28 yaşında evet konusmadik tam tanımıyorum ama onyargi degil bu ve bunun gibi sacma sapan storyler atmasi ve beni yakin arkadaslara eklemis boyle mizahla ilgili videoalr falan ama asiri sacma geldi
Hoslandiginiz erkegin söyle story atmasi takibi birakmak icin yeterli sebep degil mi?
Fazla haklı bir sebep. İnsanlar saçmalama tarzında şeyler söyleyecektir ama paylaşım kişinin karakterini ele verir.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesiniklee ya hadi wp grubunda erkekler arasinda paylas ona da tamam ama insna dusunur burda bi kiz var benden sogur veya kizlar gorecek ayip diye bide beni yakin arkadaslara eklemis mizahla alakali sacma sapak videolar paylaşıyor vs hic te konusmadik sacma geldi
Zerre tanımıyorum ama adım gibi eminim ki mizah bile yapamıyordur o. Seviyesiz ve sapıkça esprilerini mizah zannediyordur. Senin gibi aklı başında bir kadına denk geldiğim için sevindim. Cinsellik hayatımızın çok doğal bir parçası lakin bunu ilahlaştırarak bu tarz seviyesizlik malzemesi yapmaya hiç ama hiç gerek yok.
Yaa cok tesekkur ederimmm illa biriyle konusucam diye sacma span bi kisi olmamamli bu rahatlikla o yazardi konuşurduk muhabbet ilerlerdi ama seviye bu yani hoşlanmıştım ama takibi bıraktım boyle yapan biri sadce benimle konusmazdi zaten
Hayatına aldığın insan sana katkı sunsun, olduğun noktadan yukarıya çıkarsın vizyon anlamında. Böyleleri seni sadece kendi bataklığına çeker. Çok iyi yapmışsın, emin ol.
Kesinlikle inan kadini erkegi yok orda bizi tam tanimayan bizim de tam tanimadigimiz insanlar ekli insan biraz mesafeli olur toplum bir yer sonucta boyle cok rahat gereksiz eglenceyli yone gerekyok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fazla haklı bir sebep. İnsanlar saçmalama tarzında şeyler söyleyecektir ama paylaşım kişinin karakterini ele verir.
Kesiniklee ya hadi wp grubunda erkekler arasinda paylas ona da tamam ama insna dusunur burda bi kiz var benden sogur veya kizlar gorecek ayip diye bide beni yakin arkadaslara eklemis mizahla alakali sacma sapak videolar paylaşıyor vs hic te konusmadik sacma geldi
Zerre tanımıyorum ama adım gibi eminim ki mizah bile yapamıyordur o. Seviyesiz ve sapıkça esprilerini mizah zannediyordur. Senin gibi aklı başında bir kadına denk geldiğim için sevindim. Cinsellik hayatımızın çok doğal bir parçası lakin bunu ilahlaştırarak bu tarz seviyesizlik malzemesi yapmaya hiç ama hiç gerek yok.
Yaa cok tesekkur ederimmm illa biriyle konusucam diye sacma span bi kisi olmamamli bu rahatlikla o yazardi konuşurduk muhabbet ilerlerdi ama seviye bu yani hoşlanmıştım ama takibi bıraktım boyle yapan biri sadce benimle konusmazdi zaten
Hayatına aldığın insan sana katkı sunsun, olduğun noktadan yukarıya çıkarsın vizyon anlamında. Böyleleri seni sadece kendi bataklığına çeker. Çok iyi yapmışsın, emin ol.
Kesinlikle istedigi kadar yakınlı olsun arabasi olsun malzeme ici bu yani cok sagol anladigin icin
Rica ederim, ne demek. Dilerim kaliteli insanlar girer hayatına, çok mutlu olursun. ♥️🌸
Cok tesekkur ederim insallah😍
Gerçekten yani buna 10 tane memem olsa birini vermem 😂
Takipten cikma sebebi mi sence
Elbette değmez diye düşünürdüm ben öyle yaptığım da oldu.
Benimde canim konusmaya da gerek yok yani
Aynen öyle daha iyileri çıkıyor emin ol
Yol ver gitsin
Takipten ciktim
Ellerin dert görmesin böyle devam
Ncjcjcjckfk
Daha iyilerini bursun inşallah 😂
Hahah amin
Mide bulandırıcı testesteron kokulu erkek storysi
Ya cok gereksiz sonucta kizlar gorecek dimi insan düşünür
Ya böyle erkeklik yaptıklarını düşünüyorlar ama aynı hikayenin erkekler için olanını paylaş senden ahlaksızı olmaz Aşık olsam bile anında soğurum
Kesinlikle inan kadini erkegi yok orda bizi tam tanimayan bizim de tam tanimadigimiz insanlar ekli insan biraz mesafeli olur toplum bir yer sonucta boyle cok rahat gereksiz eglenceyli yone gerekyok
Ki eğlenceli bile değil ama mizahmış gibi görüyorlar
Evet cok haklısın yaaa
Spor yapıyorsa o yüzden demiş olabilir
Yapıyor evet de sonuçta ayip yani
Yani, niye ayıp olsun sende paylaş
Sende o kafadasin iyi gunler :))
İyi günler sen biraz cahilsin belli.
Yoo akli basimda agir biriyim ama sen ve o 18 yas ergen kafasindasiniz ayrica boyle seylerpaylasmayacak kadar kulturluyum :)))
Hahaha ne kültürü sende kültür ne gezer
Ya hadi isineeeee
Saçma geldiyse irtibatını kesersin olur biter
Oyle yaptimmm
👏👏👏👏👏
Mesaj veriyor gibi jejejsjsj
Jcjcjcx
Haha Çin memesi