Ben hukuk son sınıf öğrencisiyim ailemin benimle tanıştırmak istediği çocuksa tus u kazanmış bir doktor lütfen açıklamaya bakın?

Buradaki yaşım doğru değil. Bu sene mezun oldum aslında ben staj başlayacak ve ailem bu çocukla beni çok Yakıştırıyor bölümlerinizde uygun vs diyor ki fakat şöyle bir sıkıntı var lütfen buraya odaklanın bu çocuk gerçekten çok efendi biri gibi gözüküyor ama babamın uzaktan akrabası ve babam ve ailesi çok tuhaflar bu çocuğun anne babası da babamın ailesinin aile dostu ve bu çocuğun babasının ailesinde kan davası gibi bir olay varmış eskiden. Babamdan nefret ediyorum ben çünkü hep şiddet uyguladı bize psikolojik ekonomik şiddet ve şimdi bu cocuk da babamın uzaktan akrabası ve ben korkuyorum bu çocuk da onlara benziyor mudur diye ya da bu çocuk da babam gibi gelenekçi midir diye ve gelenekçi de allah biliyor ya korkuyorum halamlarla konuşmuyoruz halamla bu çocuğun annesi kanka gibi ve bu çocuğun annesine kesin beni kötüler eminim yani bu onemli değil arkadaşlar beni zaten yargılıyorsa böyle devam etsin işim olmaz ama yarın işler ciddiye binerse ne olacak ben babamın tarafından kendimi tamamen çekmek istiyorum Lütfen bana yardım edin lütfen. Çocuğun bölümü mesleği umrumda değil huzurum olmadıktan sonra ne yapayım ben onu. Nolur yorumlarınızi yapın benim için gerçekten kıymetli
Ben hukuk son sınıf öğrencisiyim ailemin benimle tanıştırmak istediği çocuksa tus u kazanmış bir doktor lütfen açıklamaya bakın?