Gece eşimle biseyler gördük evde?

Gece saat 2 suları eşimle yatağa girdik uyumak için çalıştığı için hemen uyur kendisi bu arada benim cinsiyetim kadın. Neyse uykuya daldı bende telefonda dizi izliyorum kulaklik takılı ama bir tanesi takılı surkeli sesler duyuyorum tencere sesi tabak sesi saat 3 oldu sesler kesilmedi 4 oldu kesilmedi eşimi uyandirdim en son oda kalktı baktı o uyanınca sesler gitti bı anda nasilki tekrar uykuya daldı sesler devam etti sonra ezanın okunmasına yakın yatak odamızın içi sürü halinde böyle sinek gibi böcek gibi uçan şeylerle doldu eşim bı yandan çığlık atıyor ben bir yandan altinda baksirla benimde altımda kısa şortla kendimizi evden yalin ayak dışarı attık korkudan ama eşim nasıl çığlık atiyo benim üstüme yürüdü bir ara hatta korktum çok o korkudan delirmiş gibi olduk ikimizde kafayı yicek gibiydik aynı motorumuz var bizim eşim kurye apartmandan sesimizi duyan assaya indi onlar sayesinde eve girip kıyafetlerimizi giydik eşyalarımızı topladik çantaya giycek biseyler annemlere geldik o korkuyla sabah saat 4.56 falan da hala burdayiz eve nasıl gidicez napicaz bilmiyoruz bilgisi olan varsa nolur iletişime geçsin
Gece eşimle biseyler gördük evde?