Sizce flörtümün amacı ne?

İnternetten birisiyle tanıştım çok kibar çok nazik iyi birisi fakat garip huyları var ve anlam veremiyorum başlarda telefonda konuşuyoduk sürekli mesajdan çok çok eğleniyorduk çok yakın ve kibardı son 1 haftadır garipleşti konuşalı 1 ay oluyor nerdeyse ben müsait olamadığım için daha çok mesajlaşıyoruz numarası var ama bana telegramdan konuşalım wpde herkes var telegramda sen varsın öyle daha özel oluyor dedi wpyi gerçekten fazla kullanan biri değil mesajlarıma geç cevap veriyo genelde bazen görüldü atıyor 2 saat sonra dönüyor mesaja bende çok bunaldım ben ona hep zaman ayırırken o bana böyle yapınca anlayamıyorum ama arama yaptığımızda çok samimi çok iyi fakat hayatını fazla bilemiyorum fazla anlatmıyor bi yere gittiğinde bile ordan fotoğraf atıyor hiç gidiyorum demiyor hesap sormak gibi değil ama insan merak ediyor üç saat yazmıyor akşam olunca şurda takılıyordum arkadaşlarımla diyor bende artık şüphe etmeye başladım ama aradığında beni hemen yumuşuyorum yok öyle birşey diyorum ama üzülmeye başladım artık ona sordum bunu bir kez niye böyle yapıyosun diye mesajlaşmayı çok sevmiyorum seninle sesini duymayı seviyorum görüldü atmak demeyelim ona diyor yani soruma düzgün bi cevap alamadım aniden kayboluyo sebebini söylemiyor bazen nerelerdesin özleştik diyorum nerde olduğunu söylemek yerine başka birşey diyor bütün güvenim azalıyor ona karşı bitsin istemiyorum ama çok moralimi bozuyor
Sizce flörtümün amacı ne?