Farklı şekillerde bunu gösterir, ama kimileri illa ki duymak ister, hissetmesi tatmin etmez..
Peki size göre, sevgi illa kelimelerle mi söylenmeli?
#Pullman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bana kalırsa sevgi en önce hareketlere yansımalıdır.. Bana bir adam günde elli kere seni seviyorum dese ve üzerine kılını bile kıpırdatmasa elbette ki sevgisine inanmam.. Temelde bana bunu öyle bir hissettirmeli ki sadece kulaklarıma değil iliklerime işlemeli.. Bedene herkes dokunur ama ruha dokunmak sanattır.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim.. :)
Lafz kelamında, herkes şairdir üstadım.
Ben zikre bakarım, fikrin dünyaya nasıl yansıdığına yani.
Sevgi denen büyülü hissin, zaten bir yahut iki kez gelme ihtimali olduğu bir rüya yaşamı sürmekteyiz, belki az sonra birilerimiz göçüp gidecek ruhlar alemine, yaşamın kıymetini bilmek gerek ve asla yapay olmamak gerek.
Sevgi nadiren uğruyor ise, her önüne gelene evlilik muhabbet açmamaktır duruş, mavi boncuk dağıtmamak, herkesin ardına düşmemektir duruş, kendini bilip karşıdakini görerek de net olmaktır, ikili ilişkileri '' evlenmeyi düşünmüyorsa niye konuşayım ki '' dememektir duruş. Ve elbette, bir gün kalbini bir başkasının kalbinin merhametine teslim edebilme farkındalığıdır duruş.
Allah elbette her şeyin hayırlısını versin.
Estağfurullah abi, sağ olasın.
Cevap
5Cevap
Herkesin sevgiyi gösterme yönetimi ya da sevgiden anlama şekli birbirinden farklıdır. Bazı insanlar kelimelere dökemezken sevgisini sadece hissettirmeyi gayeler ama karşıdaki kişi ise sözlere daha çok değer verir...
Burada her iki taraf da kendince haklıdır. Bu konuda çok şey söylerim fakat sözü uzatmak istemem...
Benim şahsi kanaatim ise ne boş ve hissettirilmeyen sözler olmalı ne de sadece davranışa sıkıştırılmalı sevgi. Her şekilde gösterilmeli bence.
Sevgi, sadece söz olursa yavan oluyor, inandırıcı da olmuyor...
Sevgi, sadece şekilcilik olursa da inandırıcı ve samimi olmuyor...
Sevgi, o yönde yapılan samimi gayretler, sözlerdir...
Önemli olan, samimi ve içten olması...
Bu sözde olabilir, bu gayrette olabilir, bu hem söz hem de gayret olabilir...
Sevgi illa kelimelerle olmaz tabi ama insan duymak istiyor bazen hem bir insan neden karısına çocuklarına seni seviyorum diyemez onu da anlamıyorum 😏 yabancı mı bunlar?
Tamam da sırf şimarmasın diye ondan sevgini esirgemek saçma değil mi? Çocuğunu kucağına bile almayanlar var bir tebessüm bile etmeyenler var 😏 bu kadarı da abartı değil mi? Eğiteceksen başka türlü eğit her istediğini yapma hata yaptığında uyar ama sevgini esirgeme. Kimse karşısında asık suratlı birini görmek istemez sonuçta.
Biri bana seni seviyorum dese ama bunu davranışlarında gormezsem sözleri inandırıcı gelmez. Davranışlarıyla gösterse ama soylemezse bu seferde ben fazla abartıyorum diye düşünürüm bu yüzden hem göstermeli hem söylemeli bence insan
Kelimelerle söylenmeyen sevgiyi istemem alsın sandigina sakladın. Sevgi hissettirilmeli söylenmeli bana göre.
Böyle de olabilir..
Ağızdan çıkan kelimeler belki 10-20 insana farklı farklı söylenmiştir, sevgi işlerin de söylediklerin değil yaptıkların önemlidir kanks
Bin defa sevdigini soyleyip, bir kez gostermeyen insanlari dusununce soylemek bisey ifade etmiyor.
Evet insan duymak ister, söylenen ve duyulan her sey bilincaltina yerlesir sonra kalbe
Hissetmek önemli elbette hissettirmek önemli. Bazen bir bakış, bir tebessüm yetiyorken, bazende özel olduğunu duymak, bilmek istersin.
kelimelere inanmıyorum hareketlere inanıyorum
Söylenmesine gerek yok hissetsem yeter.
Guzelmis
islam da kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?