Dün akşam eşimi eve almadım?

Direkt konuya geçiyorum dün akşam saat 5te eşimin kargo dağıtım işi bitti ve eve geliyorum dedi bende tamam Dedim yemek falan hazırladım ev işlerini hallettim her aradığımda yoldayım geliyorum dedi marketteyim dedi oldu saat 8 bende sinirlendim 3 saattir nasıl eve gelmedin altında araba var normalde yarim saatte evde olurdun nereye gittin diye sorguladım hicbir soruma cevap vermedi binanın önündeyim dedi iyi Dedim kapattım telefonu hala zile basmadı bende assagi indim araba yok gelmemiş yarim saat boyunca aradım mesaj attım çalmasına rağmen asla açmadı telefonu saat 9da telefonu açtı ben arkadaşımın yanına geldim dedi bende benimle dalga mi geçiyosun binanın onundeydin eve niye gelmiyosun benim haberim niye yok telefonu niye acmiyosun diye baya kızdım oda ne olucak binadan döndüm geri eve gelmek istemedim sinirliydim dedi bu yaptığın yanlış Dedim benim haberim yok ve sen telefonu acmiyosun ben seni evde yemek hazırladım bekliyorum kaç saattir dedim oda tamam geliyorum iki dakikaya dedi ama ben çok sinirden ağlamaya başladım gelme dedim geri dön almiycam eve kafana göre davranamazsın haber vermiyosun telefon acmiyosun kapıyı falan acmiycam dedim sacmalama dedi kapattı telefonu eve geldi açmadım kapıyı 4 5 kez çaldı geri gitti şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama çok sinirliyim bu durumu bir kaç kez yaşadım eşim cumartesi cuma günleri sanki prensibi varmış gibi haber vermeden dışarılarda dolanıyor beni bisey yerinekoymuyor ve yaşama sevincimi kaybediyorum bunun sorunları yüzünden sizce ne yapmalıyım kendimi çok kötü hissediyorum.

Dün akşam eşimi eve almadım?