EŞIMDEN VE HAREKETLERINDEN ÇOK YORULDUM?

Gerçekten artık patlama seviyesindeyim arkadaşlar kimseye derdimi anlatmak istemiyorum aileme de söyleyip üzmek istemedigim için sürekli içime atıyorum ama çok yoruldum eşimden ve dertlerinden bıktım 2 yıllık evliyiz kendi aramızda çok güzel anlaşan bir çiftyiz falan ailesinin hareketleri işleri bizi inanılmaz yıpratıyor ve en kötüsü eşim bunu anlamıyor mesela örnek vereyim eşimin ailesi her hafta sonu onlara gitmenizi istiyor her cumartesi sabahı aramaya başlıyor annesi hadi gelin niye gelmiyorsunuz. milletin çocukları her hafta sonu geliyor diye bizimde bir hafta sonumuz olduğunu hesaba katmıyorlar ki sıkta görüsüyoruz gitmeyince ya da bu haftada evimizde duralım deyince eşim hemen neden gitmiyorsun ne var bunda gibi sözler söyleyip sanki annesinin istediği çok normal benimki anormal gibi davranıyor daha sonra her derde eşim koşturuyor ablası evli ama ablası çarşıya gidicek eşimi arıyor bırakırmışım diye pazara gidicek yine arıyor annesine gidicek yine arıyor anneside aynı şekilde 3 gecedir sürekli annesini düğüne getirip götürüyor kayınpederimin canı gitmek istemiyormuş eşimin bekar abisi var bide 35 yaşında o da götürmüyor eşim götürüyor ben evde beyefendiyi bekliyorum gelsin diye 10dan önce gelemiyor ailesinin işlerini bitirip 12 dedin mı uyuyoruz zaten günde 2 saat gorusuruyoruz yani sonra abisiyle ortak aracı var ayırıcaz inşallah ortaklığı ama abisi dün ufak bi kaza yapmış araçla dikkatsizliği yüzünden eşimde evde delirdi satıcaktık düzgün hareket etmiyor diye evde bağırdı çağırdı o olay yüzünden bana bile durduk yere bağırdı sonra abisi aradı tamam abicim canım sağolsun önemli değil yaptırırım ben nolucak diyor yani artık eşimin aile sevdası yüzünden ve beni ikinci planda görmesinden en ufak şeyden tartışma cikarmasından çok bunaldim birde ben bu konular ile ilgili konuşunca ne var eve geç geldiysem isim vardı ne var annemi ablamı goturduysem fesatlık yapma gibi aptalca cümleler kuruyor inanılmaz anlayışsız artık nefret ediyorum git gide kendisinden ne yapmalıyım sizce düzgünce konuşuyorum anlamıyor başka çözüm lazım ya da ayrılıcam.
EŞIMDEN VE HAREKETLERINDEN ÇOK YORULDUM?