Güncellemeler
+1 yıl
Bana yasamaya devam etmek istiyormusun diye sorulsa, hic kuskusuz ölmeyi secerdim ben devam etmek istemiyorum yorgun dustum yüküm cok agir oldu tasiyamiyorum.
Bu durumdayim ve hicbir sey dusunmek istemiyorum. Dunyanin en kotu igrenc insani ben olmaliyim bu duruma ben dusmus durumdayim. Bu skik dunyanin derdi artik biktirdi beni, benim sonum ofkem yuzunden olacak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır gelmedim kararlıyım
Gecenin karanlığı üzerine gelmiş. Edecek duruma çok geldik. Gelen insan sayısı da inan çok. Ama düşünmekte kendi kendine konuşmakta fayda var:
Gece degil gunduzleride ayni sey hep ofkeli haldeyim ve dunya uzerime geliyor sanki lanetlenmis gibiyim sinirlerim tamamen cokmus.
Sebepleri neler bunların.
Sebep cok dusuncelerim ve nedenini bilmedigim ofkem hayatimi cok kotu etkiliyor
Bilmeden yorum yapmak haksızlık ama sana şöyle söyleyeyim bir zamanlar gecenin bir yarısı balkona çıkar sigara yakar aşağı bakar ve hep ayağımın kaymasını ve düşüp ölmeyi isterdim. Ama şimdi gerçekten hayat doluyum bazen zaman ve doğru insanlar lazım.
Dogru insan diye bir seye inanmiyorum cunki ben dogru insan degilim, icim kalbim kotu sinirli yapidayim. Mutlu olan insanlari gormek beni de mutlu ediyor. Herkes mutlu huzurlu olamaz herkes kendi rollunu oynamaya geldi buraya.
Sen inandırmışsın kendini yaş 30 üzerimi
Evet yasim 30+
Hiç evlilikte yok veya dulsun da demi
Benim dustugum durumun evlilik ask mesk-le ilgisi yok. Sadece dogruyla yanlisi ayirt edemiyorum ofkeleniyorum bu duruma ve ne yapacagimi bilemiyorum. Kotu olaylar karsisinda kilitneip kaliyorum dedigim gibi ayirt edemiyorum.
Şimdi ben sana diyeceğim. Erkek arkadaş edin. Bunlar senin hormanların ile alakalı ama sen kabul etmeyeceksin. Ama net bir şekilde söylüyorum ormanların ile alakalı
Yani ne alakasi var, birisiyle tanisma istegi bile veni ofkeleniriyor kotu hissetiriyor. Kendimi bildim bileli yalnizligi seven biriyim. Herkes evlenecek ve ya bir iliskisi olacak diye bir sey yok ve bu benim kendi secimim. Bununla alakasi oldugunu dusunmuyorum, uzun suredir yalnizim ve alisigim buna. Hayat kalitem dusmus ve birde agir depresyonda oldugumu dusunuyorum.
Benim de yaşım 37 bende çok fazla gördüm. Bunun gerçek sebebi bu
Evet anliyorum ama her insan ayni degil. Mesela bazi insanlar var ofkeli birini evlendiriyor "evlendikten sonra duzelir" diye ama is daha da kotuye gidiyor ve her iki taraf icin hayat zindan oluyor.
Tavsiyem hayatına birini almak olsun. Bunun için bana göre evlilik şart değil. Olur ise evlenirsin. Sana iyi geliyor ise yoksa ayrılırsın. Ama hayatına birini almadan senin bu düşünceden çıkacağını hiç sanmıyorum. İnsana her zaman uğraş şart.
Akıllı insanları delirtti bu pislik insanlar seni anlayabiliyorum ama öfke ile kalkan zararla oturur sakin ol ve kendine deger vermeyi dene
Tesekkur ederim yorum icin! Demin cok ofkeliydim simdi biraz gecti.
Rica ederim sıkma canını fani dünya yarına çıkmaya garantimiz yok boş ver
Evet oyle ama bazen insanin bir anda gozu oyle donuyor sinirden ne yapacagini bilemeyecek duruma geliyor.
Evet arada bana da böyle öfke patlamaları geliyor ama sonra mantıgımla dusununce geciyor duygularla dusunmemek onunla tepki vermemek lazım
Nedir derdiniz anlatın hele
Aynıyız galiba
Cok sukur gelmedim
Hayırdır ne oldu?
Gelmedim hiç