Merhabalar.. Aşk herkesin muhakkak en az bir kez çalmıştır kapısını ve izler bırakmıştır illa ki.. :) Bazen beylik laflar dökülür dudaklardan, ''asla'lar'' havalarda uçuşur.. Peki senin aşk konusunda sözünü yutup, yeminini bozduğun oldu mu? Keyifli günler.. 😉😎🤘🖤 (Arkadaşlar genel bir sorudur bana yormayın :D ahsha)#smellsmoke
Aynı kişiye iki kere bozdum. Yine olsa yine bozarım. Kök salmama, bugün ki adam olmama vesile oldu. Adam olmaz birinden adam çıkardı.. Yine olsa yine bozarım..
Geçmiş olacak. Ne olduğunu bilmiyorum ama. Gökyüzüne bakmak çok güzel değilmi. Sarılacak hiçbirşey kalmasa bile sıcak havada soğuk havada gündüz gece sabaha karşı herzaman güzel olan gökyüzü hatrına hayata tutunmalısın
Kimseyle işim olmaz gerçekten tam güvendim derken hop damdan aşağı Zamansız aşk beni bulacak eminim. Hakkımızda hayırlısı olsun daha erken başka şeylerde var hayatta
valla en büyük yeminim ve en zorlandığım nişanlıyken girmeme sözü verdim o kadar sürtünme vs oldu sokamadım ama sözümde durmuştum taki gerdeğe kadar :D