Şu anda müdürümle ilişki içindeyim onun da sevgilisi var ama istediğimi ondan bulamadım patronuma açılayım mı o daha çekici dalga geçmeyin ciddiyim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İstediğini bulamadıysan pantorununda çekiciyse dene şansını ya 🤣
Aynen ama bunların birbirinden haberi olmaması lazım onu nasıl halletçem
İkisinede bahsetmiceksin böyle birşeyi patron müdürle olduğunu biliyor mu bilmiyor patronada daha önce müdürle oldum demiceksin ve patron evliyse zaten kimseye hiç birşey söyliyemez o yüzden sende diğerine belli etmiceksin böyle birşeyi
Ama şöyle bir şey patron anlamış bence müdürle olduğumu çünkü uzun zamandır bana farklı bakıyor gözlerime bakıyor falan
Yani ne alaka gözlerine bakıyorsa anlamış olamaz bence anlasa neden gözlerine baksın ki hem belki hoşlandığı için bakıyordur
Daha öncede bakıyor olabilir ama sen hiç düşğnmediğin için farketmemiş olabilirsin müdürle belli ediyormuydunuz iş yerinde belli etmiyorduysanız anlamamıştır
Ya ben çok konuşmam patronla falan ama o özellikle selam verir bir de bana çok kibar davranıyor naif davranıyor son günlerde daha da farklı bakıyor bence
Müdürle de şöyle beni çok düşünür her şeyi benim isteğime göre ayarlar benim için 2 kişiyi işten çıkarttırdı bana karşı koruyucu davranıyor anladığını düşünüyorum hana yaklaşımı olabilir mi
Sana yaklaşımı olabilir ama belli etmişsiniz müdürle bunu patrona ozman şöyle müdürle konuşmayı kes patronla ol ama kimseye belli etme bunu hele mğdüre yoksa adın çıkar e patronda bu sefer çıkarmak zorunda kalır seni çünki birliktede olsan eşi olduğu için arkanda duramaz durmazda
Ben ona yalnızken bir anda söylicem ama yalnız olmuyoruz adam ne tepki verir korkuyorum znnznsnsnnsnznnsn
Müdürü sklemiyorum bence bir şey demez
Yani müdürü siklemiyor olabşlirsin ama eşşeğini sağlam kazığa bağla ve belli etmemeye çalış asla hiç bir şekilde müdüre dedğim gibi patron yönünden sıkıntıya girerse işler bu sefer sen zor durumda kalırsın ya da bekar oralarda çalışan kşmseler yok mu onlara yaz
Ben bekarlara bakmıyorum var da ilgimi çekmiyorlar ben söylerim müdüre bana ayarlar belki
Müdür patronu mu ayarlıcak bu iş başka yerlede gider ama öyle birşey olursa ikisinde bu sefer senden faydalanmak ister hatta neler neler söyliuiyemiyorum bile
Kdkdkdkdk boşver umrumda değil ikisi de
Hayır şöyle söylim umrunda olmasada güzelliğin var belkide sana daha fazla değer veren biri çıkacak karşına seni kusurlarınla sevecek gerçek aşkı yakalacaksın belki umrunda olmasada seni farklı arzularına davet edebilirler değişik şeyler sen istemesende onlar zorlaya bilir
Kimse sevmez ben biliyorum kimse de kalp kalmamış
Neden sevmesin bana bir söyle ni için sevmesin ki neyin var ne yapmışsın neden sevmesin
Herkesin hayatında biri var o yüzden sevmiyorlar eski sevgilim de kardeşim tekiydi gitti başka kız buldu sinir küpüyüm
Sakğn olmaslısın ne zaman karşına nerede kimin çıkacağı belli olmaz herkezin hayatında biri olabilir ama ummadık bir anda karşına hiç kimsesi olmayan biride çıkabilir
açıl tabiki. metreslik 2021 yılın modası sen geç kalmıssın :D söyle maaş da bağlasın
Bana iyi davransın sürekli buluşalım yeterli
yok mk olgun bekar erkek kıtlığı mı var :) neden evli birisi :)
Bilmem o hoşuma gitti güveniyorum ona
yalnızsın. ilgi ve sevgi eksikliği var sanırım
Sktr et buluşsak falan yeter bana
benle buluş ben daha çok ilgilenirim :)
Olmaz
iyi o zaman metreslik başvurunu yap :D kendne yakışanı yap
Açılma yanlış bir durum
Doğru
Yaşında genç kendini o durumlara sokma
Tersler mi beni
Terslemez emin olabilirsin ama seni cinsellik için kullanır
Biliyorum kullansın olsun
Kullansın mı 🥺 kendine yazık edersin yapma
Kimse düşünmüyor beni umursamıyor en sonunda da kafama sıkıcam
Yanlış düşünüyorsun öyle şeyleri aklından geçirme
Kendine değer verecek birisini bul yapma böyle
Niye böyle maaallik yapıyorsun
Bilmem hiç yapmadığım şeylerdir yalnızım ona yazılıcam belki sever
Yalnız birine yaz
İstemiyorum ben özellikle ondan hoşlandım beni sevmiyor kimse zaten beklentim yok
Sen kolay verirsen illaki olurlar senlede
Yok zor biriyim 7 aydır sevgilisi olan biriyleyim ondan sıkıldım yeterince sevgi bulamadım
Kaçıncı derece karaktersizlik bu
Açıl
bananne