Şu an erkek olmayı isterdim ya bazen gerçekten Allahın bizi lanetlediğini düşünüyorum. Keşke erkek olsam, diyen ya da keşke kız olsam diyenlerimiz var mı arada? ay başı dediğimiz bu işkenceli hafta da benim dilimden düşmez, erkekler de öyle şeyler yok vala ne güzel.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkizlarda :
agda (ki biraz almayi geciktirsek dalga konusu oluruz sizdr sadece sakal biyik trasi var acisiz o da )
regl her ay
90 60 90 sarisin renkli gozlu olsun uzun sacli olsun guzel degilsen oyle yaratilmamissan dalga gecerler istenmezsin
dogum yapmak
bebege bakip buyutmek
emzirmek, gogsunun yara olmasi kanamasi.. gordugum her anne gecelerce aglamistir emzirme acisindan.
tore yuzunden veya dayaktan kac kadin oluyor?
dini acidan siz istediginizi yapin giyin, mesela denize girerken mayo giyin gidin ama biz? hasema mi giyicez? suyu hissetmeyiz bile.
evin yemegi temizligi utusu bizde. siz calisiyosunuz geliyosunuz onunuze hazir yemek geliyor bulasik da bizde oh valla. hem artik sadece erkekler calismiyor kadinlarda da is sorumlulugu var. biz de calisiyoruz.
ayrica sizin yukunu tasicaniz bir kizlik zari gibi bisey yok. taciz tecavuz kizlara.. laf atmalar kizlara.. ne yapsaniz o erkek ! denip gecilir. ozgursunuz. tutucu bir ailede bile erkek istedigini yapar istedigi zaman eve gelir ama kizlar oyle degil.
neyse daha fazla uzatmayim. erkekler sizin sadece tras olmaniz var acisiz, sunneti de bebekken yapiyorlar hatirlamiyorsun bile bir tek yapacaginiz sey calisip para kazanmak. bizim sacimiz bile sorun. ayrica bu devirde durumu cok kotu olsa bile evleniliyor ev geciniyor bir sekilde merak etmeyin.
ihtiyaciniza gelince onu da cok guzel karsiliyorsunuz hic de sorun degil o sizin icin k. bakmayin. zevk hatta sizin icin.
ilk gecede aci falan da cekmiyorsunuz. sadece zevk. neyse bu kadari yeterlidir umarim. hadi eyvallah.55 Yorumla- +1 yıl
calısıp para kazanmak kolay bısı mı? sız calısın gorelım
- +1 yıl
o zaman no problem hanımefendı :D
En İyi Cevaplar
9 ay karnında taşıyıp doğum yapmak bence sünnetten daha zor..
1411 Yorumla- +1 yıl
ay neymıs sızın psıkolojınız
- +1 yıl
kıyamam sana ya :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=kg30wog-qlU
Sünnet acısını küçük görmeyin lütfen; küçük yaşta büyük azap :)
Özel Günler & Hijyen konusunda 323 cevap paylaştı. Ben erkek olmaktan memnunum. Kızların dinen yükümlülükleri daha az. Bir de ana-baba ölünce ya da boşanmada devlet maaş bağlıyor. Dul kalıncada bağlanıyor. Kıyafetleriniz çok güzel ve çeşitli. Onların yanın da makyaj malzemesi ve süsler geliyor. Kızlar kıyafet denemede özgür. O kadar özgür ki şu anda erkeklere özgü kıyafet neredeyse kalmadı. Ama erkekler eskiden yaptıkları ya da giydikleri bazı şeyleri bile daha erkeksi görünmek için terketti. Bir çok heteroseksüel yani normal erkek bunun altında eziliyor. Yani sevdiği kıyafeti giyemiyor. Hatta sevmekten korkuyor. Kıyafet özgürlüğünde kadınlar erkek kıyafeti giyebiliyor. Erkekler kadın kıyafeti giyemiyor. Kızlar bu konuda daha özgür. Kız olmanın bir kötü yanı erkekler ile ilişki geliyor bana. Belki erkek olduğumdan öyle geliyordur. Kız olsam erkekler çekici gelir bilmiyorum. Ben kız olsam kapanırdım ve makyaj gibi şeylerle uğraşmazdım. Hazırlanmak kız olmanın zor yanlarından. Regl ve doğum dışında kız olmanın kötü yanı nedir?
06 Yorumla- +1 yıl
dınen yukumlugu nasıl az namaz oruc kapanma erkeklerle zına yapmama
- +1 yıl
maas da haksızlık erkek cocukları cocuk deıl mı
- +1 yıl
kız cocuguna da maas baglanmasın erkek cocuguna baglanmıyo maas madem
+1 yılErkek olmak daha zor, Evi geçindiren biz, her türlü zorluğu taşıyan biz, sen sadece doğum yapıyorsun mesela. Sen yan gelip yatsan bile, tüm zorluk Erkekler üzerindedir. Mesela, 1 ay masturbasyon yapma bakalım o ağrı, t*şş*kların patlayacak gibi ağrımıyor senin. Milleti etkilemek için bişey yapman gerek kalmıyor, biz 4 dönüyoruz. Hangi kızın gidip bir erkeği ortalama bir araba ile alıp gezdirdiğini, para yedirdiğini ve eve attığını gördün? Daha da bi'şey diyemeceğim. Ki sünnetten bahsetmiyorum bile
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar Ne Diyor
26
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki zor etrafta çok çakal var, bacım çocuğu var. Bu şerefsizler işte kızlardan faydalanmak isterler. Öyleleri çok. Kız olmak zor bu devirde. Kız her saatte çıkamaz, karışırlar. Bunun kıl alması var, regli var, doğumu var, var da var. Hele ki çakallardan çok çektiğimiz var. Çok iki yüzlü çakalarla dolu etraf, meydanı boş bulduklarında hiç fırsatı kaçırmazlar, bu kizi kandırırım, kullanır atarım diye düşünüp öyle de yaparlar. Kimseye inanmamak lazim, hele ki kızsan. Ben de erkek olmak isterdim
20 YorumlaKAdın olmaktan bir tek ven mi Zevk Alıyorum? SAyayım bak...
1. Bayat Espir iyaparım Yine de Gülerler
2. Bıyığım olduğu halde Talipleirm çıkıyor
3. Kadın olduğumuz için Tüm ağır işler Erkekler yapar
4. Babanın tüm himayesi sendedir seni kolar
5. işsiz gezsek bile kimse işsizsin demez
6. Ev geçimndirme derdimiz yok istesek ewin Sultanı oluruz
7. Her nazımıza Döner kocamız ne istesek yapar Garibanalr
Not: Odun birine denk gelirsek de Way halimize :D33 Yorumla- +1 yıl
Sen kendine koca degil kole ariosun ole bir dunya yok asalak
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=aiJiKhLUl3U
bışver bizde ortam böyle :))))22 Yorumla- +1 yıl
Komikmiş :)
şu ağda olayları başlı başına bir dert zaten yav bıktım !! devletin tüm bayanlara lazer için destek çıkması gerek abi
00 Yorumla
+1 yılHiç erkek olmayı istemedim hayatım boyunca.
Kız olmaktan bayağı memnunum :)00 Yorumla
+1 yılBen yanlışlıkla kız olmuşum diye düşünüyorum zaten.
00 Yorumla
+1 yılAnnelik gibi bir ayrıcalığın bedeli varsın aybaşı olsun... Sırf bu yüzden cenneti ayaklarımızın altına sermemiş mi yaradan?
10 Yorumla
+1 yılbencede kadin olmak cok zor..
regl bizde camasir bulasik bizde, dogum sancidida bizde , erkeklerin kahrini cekmekte bizde bide buna ramen kadinlara gucsuz diyenler gozumde sinek gibi!!!11 Yorumla- +1 yıl
Aman ne zor ne zor hepsini makine yikio nesi zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kız olmak daha güzel bence, Ev gecındırme derdı yok ne guzel , sünnetde yok. :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet katılıyorum :)
- +1 yıl
Ev gecindirmek zor mu gelio hasbama
- +1 yıl
Siz ev gecindirin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hep erkek olmak isterdim aksam gece gez toz oh be her ay regl yok hamile kalma yok varda var...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum
- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGece disarda olma avantajini kullanirdim. Baska da yok
01 Yorumla
+1 yılKadın olmamdan daha mutlu olduğum birşey yok inanki bu bize verilen bir nimet :)
00 YorumlaSöylediklerine dikkat et ne demek haşa Allahın lanetlemesi!!!
00 Yorumla
+1 yıl@ersan_baslar bak burada ne sormuslar biraz da burada takil haddii
01 Yorumla- +1 yıl
Geldim
ay valla ben cok diyom erkek olsaydım keşke diye :D
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 946 cevap paylaştı. Bu dünyada erkek olmak vardi.
12 YorumlaBencede bütün zorluk bizim hamilelik mesela bütün dna değişiyor resmen
00 YorumlaBence Kız olmak süper bir şey ya kesinlikle erkek olmak istemezdim
00 Yorumla
+1 yılyooo iyiki erkek değilim kız olmak gayet güzel :D:D:DdD:
02 Yorumla- +1 yıl
@sonmermi bebişim sorun degıl :DD:d
+1 yılKadın olmanın zorlukları olsa da, hiç şikayet etmedim memnunum halimden..
02 Yorumla- +1 yıl
O dönemler zor, ama yine de bir başka canım..
Aynen yaa bende diyorum keşke erkek olsam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şu an aybasindayim. sabahtan beri karnim parcalandi resmen. simdi biraz gecti gibi :/
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılKiz olmak zor ama iyi :)
01 Yorumla Özel Günler & Hijyen konusunda 310 cevap paylaştı. Şey ya bişe dicem soru neydi?
02 YorumlaBazen bende diyorum bunu ya.
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana katiliyorum
00 Yorumla
Daha fazla(11)
Erkekler Ne Diyor
72
emın olun sız dogum yapacaksınız dıye erkekler dokuz takla atıyor hergun aman cocuguma bısey olurmu aman esıme ne olur ne olacak hergun ayrı bı baskı sonucta bılınmeyenle mucadele edıyor erkek ama kadınlar ıcındekını bılıyor ve hıssedıyor sadece tek yonlu dusunmeyın ya erkek olsaydın o zamanda kızmı olmak ısteyecektın? sadece hayalı hayal gıbı kurmanı ısterım şu an kızsan kız oldugun ıcın sukret ayrıca erkek olmayı dusunme bı kız olmak nasıl bırsey dıye dusun:D fıkır kotu bılıyorum ama ıyı seylerı dusun anlamında soyledım
00 YorumlaBen keşke kız olsam diyorum ayda bir regl oluyonuz onuda dünyanın en büyük sorunuymuş gibi gösteriyosunuz evde yatıp btb yorumlayın aşkım ben şunu istiyorum aşkım ben bunu istiyorum diyin sürekli ilgi bekleyin vs vs ya biz erkekler napalım her türlü nazınızı cefanızı biz çekelim regl olun onun bile sıkıntısını biz çekiyoruz..
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer sene ortalama100 gün acı cekersin.
ama bir erkek o acı ceken kız icin her sene 365 gün acı ceker.25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek olunca anlarsın
Erkegin duyguları her zaman daha agır basar ama farkedemeyen kızdır
Cevap sahibi+1 yılErkek duygularını her zaman sözle belli etmez. dolaylı olarak anlatmaya calışır. ama bunu kızların anlaması hatta alaya almasıyla sonuclanma korkusundan erkek bunu yapmıyor.
kısacası adetlisin ama güç sende
- Özel Günler & Hijyen konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizde de ay sonu diye kavram var :/ Nasıl yetirecegiz ay sonunu nasıl getireceğiz diye :( :)
12 Yorumla- +1 yıl
Eic ı erken vermeyin yaaa :/ +1 ver bari de affedeyim ♡♥》》《《¿
+1 yılkız evlat bir nimettir... kız evladını namusluca dinine baglı bir kız oalrak evlendirip anne olursa... bu çok büyük bir nimettir... ve berekettir... kadın islam dininde baş tacıdır... cennete bile ilk girme adayıdır.. bence kadın oldugunuz için çok şasnlısınz...
ama günümüzde kadın olmanın toplumsal oalrak zor yönleri var malesef00 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılAllah önce kadını yaratmış ve meleklerine bir kağıt vererek bunu alın cehennemin en dip köşesine saklayın demiş.
melekler Yarabbi bu nedir diye sorunca
Allah: biraz sonra erkekleri yaratacağım onları kıyamete kadar oyalamam gerek. o kağıtta kadının şifreleri var demiş. :)))00 Yorumlaher cinsiyetin kendine göre zorlukları vardır birinden kaçsan başka birinden kaçamazsın hayat zaten başlı başına büyük bir ortak dertken kolaya kaçma gibi bir durum olacağını sanmıyorum o yüzden takılma böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın kızları lanetlemesi konusundaki yanlış düşünceni es geçerek cevap verecek olursam;
Kadın olmak belli bir yaşa kadar zor. Evlenip çocuk yaptıktan sonra her şey rutine biniyor.
Sadece zaman ve sabır...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani bir bu sebeb için mi böyle kız olmak istemiyorsun.. :) ama erkeklerin yükü daha ağir ya.. onuda düşün. böyle iyisin ya :) . yoksa bakarsin Allah duani kabul edecek ve uyandiğinda kendin erkek olarak bulacaksin.. ozaman dönüş yoook.. artık ha. :) .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde her gün çavuş tokatlama var... Her cinsin kendi zorlukları ve güzellikleri var bence kadınsal bir özelliğin yüzünden cinsinden bu kadar nefret etmemelisin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeğin beyni s*kinde kararlari vermeden önce aşağı danisiliyo mutlaka...
Erkek ol Sünnet Ol , Erkek Ol Askere Git , Erkek Ol Çalış , Erkek Ol evine bak Erkek olmak zor vesselam bizde kadın olaydık diyoruzda nerdee :D herkes kendi cinsiyetinde kalsın en iyisi
02 Yorumlaşu bizim milletin fonksiyonları üzerinden kendilerini acındırması yok mu -,- yapma çocuk diğerinide en aza indirgemenin yolunu bilmelisin ezbere kadın olmayın kariyer sahibi olmayanlarınızın pek çoğu kıçını serip yatmaktan başka bişey bilmeyip birde bundan şikayet ediyorlar sanki taş taşıtıyorlar size
113 Yorumla- +1 yıl
kardesım agzına saglık super soledın ya
- +1 yıl
bence her kadın karıyer sahıbı olmalı hayatın zorlugunu anlasınlar
- +1 yıl
erkek olmak sana kolay geliyor belkide senden gelir isteyen varmı? bakmakla yükümlü olduğun kimseler var mı? evlenince çalışmak zorunda olma ihtimalin %100 den farklı mı? askerlik isteyen varmı? sırf kadın olduğun için iş bulma ihtimalin fazla mı? sünnet diye küçümsediğin olayların az bir kesim için olsada travma ile sonuçlandığının farkında mısın? daha saymama gerek olduğunu düşünmüyorum ay başı diye şikayet ettiğin sağlığın için önemli olan fonksiyonun gğn gelince duracak o an geldiğinde ise keşke devam etse diyeceksin şu anki ağrılar bilinçsiz yetişmenden kaynaklı en azından büyük bölümü vaktiyle kontrolğ eline alsan sızlanıyor olmazdın kimseye katlanamayacağı bir acı verilmiyor
- +1 yıl
bende diyorum ki en başında aile tarfından bilinçlendirilmediğinizden ve bazı kadınlarda bozukluk var kabulüm ama pek çoğunuz abartıyorsunuz bu ağrıları belki pazar torbası bile taşımaktan acizsin ama git 2 çuval kömür taşı bakalım kendine gelebiliyormusun hangisi daha çok Ağrı yapıyor doğanız gereği bir nazınız ve ilgi beklentiniz var anlıyorum ama çok abartıyor bazılarınız
Özel Günler & Hijyen konusunda 914 cevap paylaştı. Hıhı erkek olmanın ne acı tarafları vardır bilemezsin -_-
En iyisi yemek yapmayı öğren, bakımlı ol evlen ye iç gez yemek yap oohh bir doğum sıkıntı oda oldun artık alışirsiniz.01 YorumlaSaçmalamışsın bütün cinsiyetlerin kendine göre güzellikleri vardır
02 Yorumlabizde sünnet askerlik kız isteme ev geçindirme gibi kolay işler var :)
00 Yorumla
+1 yılben bazen diyom :D arkadaslarla konusurken diyom yani dunya kadar malim olcana findik kadar mm olsun :D veya kiz olsam ilk sana verirdim veya hep sana verirdim :D
03 Yorumla- +1 yıl
sen ne diyorsunuz
ben kiz olcam varya etrafta duzulmedik erkek birakmam :D erkegi duzmenin yolu cebinden gecer :D erkekler akillidir kullanmak ister ama erkeklerden daha akilliysan kullanirsin
+1 yılyasadigin ulke dolayisiyla boyle konusuyosun yurt disinda kizlar erkeklerden ozgur ve saldirganlar erkekler daha saf
00 YorumlaHer sabah senden önce uyanan birşey ile başa çıkmak diye birşey var bizde siz bunun ne demek olduğunu bilmezsiniz :) Sizde ay başı varsa bizde de bu gibi şeyler var :)
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 1b cevap paylaştı. En boktan işler erkekte olsa da kadın olmak istemezdim, hele Türkiye'de asla...
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkek olmak daha zor sizi anlayacaz diye ömür tükeniyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünme. Herkese kaldırabilecegi yükü Allah insanların üzerine yükler.
İsyan yerine sabretmek lazım bazen00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 649 cevap paylaştı. Her cinsiyetin kendine göre zorluğu vardır. Benim nezdimde gay bir cinsiyetten sayılmasada gaya sorsan onunda zorluğu vardır..
10 Yorumla
+1 yılErkrk kiz olmak ister kiz erkek olmak ister yanlis zamandami yasiyorum ben ne iciyosunuz cildirdinix mi yoksa
02 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 494 cevap paylaştı. erkek olmak gerçekten güzel maddi sıkıntılarım olmadığı zaman kat kat daha güzel olacak tab :D
00 YorumlaCocuk yapiyonuz iste o ay basiyla ve bynve o cocuk su lafi öğreniyor ana gibi yar baba gibi hıyar olmazmis die :)
00 YorumlaYanlis anlasilmasin eski bir deyim dir dunya kadar malin olacagina findik kadar.. olsun demisler ,)
02 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO nedir arkadaş ya ona bakarsan biz de hergün traş oluyoruz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Etraf sap dolu en kötü kız bile 2 baksan çoğu hizaya geçer :)
Özel Günler & Hijyen konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gel değişek bir adet bir doğum var diye şikayet edip durun bakalım
01 Yorumla
+1 yılErkek olmakta kolay değil emin ol. aslında hayat zor.
02 Yorumla- +1 yıl
niye hiç erkek olmayı simüle ettin mi. depo full gezcen. şımarık fasülyebeyinli çıtırlaarın peşinden koşçan. falanda falanda. filanda.
- Daha fazla (42)
Daha fazla(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem