Ruslara bir türlü ısınamıyorum. Şimdi kızları kıskanıyorsun diyeceksiniz ama HAYIR!!! Kızlarına da ısınamıyorum erkeklerine de. Bu Ruslar bana hiç sıcak kanlı gelmiyor. Ukraynalılar bana daha sıcak, daha samimi geliyor. Erkekler, bu sizin tercihiniz ama bana kalırsa Rus değil, Ukraynalı kızları tercih edin. Ben de Rus erkeklerinden çok Ukraynalılarla ilgileniyorum.
(Genelleme yapmak istemiyorum fakat genel konuşmam lazım. Eminim çok sıcak, tatlı Rus insanlar da vardır.)
(Genelleme yapmak istemiyorum fakat genel konuşmam lazım. Eminim çok sıcak, tatlı Rus insanlar da vardır.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her ülkenin iyi kötü insanı var Türklerde de Ruslarda da Ukraynalılarda da ülkeye bakmak yerine insana bakmak daha mantıklı
Tebrik ederim 🙌🏻 👍👍👍👍
Benim rus kız arkadaşım var hani türk erkekleri onlara ölüp bitiyor ya onlar Türk erkeklerini abaza, iğrenç olarak gördüklerini söyledi😂
Gerçekten de böyle düşünüyorlar.
Öyle ben de Rusya, Kazan göçmeniyim haliyle akrabalarım ve arkadaşlarım var Rusya'da hepsi türk erkeklerini abaza olarak görüyor
@LeydiStark İşin komik tarafı türk erkekleri hala bunların köpeği oluyor
Sadece cinsellik için. Kızlara yavşıyorlarmış sonra kızlar hayır derse küfür edip rahatsız ediyorlarmış. Şaşırdık mı? Aynı şeyi kendi ülkesindeki kadınlara da yapıyorlar.
@LeydiStark biz bıktık ayrıca rus kızlar rus erkekleri varken türklere mş bakacak sanki
Şu chat de dönen sohbete ve profillere baktım da 15-16 yaşında ki iki ergen tartışmış 😊. Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece herkes istediğini sevebilir, bu niye sizin bu kadar zorunuza gitti onu anlamadım, anlamak için de pek çaba sarf etmeye niyetim yok. Çağa colukla ne uğraşacağım ve bu söylenenleri de duymadım yalan söylemeyeyim şimdi.
Diğer insanların görüşlerine verdiğim yanıtlarda da görebilirsin ki ben sadece tanıştığım Rus ve Ukraynalıları karşılaştırdım. Ayrıca ‘Hakaret ve Aşağılama olmadığı sürece herkes istediğini sevebilir’ demişsin fakat ‘kezban’ kelimesi oldukça aşağılayıcı bir ifadedir.
Ee ne yapalım? Asagilayana, asagilayarak cevap verilir 😊.
Karşım da medeni biri yok çünkü, tc kızı var yani. Ne kadar medeni konuşabilirim ki? İlla ki birşey yapar, tiksindirir kendinden.
@baybarsqwe123 ben zaten Rus asıllıyım yanlış dedikleri hiçbir şey yok akrabalarımdan ve arkadaşlarımdan biliyorum. Kendini kandırıp TC kızına laf atmaya devam et sanki annen Rus :D kendini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun.
@LeydiStark kardeşim seni tanıyorum zaten. Sen aylardır bu sitedesin ve erkeklere sallayıp duruyosun, görüyodum önceden de. Nickini görünce de tanıdık geldi zaten, senin görüşün geçersiz o yüzden. Sen bir arada Polonyalı YouTuber türk erkekleri tarafından taciz edilmiş falan diyodun, sitede ki erkek kankalarimla gidip araştırdık ki öyle bir YouTuber yokmuş. Yani işine bak o yüzden.
@baybarsqwe123 neyden bahsettiğin konusunda hiçbir fikrim yok seni de tanımıyorum. Çok boş bir insansın. Senin görüşün de bizim için geçersiz git kendi seviyedendeki garip insanlarla muhattap ol senin seviyene inceleyeceğim. Sen bu sitede embriyoyken ben bu sitedeydim senin sitedeki ezik kankaların da hiç umrumda değil naş şimdi kadın düşmanı.
Ooo sihirli kelimeler " kadın düşmanı " 😂😂😂😂 ben de diyorum nerede kalmıştı bu laf. Sen beni tanimiyorsun ben de seni tanımıyorum zaten, sadece söylediğin yalan yanlış şeylere değindim
Neyse uzatmanın anlamı yok. Sen zaten akşama kadar asılsız ve iftira olan şeylerle türk erkeklerini kotuluyorsun, bunu görmüştüm yani. O yüzden polemige girmeye gerek yok
Seni tanıdığım yok git boş yalanlarını ucube arkadaşlarına anlat. Kimseyi de kötülemedim kafayı yemişsin. Ruh hastası. Kadın düşmanı olduğun aşırı belli ya da gizli gaysin orasını sen daha iyi bilirsin. Midemi bulandırıyorsun. Uza.
😂😂😂. Gördüğümüzü de inkar ediyorlar abi. Yok gizli gay değilim , güzeller güzeli Rus bir kız arkadaşım var sorun yok yani ama senin psikolojinin bozuk olduğu kesin. Ben sadece gördüğümü yazdım, deli olan sensin ki. İnkar edip itham da bulunmaya başladın.
Kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et Rus sana anca rüyanda bakar shdkoslslsmdkjdkdkalslls ucube bizi rahat bırak hadiiiii 🤢🤢🤢🤢🤢
Ya hadi uza be uff sıktın harbiden. Tamam he rus bana rüyam da bakar. Ben sevgilim rus diyorum o bana rüya muya diyo. Gözünle gördüğünü inkar ediyosun, yalanliyosun akıl hastası git tedavi ol.
Dm at da kaç paraysa ben karşılıyım şizofren seni bütün kızlara bulaşmış. Yüzsüz. Sana bırak Rus'u Suriyeli bile bakmaz. Yazma artık rezil oldun reziiil. 👎🤢🤮
Ukrayna konusunda hak veriyorum bana daha sempatik geliyorlar.
Ruslar hala bize dusman kimse bunun farkinda degil ama biz hala sozde kari kiz ayagina flan seviyoz diyoz en ufak biseyde emin olun hersey yaparlar Şu an sadece diplomasiyle hersey iyi gibi gözüküyo
O tarafların insanı hep soğuk ve sanki 1900lerde yaşıyor hala
haklısın da boş ver. Ben de çıktığı kabuğu sevmeyenlere ısınamıyorum bulsunlar birbirlerini 😂😂vatan hainleri 😂😂
Kız arkadaşım Rus ama bu dediklerin yok. Evet duruşun soğuk ama gidip bir merhaba diyince soluğu savcilik da almamıştı.
Duruşu*
Merhaba deyince soluğu savcılıkta almazlar zaten. Biraz daha soğuk ve mesafeliler. Ben daha sıcak insanları severim.
Ben Türkiye'de üniversite için bir şehire gittiğim de adres sormuştum tc kızına. Şehir çok küçük bir yerdi ve 3-5 ay sonra o kız, benim için " bu benden hoslaniyo, konuşmak için adres soruyo " demişti ama benim tek derdim 15 saatlik yolun ardından yurda gidip uyumakti.
TC kızlarının Kezbanliklari ve sonradan görme tavırları saymakla bitmiyor yani kardeşim. O yüzden gideni de yadirgamamak lazım.
Kanka benim Rus kızlarıyla bir alıp veremediğim yok. Rus insanları soğuklar.(Kadın-erkek) Ben sana bir şey söylemiyorum. Sen soğuk insanları sevebilirsin fakat ben daha sıcak kanlı insanları severim. Rus kızlarını falan da kötülemedim. Sen neden Türk kızlarını kötülüyorsun?
Rus kızlarını Türklerden mi kıskanıyorsun diyeceksin şimdi ama hayır kıskanmıyorum. Zaten Türk erkeklerlede ilgilenmiyorum. Pek benim tipim değiller.
Ee durduk yer de böyle bir sorunun amacı nedir o halde? İnstada da çok denk geliyorum, tc kızları rus aksanıyla Türkçe konuşmaya çalışıyor. d. Bunlar çok acınası şeyler kusura bakmayın. İyi ilgilenmeyebilirsin, türk erkeklerinin birşey kaybettiğini sanmıyorum. Mesela Avrupalı erkekler de " turkish girls are so easy " diyorlar ama tc erkekleri bunu pek dillendirip, kimseyle dalga gecmiyorlar. Herkesin kendi problemi çünkü. Tc kızı o hareketi yaptı Avrupalı erkekler de böyle bir laf söyledi ki baya bir yabancı forum da tc kızlarıyla ilgili yorumlarını okumuştum. TC kızı delidir, bu kızların hiçbir standartı yok, 2 saat konuştuk evlenme teklifi etti, bunlar umutsuz vaka gibi birçok yorum vardi ve o siteleri ifsalamislardi da zaten. İngilizce varsa git oku.
Arkadaşım ben burada Rus ve Ukrayna insanlarının samimiyet ve mesafeli olmasını karşılaştırdım ve ben zaten yabancı erkeklerin Türk kızlar hakkında neler düşündüklerini biliyorum. Bilmem kaç saattir Türk kızlarını kötülüyorsun. Ben ne Rus kızlarını gömdüm ne de Türk erkeklerini gömdüm. Türk kızları böyle o
Türk kızları böyleyse bunun tek sebebi Türk kızlarını yetiştiren Türk babalardır.
Mümkünse Rus ve Ukraynalı kızlara herhangi bir laf ederken iki kere daha düşünün bence tc kızları, çünkü onlar sizin kadar ele ayağa düşmüş kizlar değiller. Türk babaları mi? Hocam tc erkekleri evlendikten itibaren lanet ederek yaşıyor hayatını zaten. Tc kızlarını babalarının yetistirmesini geçtim adamlar doğru dürüst sevmiyo bile bikmislar çünkü. Yani karşısına alıp nasihat edip yetistirmeyi bırak, adamlar doğru dürüst sevmiyor bile
Ben Rus ve Ukraynalı kızlara laf atmadım. Rusların daha soğuk Ukraynalıların daha sıcak olduğunu söyledim. Her Türk kız da kezban değil, Tıpkı her Türk erkeğinin keko olmadığı gibi.
Ukraynalılar köylü, Rusların en azından bir çizgileri var ve geçmişlerine bağlılar. Bunu kökleri Ukrayna topraklarına dayanan biri olarak söylüyorum.
Köylü olmanın nesi kötü?
kendi tarihi yok sayıp, kurtuluşu Amerika ve Avrupa gibi iki yüzlülüğü tescilli yerlerden ummak ne kadar iyi? zaten bu hareketleri Kırım'a bedel oldu. bak Belarus mesela, sessiz ve sakin yaşıyorlar. nedeni ne sence?
Ben Rusum. Ancak Ruslar soğuk insanlardır. Size tavsiyem doğduğum yer olan Sibirya insanı ile tanışmanız. Onlar Ruslar gibi değiller.
Doğru. Hepsi için söylemiyorum zaten.
Soğuğa dayanıklı iseniz Sibirya uygundur. Ukraynalıları da severim. Ancak ülkesi güzel değil. Bunu vatandaşları söylüyor. Sibirya iyidir.
Yolum bir gün oralara düşerse kesinlikle giderim.
Yolunuz düşmeyecekse neden böyle bir soru soruyorsunuz? Gerçekten tüm sorun Ruslara ısınamayıp Ukraynalılara ısınmanız mı? Hahaha. Bende seyehat edeceksiniz sanmıştım. Gerçekten garip.
Seyahat etmeyeceğim. Etmedim de ama bu zamana kadar karşılaştığım Ruslar öyleydi. Genelleme yapmıyorum. Benim karşılaştıklarım öyleydi.
Peki, iyi günler.
İyi günler.
Kesinlikle haklısın bende sevmiyorum
olabilir kimle karşılaştığına bağlı
Kaç tane rusu yakından tanıma şansın oldu?
Tanıdıklarım üzerinden bu kanaate vardın. Eminim çok iyi Ruslar da vardır.
Olumsuz onyargi bunlar.
Önyargılı değilim. Tanıdığım Ruslardan ve tanıdığım Ukraynalılardan bahsediyorum.
Ne boş beleş gerzeş tipler var la ßu memlekette
Bana mı diyorsun?
He sen
Bak kanka ben sadece bâzı Ruslar hakkında bilgi veriyorum.
tamam bunu konuşalım
Ne konuşalım?
Mesela Rus kadınların çoğu Türk erkeklerini sapık ve abaza olarak tanımlıyor. Kendi kendinizi rezil ediyorsunuz. İnsagramda falan sürekli DM’den kızlara cinsel içerikli mesajlar atıyorsunuz. Kızlarda soğuyor açıkçası.
Her millet yapar onu. Bu Türk özgü bir şey değil hıyar
Türklerin yaptını söyledim fakat “sadece” Türkler yapıyor diye bir şey söylemedim.
Senin amacın ne peki
Rusların sadece soğuk olduğunu söylüyorum. Bu onların kötü insanlar olduğu anlamına gelmez. Ben sıcak insanları severim ya sen daha soğukları seversin. Bunu yargılamam ama genel olarak soğuklar.
Arkadaş biri kalkıp da Tüm Türk Kızları kaltag dese sen ne dersin
Ben tümü demedim zaten. Tanıdıklarım soğuk dedim. Soğuk olmanın kötü bir şey olmadığını, sadece benim sıcak insanları sevdiğimi ve de Ukraynalı tanıdığım insanların daha sıcak olduğunu söyledim. Soğukluk ve kaltaklık aynı şey değildir. Terbiyemi bozmuyorum ama benimde bir sınırım var.
Maj at
Neden bunu yapayım?
Eğlenmek için
Senin bu “boş beleş gerzek.” tavırlarından sonra ben çok eğlendim zaten. Fazlasına gerek yok.
😘 Kendini görmüşsün
Aynen aynen, öyle.
Yaşın kaç la amcıg-helvası
Senin yaşın kaç yaprak başı kınası?
Biz aşırı ısınıyoruz çünkü onlarda herşey doğal ihtiyaç trip surat laf sokma gereksiz kıskançlık fesatlık vs vs yok
Amca ben sadece soğukluklarından bahsediyorum. Ayrıca sana katılmıyorum. Bir ilişkide trip, kıskançlıkolmazsa çok sıradan ve sıkıcı olur. Tabii sen öyle düşünmüyor olabilirsin.
Boşluğu unutmuşum🙏
Herşeyin fazlası zarar ve bunlar iter soğutur. Tecrübeye Herzaman saygı duy benden tavsiye😉. Ve zaman acayip akıyor 20 den sonra anlarsın beni bi bakmışsın 30 40 olmuşsun kime sorarsan sor böyledir
Benim tercihim bu. Tabii ki aşırısı saçma ama ben dozunda kıskançlık ve trip seviyorum. Ruslara kötü insanlar demiyorum, sadece soğuk olduklarını söylüyorum.
Her yerin iyisi kötüsü sıcak kanısı soğuk olanı vardır ruslar evet soğuk insanlar ama sebebi var savaştan dolayı kominizden dolayı hep çok temkinliler kimseye güvenmezler çünkü kültürleri o şekil yapmış onları. Asıl fransızlar gerçekten çok egolu soğuk insanlar dır
Bende mantıklı bir şey söyleyeceksin sandım😪
Kaç tane görüyorsun ki
Bu zamana kadar ki gördüklerim öyleydi ama söylediğim gibi eminim çok tatlı insanları da vardır.
Kemerde yaşıyorum söylediğin kısmen doğru Ruslar biraz daha soğuk Ukraynalılar biraz daha sıcak ama Ukraynalılar fazla yollu oluyor
Kiskanma aga
Gerçekten hiç kıskanmıyorum. Zaten Türk erkekler pek benim görünüş kriterime uymuyor.(Türk erkeklere çamur atmıyorum. Sadece ben daha farklı dış görünüş seviyorum.)
Ukraynalı kız bulun buluyorsanız. Ukrayna insanı daha sıcak.
Aynen tüm dünya arasında 200 kusur ülke varken neden Ruslar? Erkekler abartıyor kıskanıyorsun işte anladım seni
Ukrayna’yı da abartıyorlar ama valla kıskanmıyorum. İçimde en ufak fesatlık yok.
Tamam
Irkçılık bitmedi mi ya
Irkçılık yapmıyorum. Asla!
Fakat gerçekten çoğu öyle.
Irkçılık yapmıyorum ama gerçekten çoğu öyle skdkdldld ayrımcılık, genelleme ırklara göre eleştiri getirme bi bitmedi ha yani kültürel bir davranışlarını da söylemiyorsun fransızlar milliyetçidir mesela böylesi bir şey de değil tamamen kişiselleştirilebilecek bir şey sunup ırkçılık değil diyorsun rus erkekler de bana gel diye ağlıyordu sana lütfen ukraynalıua gitme diyeceklerdi sana :D
Rus erkekleri bana ağlıyor diye bir şey demedim.
Evet ırkçı söylemlerin içinde bu yoktu
Olabilir
Ruslar egolu olurlar.