İLİŞKİDE ÇOK TUTKULU KADIN?

Merhaba arkadaşlar öncelikle detay yazıyorum okumak istemeyen son paragrafa :D
sevgilim 25 ben 20 yaşındayım 1.5 senelil bir ilişkimiz var. Ona deli gibi aşığım hayatımın en değerlisi o ve o da beni çok çok seviyor deli gibi aşık mı bilemem ama 

Yalnız insan zaman geçtikçe çok şey düşünüyor, benim ilk sevgilim o. Ve açıkçası tanışmamız biraz benim fiziğimi falan beğenmesi üzerine oldu ama sonra çok yakın olduk ama ilişkimizin her döneminde yaramaz konuşmalar vardı ve ilk öpüşmemi 2. ayda yaşadım. Daha doğrusu ona gittim kesinlikle o çağırmadı ben kendim istedim ve gider gitmez dudaklarına yapıştım yalan yok.. Ona hiçbir şekilde dayanamıyorum çok seviyorum aptalı. Ve öpüşmemiz yani ilk öpüşmem olmasına rağmen o kadar mükemmel o kadar tutkuluydu ki öpüşmeyle de kalmadık tabii gitti işte ordan hayatımın en güzel anıydı.. Sonra beraber uyuduk falan ve 1.5 senedir ne zaman yalnız kalsak ailem bir yerlerde gitse bir araya geliyoruz, onun dışında tüm problemlerimizi de birlikte çözüyoruz bana olam sevgisinden şüphem yok hatta büyük stalkalr sonucu ona ulaşmaya çalışan bazı kızlara da hiç pas vermediğini görüyorum benden güzel olmalarına rağmen 

Soracağım şey bu yani bana göre ilişkimiz bu düzeyde başladığı için ve ona büyül bir tutku arzu beslediğim için normal geliyor, ama arada bana sapıksın sen he falan diyor bazen kızıyo, kedim benim diyo cidden kedi gibi sürekli sırnaşıyorum okşasın beni istiyorum Peki sizce normal mi bu ilişki hani arkadaşlarımda falan gördüğümden farklı çünkü ve ilk ilişkim olduğu için bilemiyorum bunları yaşıyor olmamız bana değer vermediği anlamına gelmez değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
1 saat
Bu arada cinsellik yaşamaya başladığımızda daha çok üstüme düştü ve gerçekten vücut hatlarımı belli eden bir şey giyersem sinirleniyor, açıkçası yüzüm güzel değil sevimlidir ama alexis ren gibiyim biraz ve popomu falan belli edersem çok sinirleniyor, ayrıca gün içinde fotoğraflar atıyorum tatlı tatlı beni istemesi hoşuma gidiyor ama benim için kötü düşünmesini istemem bu konuda da ona hep açık oldum ama işte ne bilim 
İLİŞKİDE ÇOK TUTKULU KADIN?