Kocamın metresiyle ilişkim var?

kocamın beni aldattığını öğrendiğim gün nedense hesap sormak yerine gidip kızla konuşmayı tercih ettim buluştuk kız bana biraz saf geldi yani öyle birinin kocasını elinden alabilecek türden biri değilmiş gibiydi hatta o adamın benimle evli olduğunu öğrenince korktu ağladı özürler sıraladı falan birde kocam olacak şahıs kıza kendini zengin biri olarak tanıtıp bana ait olan malları kendisininmiş gibi göstermiş kıza ona ait birşey olmadığını herşeyin benim olduğunu anlattım şok geçirdi yıkılmıştı ama bende mahvolmuştum sonuçta ortada 3 yıllık bir evlilik var o adamla hala evliyim malesef ama onunda bilmediği birşey var onun metresiyle ilişkim var

o işe gittiği zaman buluşur uzun uzun sohbetler ederiz hatta birkaç kez yakınlaştık kendimizi geri çekmeye çalışsakta başaramıyoruz kız artık kocam olacak şahısla ilgilenmek istemediğini benimle olmayı daha çok sevdiğini söylüyor

yargılamayın o ş***siz diye sende mi öyle olacaksın tarzı yorumlar yapmayın insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor
Kocamın metresiyle ilişkim var?