Hayır.. Neden öyle bişey yapayım? Herkes her şeyi bekler kimse kimseyi yemesin yani.. Oturup da platonik aşık hallerine girip pesimist takılacak biri değilim ben. Birini çok zor isterim zor severim ama istersem de çeker alırım.. Ayrıca karşılıklı olmadıktan sonra da sürdürmem, zaman kaybı ve boş acıya gerek yok.. Keyifli günler..
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Karşılık beklemeden seven olamaz bence olsa olsa Mevlana ya da fuzul'dir o. Ümitsiz de olsa hep bir karşılık bekler bence her insan, şahsen ben hep karşılık bekleyenlerdendim.
oldu... bile bile yandı yüreğim. yaktım yani.. sevmek için nedene mi bakmalı insan uzaktayken kalbi bağlayamaz mı. karşılıksız aşk, sevda olmaz mı? illa sevmek için karşılığını almalı mı. sevdim, ümitsizce sevdim sevmek kötü bir şey değil hele onun için o diye sevdiysem, değil...
Yok sevmedim bende o cesaret yok zaten ben liseden sonra hiç kız görmedim ki mahallede bile hiç kız tanımadım yani gençliğim hep evde geçti lisede de kızların bakacağı seveceği bir erkek değildim hep kendi halimde sessiz çekingen asosyal özgüvensiz biri oldum hâlâ aynıyım