Hoşlanır mı sizce zamanla?

Bir haftadır tanışıyoruz. Üç kere konuştuk. Hepsinde ben yazdım. İki günde bir. İlk ikide soru sormuştum ben ve gayet güzel şekilde cevaplara iki dakika da dönerek cevap veriyordu. Konu kapanınca konuşma bitiyordu. İlk konuşmadan sonra fotoğraf paylaştım beğenmedi. Sonraki konuşma zaten gayet normaldi. En son selam yazdım selam yazdı yarım saat sonra ben hemen döndüm naber dedim yarım saat sonra (yine) iyidir sen dedi iki üç dakika sonra iyi bende dedim. İki saat sonra mesajımı beğendi. Dün fotoğraf paylaştı beğenmedim. Bugün ben paylaştım beğenmedi. Dün onu yakın arkadaşlara aldım. Storylerimi görüyor. Olumlu bakmamı sağlayan yorumlarda aldım olumsuz bakmamı sağlayan yorumlarda. Fakat ben çocuktan zaten çok hoşlanıyorum. O yüzden çözüm önerir misiniz? Ben yazıp yazıp durmalı mıyım? Yazmayı bırakıp başka bir şey mi yapmalıyım? Ne yapmalıyım? Bir erkeğin hoşlanabilmesi için bir haftadan fazla mı zamana ihtiyacı var? Ama kendisi çok çekingen biri gibi değil. Ya da beni düşünmesini nasıl sağlarım?
Hoşlanır mı sizce zamanla?