Aşk İlişkileri Hiç fotoğrafını açıp yüzünün en ince ayrıntısına kadar incelediğiniz biri oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Peki ya sizin hiç fotoğrafını açıp yüzünün en ince ayrıntısına kadar incelediğiniz biri oldu mu her zerresini ezberlediğiniz Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler @nildatt 😊😊😊 Hiç fotoğrafını açıp yüzünün en ince ayrıntısına kadar incelediğiniz biri oldu mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet oldu.. Göz bebeklerine kitlenip salak bi gülümsemeyle dakikalarca bakmak, bu sanırım saf aşk.. Keyifli geceler.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler dostum sanada keyifli geceler umarım herşey gönlünce olurb🙂 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yaptım pişman değilim 😎 aklım hâlâ zoom yapamadıklarimda sksksksk 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Stalkçı seni 😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ama ayhaaan😂😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hangi terbiyesiz eksiledi beni hiiiii kızarım bak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Doğruya doğru karamelom 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bir kişi var herkese eksi atıyor 😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Doğrucu davudum ksjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Doğru söyleyeni 9 köyden iterlermiş 😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hoşttt onlara 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet benim arkamda kapı gibi karamelom var döver onları dimi 😂😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Herhalde 😎 🥊🥊🥊 Yorumla Soran +1 yıl Anlaştık o zaman 😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl süper soruyu kimin seçtiğini nerden anlıyorsunuz ben bilmiyom 🙄neyse zamanında oldu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bildirim geliyor ya beğeni bildirimi admin beğenirse bilki o seçmiştir Yorumla merakettimmişte +1 yıl bana gelmiyor 🙄 gelmeden seçiliyo kim seçiyosa benim sorularımı ama teşekkürler 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha 😂😂 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Niye böyle sorular yaa ajshshwj beyin resetle kendini... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Unutamadın mı sende 😅😅 LovecezaM +1 yıl Neyi ahsgsfa Soran +1 yıl Neyse salla 😂😂
Huzuristiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 97% +1 yıl Evet 8 ay önce ayrıldığım eşimin ve birde 15 yasin da ki oğlumun... resimlerini büyütüp büyütüp bakıyorum hala... çünkü çok özlüyorum...😢😢😢 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır, neden böyle bişey yapayım ki 🤷🏻♂️ reel'de kesemeyenler sanalda mı kesiyor acaba 🤔😂 bunu kim neden niye yapsın? Mesela benim ihtiyacım yok. 1 0 Yorumla
Sıırrmaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oldu yüzünün en ince ayrıntısına bakmama rağmen unutum gitti 🤧kolay olmadı tabi😂 2 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Oldu ve pişman değilim ezberledim yüzünü beninin konumuna sakalına kadar 2 0 Yorumla
wiosnna Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Biraz incelediğim oldu. Genelde kendi fotoğraflarıma bunu yaparım. 1 0 Yorumla
Yokkkartıkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Oldu malesef. Hiç unutamamak için ezberlemişim sanki. Neye lazımsa çirkef suratı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Barbara palvin birdahaki yaza evleniyoz tek sikinti onun bundan haberi yom 1 1 Yorumla İyigelenim +1 yıl 😂😂 Yorumla
Sine_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl 5 sn fazla bakarsam tükürürüm 2 3 Yorumla Sine_ +1 yıl Ayy şu beğenmeyen kim djxjxndj Yorumla Soran +1 yıl Çekemiyorlar 😂😂 Yorumla Sine_ +1 yıl Snxjxmdn Yorumla
yellowline Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evet oldu. Zaten ben bu gidişle anca fotoğraflarına bakıcam 😂 0 0 Yorumla
NazlıCann4 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tabi ki oldu ama bu karşılıklı olmadığını biliyorsan üzücü bir durum olur :( 1 0 Yorumla
Bayanlarınsesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bugün resim cekındım gubenlik icin baktım icimden aynn şunu dedim "TİPİMİ SİKİM" 1 0 Yorumla
Sananebega Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benım ıncelemıslerdır ben de sadece bı kez ınceledım 1 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Hayır olmadı. O kadar romantik biri değilim. 2 0 Yorumla
evetlütfen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. oldu. herkesin illaki olmustur 1 0 Yorumla
Vildan000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Buna olmadı diyen çıkmaz bence 1 1 Yorumla Enternasyonelgavat +1 yıl Olmadi dndndkdkd Yorumla
Thebutcher34 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olmuştu, maalesef artık yok. Gerekli bulmuyorum 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İncelemek değil de baktıkça güldüğüm oldu 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olmaz olaydı evet oldu. 1 0 Yorumla
selinxp Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bazen sadece başkaları için çevrimiçi oluşunu izlersin... 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Olmadı 2 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Evet oydu 🙈🙈 1 2 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kimmiş o pyensess😂 Yorumla EmirAdakul +1 yıl @Karamelaaaa çennn 😍🙈🙈🙈🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet oldu.. Göz bebeklerine kitlenip salak bi gülümsemeyle dakikalarca bakmak, bu sanırım saf aşk.. Keyifli geceler..
Teşekkürler dostum sanada keyifli geceler umarım herşey gönlünce olurb🙂
Yaptım pişman değilim 😎 aklım hâlâ zoom yapamadıklarimda sksksksk
Stalkçı seni 😂😂
Ama ayhaaan😂😂😂
Hangi terbiyesiz eksiledi beni hiiiii kızarım bak 😂
Doğruya doğru karamelom 😂😂
Bir kişi var herkese eksi atıyor 😂😂
Doğrucu davudum ksjsjsj
Doğru söyleyeni 9 köyden iterlermiş 😂😂
Hoşttt onlara 😂
Evet benim arkamda kapı gibi karamelom var döver onları dimi 😂😂
Herhalde 😎 🥊🥊🥊
Anlaştık o zaman 😂😂
süper soruyu kimin seçtiğini nerden anlıyorsunuz ben bilmiyom 🙄
neyse zamanında oldu
Bildirim geliyor ya beğeni bildirimi admin beğenirse bilki o seçmiştir
bana gelmiyor 🙄 gelmeden seçiliyo kim seçiyosa benim sorularımı ama teşekkürler 😂
Ahahaha 😂😂
Niye böyle sorular yaa ajshshwj beyin resetle kendini...
Unutamadın mı sende 😅😅
Neyi ahsgsfa
Neyse salla 😂😂
Evet 8 ay önce ayrıldığım eşimin ve birde 15 yasin da ki oğlumun... resimlerini büyütüp büyütüp bakıyorum hala... çünkü çok özlüyorum...😢😢😢
Hayır, neden böyle bişey yapayım ki 🤷🏻♂️ reel'de kesemeyenler sanalda mı kesiyor acaba 🤔😂 bunu kim neden niye yapsın? Mesela benim ihtiyacım yok.
Oldu yüzünün en ince ayrıntısına bakmama rağmen unutum gitti 🤧kolay olmadı tabi😂
Oldu ve pişman değilim ezberledim yüzünü beninin konumuna sakalına kadar
Biraz incelediğim oldu. Genelde kendi fotoğraflarıma bunu yaparım.
Oldu malesef. Hiç unutamamak için ezberlemişim sanki. Neye lazımsa çirkef suratı
Tabiki oldu. Kendi fotomu açıp her zerreme kurban oluyorum ❤️
Barbara palvin birdahaki yaza evleniyoz tek sikinti onun bundan haberi yom
😂😂
5 sn fazla bakarsam tükürürüm
Ayy şu beğenmeyen kim djxjxndj
Çekemiyorlar 😂😂
Snxjxmdn
Evet oldu. Zaten ben bu gidişle anca fotoğraflarına bakıcam 😂
Tabi ki oldu ama bu karşılıklı olmadığını biliyorsan üzücü bir durum olur :(
bugün resim cekındım gubenlik icin baktım icimden aynn şunu dedim "TİPİMİ SİKİM"
Benım ıncelemıslerdır ben de sadece bı kez ınceledım
Oldu o adamla evliyim
Hayır olmadı. O kadar romantik biri değilim.
Kendi fotoğraflarıma bakıyorum✌🏻✌🏻
oldu. herkesin illaki olmustur
Buna olmadı diyen çıkmaz bence
Olmadi dndndkdkd
Öyle bir ruh hastalığım yok 😄
Olmuştu, maalesef artık yok. Gerekli bulmuyorum
İncelemek değil de baktıkça güldüğüm oldu
Olmaz olaydı evet oldu.
Bazen sadece başkaları için çevrimiçi oluşunu izlersin...
Büyütüp büyütüp öptüğüm oldu
oldu ama hakettimi hayor
Oldu sonra ayrıldım. çok cirkinmis shsfsf
Olmadı
Evet oldu :)
Olmaz olur mu...
Maalesef oldu
Evet, oldu.
Oldu
olmadı aman olmasın
Evet.
Oldu