Dizilerimiz son dönemde iki tipe dönüştü.. Mafya dizileri... Holding veliahtları..Sizin favori sevgili tipiniz hangisi? ..
Not : Türk dizilerindeki bu ikilemin algı oluşturduğunu ve özellikle yeni neslin beynini yıkadığını düşünüyorum , bu sebeple bu ikilemi kesinlikle tasvip etmiyorum.. Zengin güçlü erkek , ne şekilde olursa olsun.. ister elinde silah , ister babadan miras.. erkek zengin olsun ama nasıl olursa olsun.. mafyaysa da , bir tane iyi niyetli saf kız , evinde bekleyen başı örtülü namazında anne figürü yerleştirilir diziye.. belinde silah var , pis işler de yapıyor ama aslında onun kalbi temiz, çirkin dünyaya baş kaldırıyor aslında o.. algısıdır bu sadece.. ve z kuşağının da buna özenmesine yol açmaktadır.. Aslında toplumu yavaş yavaş dejenere eden yapımlardır bu tip yapımlar.. Şahsi görüşüm..
Favori sevgili adayınız mafya dizisi karakteri mi yoksa holding veliahtı mıdır?
Ya Şu Efsun Pisliğini Keşke Eklemeseydin Kardeşim Çünkü Yamaç ile hiç yakışmıyor En iğrenç cift Senayla eklesen daha İyiydi Favorim Yasen dir yamaç sena işte en güzel çift 💖
ya kusura bakma dostum ben Çukur dizisini izlemediğim için çiftlere hakim değildim resim koyarken. görsel ararken de her nasılsa bu kız çıkmadı karşıma. görsem ben de bu kızla olan fotosunu koyardım . bu seferlik idare et. ama kaydettim bu çifti hafızama. bundan sonra çukur görseli kullanavak olduğumda bu ikisini kullanacağım söz.
@barraquda Yok Dostum Sorun Değil Tabiki Ama Öğrenmiş oldun şimdi 😊 Sanırım Anladığım kadarıyla çukur dizisini tam bilmiyorsun Sena Karakteri de vardı benim paylaştığım Resimde ki Kız sena Çukur Dizisi Bu kızla başladı Yamaç Sena ile başladı Sonradan Sena Karakteri Öldü Yerine Çukur dizinin 3. Sezonda Efsun Pisliği geldi Efsun gerçekten pislik yamacın Yakasına Sümüklü Böcek Gibi Yapıştı Oğlanı Bırakmadı Yamaçta aynı şekilde efsuna yapıştı Yamaçta pisliğin teki Çünkü Çok Sevdiği eşi olan Senayi unuttu başkası efsun ile birlikte oldu nasıl bir adi Anlam Veremiyorum bu herife
hmm. kötü olmuş o zaman. tamam anladım meseleyi. evet izlemedim. tek bildiğim sakallı bir mafya vardı enteresan laflar ediyordu. bu elemanın ailesinden bir kıza aşıktı falan. kız da onu seviyordu vs.. o ikili süperdi. sonra ne oldular bilmiyorum.