ve gece daha karanlık olduuu :D Pişman olmamam için herşeyi yapmış Allah razı olsun gerçekten :D
😃😃 peki arada yazdı mı
yeap arada yokluyor hanımefendi :D :D Yaptığı hatalardan mı bilmiyorum ama 15 inde istanbula gelcem falan diye yazdı bugün göreşebilir miyiz gibisinden :D Yani ama yüz vermeyince daha çok değerli oluyorsun o ayrı yanii işin zor :D :D
Ay evet ne var adam gbi ilişki yaşasak iyilikle güzellikle 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sıkıcı değil ve odak hep birşeye olmamalı yüzünü güldüren ve tebessüm bıraktıran şeyler yaşattıran :D Arkanı döndüğünde gözünün arkada kalmayacağına emin oldugun huzurlu onu düşünüp konuşarak uyuyup uyandıgında günaydın mesajlarıyla uyanacağınnn. Çok muu beee :D Böyle anlatınca az da değilmiş gibi geldi ama :D :D
Yapanlar vardır illaki karşılıklı denk gelir umarım
Gelir fakat bana yapılan biraz hüsranlık ya :D Sağ olsun yaniii hayat dersini 4.5 senelik kız arkadaşımdan aldım :D :D
ÖYle ama herkes bir değil sonuçta
Değil olmasını ummaktan başka birşey söyleyemiyorum bende. Pm atabilir misin anlatacağım çatlarım :D :D
Kusura bakma yanlış anladıysan. İyi aksamların olsun...
Ben çıkmıştım görmedim yazdığını
rahatsızlık verdiğimi düşündüm bi an.. şu an yazabilirsin :D
Tamamdır :)
Birlikte oldunuzmu peki
Olduk
Bakirelini bumu bozdu
Niye bunları merak ediyorsun sorumdan çok aykırı
Analiz ediyorum Şu an ona göre yorum yapacam
İlk kez onunla oldum zarın esnek olduğunu öğrendim doktora gittim öyle
He ondanmı ayrıldın yani peki kaç kere ilişkiye girdiniz
Beni ayrılmak zorunda bıraktı
Sen niye igreniyor sun ondan pis birimi o