Görüntüde future olsa adalet anlayışında cinslerin fütur olurdu. O güzel olsa bu güzel olsalarla ilerleyen insanoğlu çiğ süte dem vurmuş şekilde ne doyumsuz oldu. 😁😂😀 Sadece izlemekle yetiniyorum artık. Beter olduğu yere kadar batışa devam. Mehmet Akif güzel bir söz demiş aslında da neyse...
kanka önce sen tipini düzelt ondan sonra yakışıklı ve dengesiz olursun davul bile dengi dengine o kız o tipiyle senin tipine bakmaz kendini geliştir önce sonra kızlara yakınırsın
Ah be egoistim bakılmayı ben neden bekleyeyim kimse için bir şey yapmam yaptığım her şey kendim içindir aman o bana baksın o beni güzel bulsun kafasında da değilim güzelliğimi öne çıkarmayı kendim seçerim 😉 sen bu tipinle kendine aşık ediyorsan vay be kimler neler neler yapar o zaman tipine baktım zaten ama öğğkkkkk yani kaşlarını almakla başla bi de o kemçük ağzını düzelt gerisi hallolur be kanka
Haldjsksjsja ne alakaaa a*cı bu arada o konuya da gelirsek dünyada son erkek sen kalsam azsam da ölsemmm de sana gelmem bu tipinle seni koynuma tövbe almammm ergen o kadar egoistsin ki kendini sadrazamın solll undan zannediyorsun azgın ergen
Şu sıra kendine bakmak, iyi bir görüntüye sahip olmaya çalışmak yerine insanlar "beni böyle kabul edin" Kafasına girmiş. Kabul etmemizi istediği şey de damar tıkanıklığı yapan ve kalp krizi geçirme olasılığını fena arttıran şişmanlık.
evet o konuda haklısın beden olumlama yapalım derken obeziteyi destekliyolar, herkes kendi için bakımlı olsa, sağlıklı olmak için sporunu yapsa bile yeter😎
Erkekler arzular ve arzu ettiğini söke söke almaya çalışır bizim kafa öyle programlı bu kız benden epey uzakta yaşıyor ve o kadar mesafeyi gitmeye değecek kadar da şeyimde olan biri değil ama aynı şehirde yaşıyor olsaydık beraber olan fotomuzu atardım buraya. Sen sana ayrılan pay ile idare et ben öyle değilim
Bir yazım yanlışı ya da anlatım bozukluğu olduğunu sanmıyorum. James Joyce'nin "Ulysses"i de olmadığına göre yazdığımın anlaşılmaz olduğunu düşünmüyorum ama anlamadığına/anlaşılmadığına da şaşırmıyorum🤣