sevgilinizle birlikte pilavcıya lahmacuncuya dönerciye gitmek sizi bozar mi? Gülbahar'ın da bıçak kemiğe dayanmış 👻

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gülbahar çok çaresiz sanırım:) ben takılırım. Sürekli pahalı yerlere de gitmek istemem, ucuza kaçmayı da. Yeri gelir güzel bir yerde yemek yerim, yeri gelir kır pidesi ama Sürekli salaş yerlere götürse ya da gidersek bu sıkıntı.
Nereye gitmek isterse gideriz veya ben yer seçerim. Şikayet edeni yolda bırakırım. İlişkiye başlamadan önce bunu konuşuruz. Yolda ayrılmak yerine hiç başlamamak daha iyi.
Cevap
13Cevap
Bir kere ilk tanışma günü çok önemli olduğu için yemek olduğunu düşün götürmemeli sonrası Tabii ki gidilebilir ama Yanındaki bayanın rahatsız olmayacağı yere götürmeyi bilmeli gerçekten bir erkek önceden nereye nasıl götüreceğini çok iyi bilmesi lazım Ben bilmiyorum şu an yok aklımda nereye gidelim cümlesi hoşuma gitmiyor erkekler kendilerini çok iyi geliştirmesi lazım nereye gidilir ve mekanlarin nasil olduğunu çok iyi bilmesi lazım... mesele döner lahmacun değil...
O yanımda olduktan sonra nereye gittiğimizi ne önemi var ya.
Bazı kızlar gerçekten şımarık. Hep lüks eşit mekanlara gitmek zorunda değilsiniz. Kendi evinizde babanız sizi hep suşi yemeye mi götürüyor?
Sevgiliyle gerektiğinde mangala da gidilir, gerektiğinde şık bir restorana da. Bizim kızlar tuhaf. Hepsi Şeyma Subaşı özentisi herhalde ve kendileri her zaman Fransız İtalyan arada Bahreyn'e gidip orada kahvaltı yapıp geliyorlar herhalde
götürdüğün yeri beğenmeyen biriyle işiniz olmasın zaten
Hiç bir önemi yok bir bankta çekirdek de çitleyebilirim simit yiyebilirim hiç bir şey yemeden dolaşabilirim
Hayır sorun etmem hiç ikiside olur kimi zaman güzel yer kimi zaman normal önemli olan birlikte vakit geçirip eğlenmek
bence daha samimi sevgiliyle mangal, lahmacun veya kokoreç yemek vs
Mangal olabilir 😋😋
Önemi yok, yanımda olduktan sonra çiğköfte döner bile yerim öyle takıntılarım yok.
Sevdigim olsun hic onemi yok, neresi olsa bile gır gır samata egleniriz :) maksat beraber olmak :)
Sevgiliyle her yere gidilir lakin herşeyin bir yeri zamanı muhabbeti usulü vardır
İlk randevudada pilavcıya lahmacuncuya gidilmez
Bence mekandan çok, oraya giden insanların kalitesi önemli
Saygısız, seviyesiz insanların gittiği yere gitmem de, götürmem de
Sahilde kuru simit yemiş insanım -ki onu da ben aldım- sevdikten sonra önemi yok
İçkili mekanlar hariç istediği her yere gide biliriz
Bence eğlenceli vakit geçiyorsa yeri önemli değil. Dönerciye de gideriz, kebabçıya daaa😂
Adam yanımdaysa çocuk parkına bile severek gidebilirim hem salıncağa da bineriz😃😃😃
Yok sevgilimle birlikte paket yapıp bankta hile yeriz 😅
Doğru demiş hava atma mekanları değil ya ondan bu sitemleri
Çok güzel olurdu ama ben tek giderim öyle daha iyi
-VESSELAM-
Güzel bir zaman gecirmek değil mi amaç zaten? Mekanın önemi olmaz.
Daha iyi mekanlar varken mangala pilavcıya gitmek olmaz.
Sevgilim yok. Ama olsaydı kaba saba insanları olmadığı müddetçe her mekana giderim.
Niye bozsun bozmaz değerini bilirse her yere götürürüm gideriz.
Sevgilim yok; ama bulursam, bulunduğum ilde en sevdiğim kafelerde yemeğe götürürdüm. Bulacağım sevgilim başka şehirdense, sevgilimin beni götürmesini isterdim. Kendim kolay kolay bulamam.
Gittiğim yerlerin önemi var yani serserilerin takilgi yerler olmaz daha çok nezih aile mekanı olur tabi sakinse dönerci falanca olur ya
Ciddi restaurantlar falan tercih etmek isterim güzel ağırlamak isterim sevgilimi
Hayır yok önemli olan birlikte olmak diye düşünüyorum
Mesela hamburgerciye götürse
Hamburgeciye değil ocakbasi biryere bile gidebiliriz. Önemli olan birlikte zaman gecirmek
Böyle düşünen az kız kaldı güzel birseu inşallah bozulmazsin
Sağ ol
onunla geçirdiğim vakit ne olursa olsun çok önemli ve değerli benim için ama kötü özensiz bir yer olmasın yani
Beni bozmaz, istediği yere gideriz. Yeri gelir lüks bir restauranta yeri gelir salaş bir meyhaneye gideriz.
Ben dönerciye gitmiştim biriyle, bir şey de olmadı daha sonra lokantaya götürmüştü.
Sonra da çok sıktı ayrılmıştım bir de abime yakalanmıştım elfjdkjc
Bence oralar daha samimi ve lezzetli ayrida bir ilişkide illaki sürekli pahali ve lüks yerler olmak zorunda degil
Hayır mümkünse ucuz yerlere götürsün kendi hesabımı kendim öderim zaten benim için de daha iyi olur
Bizi bozmaz Gülbahar hanım duygulara tercüman olmuş 😁
Önemi yok her yer olur sanki kimse pilav lahmacun yemiyor 🙄
Bence daha iyi çünkü daha samimi hissediyorum ama klass bi yerin de yeri başka tabii
Dayılarin doluştuğu kahve gibi bir yer olmadığı sürece giderim yemek yemeyi severim hosuma gider
Mekanda çok kız olmasın ya da kendisi bakmasın yeterli benim için
Kızlar genelde paraya daha fazla önem verdikleri için ister istemez lüKS mekanlara gitmek istiyor. Benim için sıkıntı yok ama kızlar için sorun olabiliyor...
Benim için sorun değil
Bence yerin bi önemi yokk yeterki eğlenelim
En güzeli o zaten kasmaya gerek yok
Lahmacun , kokoreç , paça çorbası... 👌
Sorun yok giderim istediği yere
Önemli değil tabiki de
Sevgilim olmadı kiiii
bn arkadsmla bile pilavciya gitmiom
var. her zaman lahmacuncuya gidilmez
Kesinlikle yok ama et aelrjim var o nedenle kebapçıya goturmezse sevinirim☺🙈🤣🤣
Niye bozsun ki normalde de gittiğim yerler.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş
Gülbahar dogruyu söylüyor
Beyticiyle evlenecektim
Yoo.
Çorbacıya bile gittim simitciyede.
Hayır yok
dm kapalı
Bence yok
Farketmez yemek olsunda bana😂
Yok ya çok samimi bence öyle yerlere gitmek:)
Yokk
Kasıntı yerleri sevmem
Varr
Dobra yorum oldu
yok farketmez
Ne önemi olsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?