Bugün şahit oldum. Yan masa da kadın sipariş verirken , sanırım sevgilisi olması lazım. şiddetli bir şekilde ''Ben varken sen mi sipariş vereceksin , sus! '' diye tepki gösterdi... Açıkçası çok şaşırdım ve bir o kadar da sinirlendim. neyse ki konuyu uzatmadan kapattılar ve yemek yemeden kalktılar... Kesinlikle verebilir.
Ne yani masada erkek varken kadın sipariş veremez mi?
Bir kere o bahsettiğin erkek değil; eRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRkek. Nargile kafelerde takılan, ağzından küfür eksik olmayan, ben şiddet seviyorum diyen, eşini/sevgilisini sokağa çıkarmayan, Zina eden ama Cünüp gezmeyen, Kul hakkı yiyip Domuz etini ağzına sürmeyen, Mahluk tipi.
Yok daha neler duyacağız. Koskoca erkeği varken inanılmaz şekilde bir kadın el işareti yapıp üstüne üstlük bir de ne yiyeceğine karar verip bunu garsona iletecek. Ne kadar normal bir şey halbuki 😂 Aksinini iddia edenler olduğunu inan bilmiyordum. Kadın sipariş verebilir hatta ortaya mevsim salatası bile getirtebilir. Masayı donat dese yeridir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ortaya böyle Bi salata bro dicek, ahhh böyle kadınlar candır 😂
Tabiki kadında şipariş verebilir bahsettiğin kişi yanlış ve saçma davranmış ama nezaket kurallarına göre bir bayanın yanında erkek şipariş verir kibar bir şekilde tabi bunu lüks restoranlar için söylüyorum
Erkekleri büyütme şeklimizi acil değiştirmeliyiz. Fazla erkek sendromu yüklüyoruz! Eskiden çalışan bayan sayısı azdı ama artık iş sahasında erkekler kadar çalışan kadınlar mevcut.. yani para sadece erkeğin kazancı değil artık bu da demek oluyor ki yeri gelince kadında elini cebine atabilir beyler.