Uyuyamıyorum lütfen bakar misiniz?

Kısaca gecmeye calisicam uzun okumuyosunuzun useniyosunuz. Sanalda yaklasik 2 yil once biriyle tanistim sonra sanali bıraktık belki de sadece ben birakmisimdir o girmeye devam etmistir sanala bilmiyorum.

Ilk zamanlar her sey guzeldi uzerime duserdi arardi telefon acik uyurduk. Sonra bana karsi olan sözlerinden ve dusuncelerinden beni sevmediğini veya aldattigini dusundum hep oyle boyle kavga ettk baristik agza alinmicak laflar soyledik birbirmize hep her neyse sonra artik uzaklasmaya basladi benden yani ne ariyodu ne soruyodu ben aramadan yazmadan.

Ailemle de tanistirmistim sehirler uzak oldugu icin telefonda gorustuler sadece sonra aileler de istemdi kavgalar olunca her neyse. Ya oyle seyler söylediki bana aldatti dersiniz kesin kesin netttt. Sadece itiraf etmiyo dersiniz. Ama yinede aklim karisik acaba diyorum insan inanmak istedigine inanir. Onceden surekli nereye gttni naptgni soylerdi wp de niye cevrimici oldugunu falan

Sonralari ona bile sinirlenmeye basladi az once niye wpde cevrimicisin dedim sorma bisey vs diyo engelliyo. Ama haftasonu yanima gelcek amac ne?

Kotu niyetli demeyin arkdslar o amacla gelmicek biliyorum bir kere daha bulusmustuk. Ama size su kadar soyleyeyim oyle sadakatliydim ki ona onun icin hayatimdan verdigim odune hayallerimden vazgecmeme ona baglanmama yaniyorum. her gece yatmadan once agliyorum hic bir seyden tad almiyorum psikolojim bozuk nolur yardim edin. Artik sokaktaki insanlarin yakasina yapisip beni bu cehennmden kurtarin diyesim var ölmek bile istiyorum. Bakin onsuz yasayamam demiyorum bu kadar nasil kendimden odun verip hayallerimden vazgeçip sadece onu dinleyip karsiliginda psikolojimin bozulmuş olmasi... zor nefes aliyorum anltamam. Uzun olmasin diye kisa tuttum.
Uyuyamıyorum lütfen bakar misiniz?