İnsanlar benden hiç hoşlanmıyor. Çok soğuk buluyorlar. Ne yapmalıyım ben?

Ya arkadaşlar ben nişanlıyım nişanlım çok çevresi geniş biri her kesimden tanıdığı insanlar var.Yani bakın bir ayrı arkadaş grubu var bide ayrı bir çevresi var.Bunun nedeni aslında babasının 22 ve 23. dönem milletvekili olması yani ondan okadar çok çevresi var bide vw bayisi galerileri var buda aktif iş hayatında nedeni bu ama adamı çok seviyor herkes ya anlamıyorum.Kendiside şimdi il başkanlığı yönetim kurulu üyesi ordan girmiş oda siyasete daha yeni.Ama abi-dayı hukukunu çok güzel yürütüyor.İnsanlarla iletişim becerileri çok kuvvetli.Hemen herkes taarfındanda seviliyor.E tabi beraber katıldığımız organizasyonlar oluyor herkes ona ilgi alaka sevgi gösterirken ben çok geride kalıyorum bilmiyorum yapım bu ya benim öyle hemen samimi olamıyorum insanlarla.Bide belki tipimdende olabilir sarışınım ben insanlar hep çok havalı burnu büyük gibi tanımlıyor beni tanımadan önce tanıyınca çok kafa kızmışsın ya sen diyorlar.Ama bu nişanlımın çevresinde hep geri planda kalan olmaktan sıkıldım çünkü atılgan değilim soğuk görünüyorum.Ne yapmalıyım ben bundan kurtulmak için? Çok sıkılıyorum bundan.
İnsanlar benden hiç hoşlanmıyor. Çok soğuk buluyorlar. Ne yapmalıyım ben?